Jump to content

Aflare istoric Passat B6

herko_cristi
 Share

Postare recomandată

Am cumparat recent un passat din 2006 motor 2.0 140cp , si am auzit ca dupa seria de caroserie se poate afla istoricul masinii . Cum sa procedez ma puteti ajuta sau sa imi explicati ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu un istoric il poti afla de la reprezentantele VW, altfel eu nu stiu.

Modificat de Robby1485
Link către comentariu

da, numai asa se poate...din cate am inteles si eu, si m-am interesat... si ma costa in juur de 200-300 lei

Link către comentariu

da email-uri la VW De, si la o reprezentanta care are un feedback bun..incearca si asa

Link către comentariu

nu o sa iti trimita pe mail......

Link către comentariu

Sunt date cu caracter intern. Nu ti le va da pe mail sau listate.

Link către comentariu

normal.... MOC e copil.... nu stie..... :D . Abia iti dau - oficial - daca te duci cu masina la ei

Link către comentariu

Cei de la reprezentanta NU AU VOIE sa dea astfel de informatii.Se intimpla ca in urma unei atentii sa mai scape citeva vorbe,dar fostul propietar ii poate actiona in instanta pt. ca au dezvaluit informatii cu caracter personal.Sunt informatii cu caracter intern.

Link către comentariu

In Germania ,vei primi informatii despre masina (istoric) de la orice reprezentanta VAG,gratuit ,rapid si fara probleme ,conditia fiind sa fii propietar in acte si bineanteles sa te prezinti personal la ghiseu.

Eu, niciodata nu am avut probleme la Mahag ,pentru a obtine aceste date,indiferent de unde am achizitionat masina,particular sau firma.

Link către comentariu

caracter personal nu prea au, ca nu vad cum intra sub incidenta L.677.... cu caracter intern, mai mult ca sigur.

Acum, nu stiu cat de corect imi pare, sa nu-ti dea extrasul, atata timp cat esti proprietarul masinii.... daca nu esti, asta e... nu ai dreptul sa ai acces la el.

Link către comentariu

Dupa cate stiu, aceste informatii nu le mai dau in mod oficial nici macar in Germania. Insa, asa cum zicea cineva mai sus, cu o mica atentie s-ar putea obtine

Link către comentariu

Daca esti propietar iti comunica datele solicitate face 2 face, in schimb nu ti le va lista sau trimite pe mail. Odata accesat programul (Cronos/Elsa), scrie clar pe ecran - UZ INTERN. Orice listare va trebui justificata, si crede-ma, nu se baga nimeni (mai ales ca toate imprimantele sunt auditate).

Link către comentariu

• 3 months later...

eu am fost la vw (in roma)ca imi era frica cu injectoarele si tipul de la vw m-ia dat tot istoricul masini

Link către comentariu

Ti-au dat istoricul pe hartie sau "on screen"?

Link către comentariu

4 foi  a4 cu tot cand a fost facut ce a fost facut km data ora  tot  ex ca pe facturile care le am

cand am aflat ca au fost schimbate injectoarele  12 2012 eram cel mai fericit om de pe pamant,sotia lui avea pe masina mdf2 dvd iam dat si mape din 2013 cu tot cu soft.

Modificat de geoland87
Link către comentariu

ieri am fost la Nurvil vl si am facut o verificare de concediu, gasisem pe net oferta. Am dat 100 lai si au verificat mai multe lucruri, printre care mi/au aratat si istoricul masinii.

Link către comentariu

asta trebuie facut cand cumparam o masina SH

Link către comentariu

salut....eu am fost la nurvil tg jiu si nu au vrut sa.mi zica nimic....cica nu au cum sa vada :tuktuk:

Link către comentariu

se vede istoricul masinii la orice reprezentanta. se vede atat pentru masinile din Germania cat si din Franta.

trebuie sa sti cui sa ii dai o atentie, si va intoarce monitorul de la ghiseu discret spre tine ca sa poti vedea cu ochii tai date despre masina care inca nu este a ta.Daca deja ai achizitionat-o,faci o intrare in service pentru o constatare minora si ieftina si apoi ceri istoricul masinii.

Conditia de baza este:

1. Esti proprietarul masinii in cauza.

2. Nu esti proprietarul masinii in cauza, dar nici nu vei fi acolo cu proprietarul de fata.(daca este samsarul/proprietarul de fata vei primi direct raspunsul -NU SE VEDE ISTORICUL-)   :)

eu am platit pana am gasit masina pe care o detin destui bani pe tema asta;

50 ron / VIN - si crede-ma ca am vazut destule :) - dar, cumulata suma pe verificari face mai putin decat o masina masluita la care poate pica orice piesa .

*in concluzie...indiferent de cat costa verificarea VIN-ului,merita sa o faci inainte sa iei masina.NU te baza pe cartea tehnica pana nu o confrunti cu istoricul de la reprezentanta.

o zi buna

Link către comentariu

• 1 month later...

se poate afla istoricul mașinii la reprezentanță. eu am sunat și am aflat prin ce a trecut mașina 

Link către comentariu

Te-ai speriat?

Link către comentariu

Si eu am fost la reprezentanta in Cluj cu masina si am aflat. De listat nu se putea ca au un program cam ciudat in care vad sub forma text si nu au buton de print. Dar am vazut pe monitor si mi-am notat pe o hartie cand s-au facut reviziile, ce s-a schimbat pe masina, etc. Gratis. Depinde de cine dai, daca e vreun angajat care nu are chef de tine, iti da cu flit ca nu are cum sa vada, dar daca gasesti pe cineva cumsecade iti va spune.

Link către comentariu

Eu am fost cel mai fericit om când am avut istoricul mașini pompa de motorina schimbată 4 injectoare noi si alte chesti mici :)

Link către comentariu

si la arad am dat peste o doamna care mi-a spus la telefon pe baza ViN istoricul de service al masini .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!