Jump to content

Passat B6 3C 170 CP

sandyboy

Postare recomandată

Felicitari pentru masina! Si eu "sufar de aceiasi boala'' :)).

Nu lua in seama gurile rele, bucura-te de masina! :D

Link către comentariu
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sandyboy

51

• F l o r i n

12

• czsilviu

11

• Wiki

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cateva poza facute acum, pe ninsoare...exteriorul urmeaza daca pot da repede zapada de pe ea, daca nu astept sa nu mai ninga...

post-5040-0-95019300-1359102653_thumb.jp

post-5040-0-43090000-1359102670_thumb.jp

post-5040-0-99058200-1359102677_thumb.jp

post-5040-0-60983600-1359102691_thumb.jp

post-5040-0-14718200-1359102705_thumb.jp

post-5040-0-43880600-1359102715_thumb.jp

post-5040-0-18190000-1359102736_thumb.jp

post-5040-0-47877800-1359102745_thumb.jp

Modificat de WVWZZZ
Sters raspunsul la posturile offtopic anterioare (ascunse)
Link către comentariu

Sa o stapaniti sanatosi Gabi.

Tie sa ti placa. Banii...ei vin si pleaca.

Eu unul inteleg perfect atitudinea si ratiunea ta.

O zi buna.

Link către comentariu

Repet, am scris la inceput ce am schimbat la masina...si bordul l-am mentionat. Mai jos aveti poze cu ,,fosta,, care nu avea senzori de parcare fata si spate...asta de acum are inclusiv senzori de parcare...si multe altele care nu se regaseau la CR dar le am la asta de acum (vezi tipul de scaune, incalzirea in ele, geamurile spate, echiparea bluetooth premium, etc)

post-5040-0-08216000-1359103659_thumb.jp

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

@monica_33...frumos CC-ul Dvs....dar parca ar merge si la tine un RNS 510 in loc de RCD 510 care este montat acum pe ea, poate si un kit bluetooth premium pentru a face mai confortabil condusul la drumuri lungi...mi-ai dat o idee cu poza de la tine...ar trebui sa ma gandesc sa schimb si unitatea de comanda climatronic cu una model nou, ca la tine dupa ce termin cu volanul nou si poate un autohold...vezi, sunt incurabil... :))

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

Ma ajung undeva pe la 450-500 euro toate piesele noi...nu se potriveste airbag-ul la volanul nou tip CC de la volanul vechi...dupa inlocuire o sa le scot la vanzare ptr. cine doreste sa-si monteze volan cu comenzi pe masina (volanul, airbag-ul si calculatorul pe care le dau jos de pe masina).

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

am vazut pozele cu cr-ul 2010 si chiar imi place..are geamuri electrice fata+ spate, comenzi pe volan, navigatie mare...nu ai senzori parcare si nu imi dau seama din poza ca e facuta din lateral daca ai sau nu incalzire in scaune...ramin la parerea mea ca era mai frumoasa asta!!!

Nu, CR-ul nu avea senzori de parcare, scaune incalzite si electrice, nu avea multe saraca...navi am vandut-o inaintea masinii separat...asta de acum are de toate...inclusiv geamuri electrice fata/spate si geamuri ionizate si...multe altele. Cealalta, dupa cum am spus, a plecat la cumparator...cheala :))

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

Topicul a fost curatat de posturile offtopic, flame, etc.

Va rog sa respectati regulamentul, iar pentru opinii subiective acide, offtopic si alte discutii sa folositi PMul.

Multumesc.

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie, e diferenta mare de zgomot intre fostul CR si actualaul PD?

zgomot motor ma refer

Link către comentariu

Ai grija de ea! Un upgrade la rns510, o camera si bt-ul <3

Nu facem un schimb de scaune? :)

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

@czsilviu...Upgrade la RNS? Pai este deja facut...am vers. H 2012 cu hdd de 40 GB, am scris deja. Camera este luata in calcul, scaunele nu le dau nici batut (sunt super fata de cele din piele cu alcantra, am testat)...nu am inteles cu BT-ul<3? Am facut deja upgrade la unitatea bluetooth...o sa pun poze cu el functional. Unitatea bluetooth premium care lucreaza cu ceasurile vechi rosu/albastru o am scoasa la vanzare in aria dedicata a forumuli. Upgrade-ul a fost necesar din aceasta cauza, a trecerii facute de mine la ceasurile (bordul) model nou cu alb/negru care nu s-a mai inteles cu unitatea bluetooth. Stima!

