Jump to content

Passat B6 3C 170 CP

sandyboy

Postare recomandată

Bravo! Felicitari, poti spune cat te ajunge cu totul schimbatul volanului? (aveam si eu de gand)

Volan, airbag, calculator coloana!

Link către comentariu
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sandyboy

51

• F l o r i n

12

• czsilviu

11

• Wiki

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

@bosseby: 3C0 953 549 AH este cel corect ptr.comenzi pe volanul nou.

@czsilviu: aproximativ 450-500 euro cu tot cu montaj (sa vad cum negociez maine manopera cu cei de la reprezentanta VW)

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

pai si CH pentru ce este ? e pt golf ? sau cum ? :icon_bounce:

un coleg de pe alt topic cu golf 6 cauta un CH ? AH asta pus de tine suporta si pilot automat ?

Link către comentariu

@bosseby: eu am pe masina, din fabrica 3C0 953 549 AE...dupa ce am citit/informat aici pe forum (la cei care au facut deja aceasta schimbare) si din recomandarile colegului @Florin, volanul tip nou necesita calculatorul de coloana tip nou cu AH in coada (care trebuie sa stie LIN 2.0). Si al meu cu AE si cel nou cu AH sunt de highline si...DA este raspunsul pentru pilot automat. Uite aici sunt toate tipurile de calculatoare de coloana: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions

Link către comentariu

La rand o sa fie climatronicul...

si un CAN mai nou, daca inca nu l-ai schimbat.... ca sa ai afisarea functiilor pe HU.

Link către comentariu

@Fkorin...aam schimbat deja CAN Gateway-ul in decembrie...acum am 3C0 907 530 L (aveam C inainte, l-am vandut intre timp). L-ul o sa fie ok pentru climatronic?

@All: Acum m-am intors de la service VW...AM REUSIT...schimbat calculator de coloana, volan, airbag. Noroc de @Florin care m-a sfatuit sa nu comand si spirala...la demontare am constatat ca era deja cea buna montata pe masina, din fabrica, adica 3C0 959 653 B. S-au pupat din prima (bineinteles cu codificarea calculatorului de coloana...la mine a mers 511 (am folosit VAS-ul celor de la VW, pe VAG COM codul se scrie 0000511). Bineinteles, manevrele aferente in linie dreapta, rotiri de volan, etc. toate executate prin hala service-ului. S-au stins imediat cei doi martori luminosi de pe ceasuri (volan si ESP), inca o scanare sa vedem ca totul e ok, achitat manopera si...la drum. Cateva poze, unele mai neclare, toate facute cu telefonul la locul faptei...tot ce s-a inlocuit se posteaza azi in sectiunea aferenta vanzarilor (volan multifunctional, airbag, calculator de coloana). Si acum pozele promise (nu va speriati de km afisati, inca nu am gasit pe nimeni pe aproape de mine care sa-mi dea km inainte, dar inca mai caut):

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

L-ul....hmmm... posibil, dar nu bag mana-n foc. De la M,N,Q - garantat.

ce tot arunci pe mine ?? :lol:

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

@Florin....arunc totul pe tine deoarece din postarile/sfaturile tale am aflat pas cu pas ce trebuie sa fac ptr. a realiza aceste modificari...nu mai fi modest :vwrullz: ...posibil zici...hmm...si cum aflu daca CAN-ul este ok? Ma ajuti te rog cu un cod corect si ptr. climatronic si trim? Ai vazut mai sus ce unitate climatronic am acum (ca si functii, inclusiv scaune incalzite fata). Am postat intrebarea si in topicul aferent (cel cu inlocuire climatronic din sectiunea Passat B6). Stima!

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

cand le-am inlocuit - vb de cei la care am montat clime noi, cu afisare pe RNS - RCD - am pus modele mai noi, nu am gasit niciodata L.... ci mai sus.

Nu ai cum sa verifici, decat cand o sa faci modificarea climei.

Link către comentariu

Masina nu cumva este Cr?

Era sa uit! Felicitari!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Am vazut poze cu masina si am vazut tobele drepte, nu ,,aplecate,, de asta intreb! Ce cod motor are?

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Pai la motoarele de 170 CP nu vin tobele orientate in jos ca la cele de 140 CP indiferent daca sunt PD sau CR .

Link către comentariu

Nu, teava in jos au doar cele fara DPF.

Tot ce are teava dreapta are DPF.

Link către comentariu

Nu adrian, eu am CR de 170 si sunt drepte!

Spun asta pentru ca am vazut si PD-uri cu DPF si aveau teava in jos!

Link către comentariu

Merg sa vad tobele acum...am revenit...e cu tevile drepte, este PD si are motor BMR de 170 CP cu DPF. Revenind la modificari, azi am comandat si schimbatorul Audi S-line piele perforata de la colegul nostru @Fyshu_87. Sa vedem ce o sa iasa, sper sa fie ok... :tuktuk:

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

Teava in jos (lipsa DPF afuma bara si stopul).

Din acest motiv au teava dreapta tot ce este cu DPF.

Nu exista teava dreapta fara DPF sau invers.

Scuze de off. topic.

Link către comentariu

Here we go again...a sosit azi schimbatorul de s-line de la colegul nostru @Fyshu_87, arata foarte bine...urmeaza maine (sper) si montatul...

Modificat de sandyboy
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am reusit sa schimb intre timp si schimbatorul de viteze achizitionat...foarte multumit...urmeaza climatronicul la rand. Sper sa reusesc cat mai curand sa fac si aceasta modificare, daca reusesc sa-mi fac timp si sa ajung pe la colegul nostru @Florin in Bucuresti.

Modificat de sandyboy
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

unde e mufa aceea de AUX ??? de curand am si eu tot un passat b6 BMR 170cp DSG.... sii chiar ma intrebam unde e acea mufa !!!!!Va multumesc 

Link către comentariu

Mufa AUX la mine este pozitionata in cotiera dintre scaunele fata...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!