Jump to content

Audi A4 B6 1.8 TurBo

PH93PLM

Postare recomandată

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH93PLM

46

• gaby1773

3

• Mihai.Nechifor

2

• corad0

2

Ma gandeam sa pun xenon in proiectoare dar nu stiu ce sa fac ??? Ma gandesc ca o sa am nevoie odata si un far normal pe ceata esti mort cu xenon.)

Ieri am schimbat bujile,era dezastru cred ca nau fost schimbate niciodata!

Un sfat ceva ,care ar fi cel mai bun Ulei pentru ''bestie'' ???

Link către comentariu

Salut! Frumoasa masina! Parerea mea e sa nu-ti pui xenon pe proiectoare, mai ales ca la modelul tau de masina (din ce stiu eu) proiectoarele nu sunt cu lupa (cum e la Passat b5.5 de ex) si nu cred ca vei fi "bine primit" in trafic :)

Link către comentariu

Merci:D Da ma gandeam ori pun folie galbena din cate am vazut se poarta si se vede super bine.

Pe parcurs vor urma niste jante pe astea le las de iarna si va urma unele de vara ceva max 18, dar cred ca 17 ar fi cele mai ok.,ma gandeam la ceva de S.

post-95127-0-07518000-1359197395_thumb.j

Link către comentariu

Eu te sfatuiesc sa pui xenon de 3000k in proiectoare. Vei fi foarte multumit pe ceata, ca doar pentru asta sunt nu pentru mers "smechereste"

Link către comentariu

Sincer nici pe astea asa nu le aprind ,si nu le pun sa merg "smechereste" le pun sa le folosesc cand am nevoie.

post-95127-0-65595800-1359197940_thumb.j

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos! buna alegere 1.8 T! si eu tot a4 1.8 T am vrut sa iau...dar nu mi-au ajuns banii ,asa ca am luat a3 1.8 T(cel de 180 cp :icon_cheesygrin: ).arata foarte bine...pare ca a dus o viata mai mult decat "decenta"! :icon_thumleft:

Modificat de DB86CLP
Link către comentariu

Merci baietii. :icon_thumleft: da masina arata super,momentan sta in garaj ,nu o las afara pe vremea asta.:D de motor sunt f.multumit si ca consum,o sa urmeze in curand un soft si o sa fie 180-190cp.

Link către comentariu

Exterior=super

Interior=super super

Deci e super frumoasa toata! sa o stapanesti sanatos! Consumul probabil il are mai maricel in rest totul bine. Frumos A4 ai luat :icon_thumleft: Jantele alea de S imi plac la nebunie.. 18 nu cred ca are rost. 17 clar merita

Modificat de Dan.
Link către comentariu

Merci Dan,de consum sunt mai mult decat multumuit ,sincer mai mult imi consuma golful rosu tunat decat asta,jantele sigur vor veni la vara acum sunt in plan sa scap cu actele,consumabile etc.

Link către comentariu

B6 ramane inca, unul din visele mele :D Ai ales un exemplar superb si foarte bine dotat , mai ca sunt invidios :dry: Sa o stapanesti sanatos :icon_thumleft: :icon_thumleft:

La un volan mai chipes te-ai gandit ? :D

Link către comentariu

Merci Man , volanul am sal schimb in vara cu unul in 3spite.pana atunci merge si asta si este destul de util comenzile functioneaza fara probleme,incerc sa o intretin cat de bine pot.

Link către comentariu

Azi sau schimbat placute fata-spate ATE +lichid de frana 500ron cu tot cu mana de lucru sunt multumit de cum isi fac treaba.

Urmeaza Kit distributie Skf sau Luk mai vedem.

Link către comentariu

Masina a primit baterie noua , urmeaza sa schimb discurile nu prea stiu ce sai pun???

Cateva poze facute pe graba.. Scuzati mizeria din ea ,dar nam avut timp sa fac curat.

Astept cateva sfaturi in alegerea discurilor :D

post-95127-0-45419400-1360072658_thumb.j

post-95127-0-59771200-1360072687_thumb.j

post-95127-0-25709800-1360072706_thumb.j

post-95127-0-45679200-1360072718_thumb.j

post-95127-0-63259800-1360073557_thumb.j

post-95127-0-94591800-1360073583_thumb.j

Modificat de florintzk
Link către comentariu

Ce să mai zic?Arată fenomenal mașina, chiar e spectacol. E vârful modelului.

Întreține-o și o să te ducă mulți anii de acum încolo. :D Felicitări de achiziție.

Link către comentariu

Ai schimbat placutele si urmeaza discurile? Nu era mai ok sa schimbi discurile si placutele impreuna. Pentru discuri te sfatuiesc sa mergi pe TRW sau ATE. Eu am pus Zimmermann si sunt multumit de ele dupa 20.000 km cu ele.

Mizerie... cred ca glumesti. Arata impecabil! Sa o stapanesti sanatos. Masina asta ingrijita cum trebuie e masina pe viata.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Merci nu se vede bn asa in poze dar este ceva oricum am grija de ea cat pot de bine ,asa trebuia dar nu am avut $$$ atunci destui si am zis ca schimb imediat ce dau de banii , daca placutele sunt Ate sa merg si cu discurile tot ATE.. :icon_rendeer:

O sa revin cu poze mai noi cand am timp sai fac si o baie !

Este bun Mobil 1 Synt S 5w40 pentru 1.8t ? sau daca nu recomandatimi un ulei bun???

Modificat de florintzk
Link către comentariu

Azi am dat fuga si am schimbat si discurile fata-spate  am mers tot pe ATE am dat pe fata 420ron si pe spate 440ron,alta viata acum..  revin cu poze noi cand spal  masina.

Link către comentariu

Este super limuzina :icon_thumleft: ! Sa auzim numai de bine si bafta la modificari!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!