@micuzzu_marius...nu este diferenta mare (parerea mea), dar asta depinde si de stare/uzura. La mine merge super...

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

Greseala mea cu rns-ul, abia am intrat in birou si am citit printre randuri, de asta am inteles ca ai rcd si vrei sa treci la rns! Scuze!

Cu scaunele am glumit, atat de mult imi doream sa gasesc b6-le sportline si sa fie textil!

Un Auto-hold merge, ca tot a pomenit colegu' mai sus! Imi place ca are ceva dotari!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Cu RCD-ul era o recomandare ptr. colega noastra de forum cu CC (postase o poza cu interiorul masinii ei si i-am facut o recomandare de upgrade, ea avand montat RCD acum).

Hill hold nu ai pe cea albastra??

Nu, dar va fi cu siguranta...numai sa ajung in Bucuresti la colegii nostri de pe forum si sigur voi face si asta. Am doar butoanele ptr. ESP si senzori de parcare montate/functionale.

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

Am intrebat asa doar ca sa vad daca o sa pui sau nu :lol: . Sa o faci sa se si parcheze singura ;) :icon_thumleft:

Link către comentariu

De parcat...prefer sa ma ocup personal. Nu o sa o las sigura sa faca asta...:))

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Dupa ce inmatriculez masina aceleasi planuri le am si eu: jante, RNS 510, bord color etc.

Link către comentariu

@danyspaniolu...succes la modificari. Daca pot sa va ajut, nu ezitati sa intrebati...stima!

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

poti ajuta cu mai multe poze :)... ar fi fost interesant sa ai poze si din timpul modificarilor, mai ales cu mufa de la cluster :)). dar de ce a trebuit reasignat fiecare pin? nu se nimerea deloc sau nu exista vreun adaptor pt el? e color cel nou?

Link către comentariu

A venit azi si airbag-ul...a mai ramas calculatorul de coloana si apoi in service...

@Boditza...exista si cablu cu mufe adaptoare ptr. trecerea de la bordul ,,vechi,, rosu/albastru la cel nou alb/negru (cele doua mufe nu sunt la fel d.p.d.v. al marimiii lor si al firelor/pinii din ele. Diagrama de echivalenta intre dispunerea pinilor/firelor in mufa noua si cea veche a fost postata aici pe forum de colegul nostru @Florin si m-am folosit pas cu pas de ea. Avantajul la mine a fost ca am primit ceasurile noi cu tot cu trim-ul de bord si cu mufa din spate pe care sa pot muta firele de pe mufa veche (asa am solicitat la cumpararea ceasurilor tip nou sa mi se livreze si mufa din spate care intra in ele. Din pacate nu am facut poze in timpul operatiunii de schimbare deoarece incercam sa ma fac util si tineam si eu o lanterna ca sa-l ajut pe electricianul de la VW (operatiunea s-a facut in service la reprezentanta)...chiar daca am tinut lanterna bine :)), tot am gresit cu un fir (nu l-am pus in locul care trebuia pe mufa noua...dar cu un telefon dat pe loc la @Florin am rezolvat imediat problema). Ceasurile demontate de pe masina, cu trim-ul aferent si can-gateway-ul inlocuit anterior, deci toate 3 componentele, au ajuns pe masina unui coleg de-al nostru de pe forum din Craiova, care le-a montat intre timp si sunt ok). Stima!

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

Mi-a ajuns acum 10 minute si calculatorul de coloana 3C0 953 549 AH din Polonia...urmeaza ,,schimbarea la fata,,...sau la interior... :))

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

Senzori de parcare cu pla iti mai lipsesc si ai cam tot ce este util pe o masina :)

Link către comentariu

La rand o sa fie climatronicul...senzorii care sunt pe masina bipaie suficient deocamdata...ar trebui macar azi sa spal masina (maine dimineata am obtinut programare la VW ptr. volan si restul acareturilor), asa ca azi neaparat :mop:

Modificat de sandyboy
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!