Jump to content

Audi A4 B6 1.8 TurBo

PH93PLM

Postare recomandată

New car. 1.8 turbo 150 ponei. Masina cu tot cu drum +inscriere etc ma duce peste 7000e.. dar sper sa merite! an:2003 ,150000km reali carte..revin cu dotarile etc.

post-95127-0-13489500-1358785175_thumb.j

post-95127-0-97005200-1358785179_thumb.j

post-95127-0-36348300-1358785186_thumb.j

post-95127-0-11674400-1358785191_thumb.j

post-95127-0-60215300-1358785197_thumb.j

post-95127-0-28769700-1358785206_thumb.j

post-95127-0-20721100-1358785216_thumb.j

Modificat de florintzk
Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH93PLM

46

• gaby1773

3

• Mihai.Nechifor

2

• corad0

2

Arata ff bine si vad ca e si super dotata. Sa o conduci cu placere

Link către comentariu

Merci! Da am cautat extrem de mult una pe gustul meu.

Urmeaza Inscrierea,Kit distributie.ulei filtre etc...

Link către comentariu

Arata super masina ! Imi place ca 1.8T are esapament dublu.. se vede fain :D

Sa o conduci cu placere.

Modificat de iwolffy
Link către comentariu

Sincer am o pasiune ptr modelu asta, am vrut neapart 1.8T era un vis vechi, iar decat modelu mai nou si chel si etc.. :)) sti cum e.. iar de disel nici nu se pune discutia ,nu vreau diesel , nu suport diesel.cu toate ca am avut un 320d E90 dar tot benzina o am la inima,Merci :beerchug:

Modificat de florintzk
Link către comentariu

Atunci te inteleg :) Arata foarte bine, imi place interiorul de piele ;) multi km fara probleme iti doresc!

Dar hai ca nu ma pot abtine sa nu fiu carcotas, esti unul din putinii pe care ii stiu sa schimbe seria 3 pe A4 :P nu te-a multumit?

Modificat de corad0
Link către comentariu

Ba da am fost f.multumit de el,nici macar o mica problema nu am avut cu el,masina era pe mainile lu taicamiu,si el a dato ,dar regreta ca a dato:)) acum in vara urmeaza sa cumpere una ori 520, ori 320 facelift 2010..

Eu sunt cu masinile mele,el cu a le lui:))

Modificat de florintzk
Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos! La cati mai multi km.

Link către comentariu

arata foarte bine masina,ai luat`o din tara sau din germania?era una identica pe autovit acu vreo cateva zile,bafta

Link către comentariu

o masina din asta imi doresc si eu ! felicitari,arata foarte bine si e destul de dotata :icon_thumleft:

Link către comentariu

Welcome

Frumoasa masina, iar motorul e ceea ce trebuie :)

Interiorul crem e mult mai usor de intretinut in combinatie cu piele decat textil, si confera un aer elegant masinii. Din cate vad eu in poze, merita un tratament cu Leatherique, pot spune ca face minuni, si o sa descoperi ca acel crem e "mai crem" decat acum daca pot spune asa :)). Si nici xenon-ul OEM nu-i de neglijat :) In rest, sunt destule chestii pe care le poti adauga pe parcurs si care iti vor face viata frumoasa la volan.

Bafta cu masinuta si un milion de km fara incidente.

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Sa o stapanesti santaos ! Si arata mai bine life decat in poze! Daca ai nevoie de ajutor ai nr meu de telefon !

Link către comentariu

Merci frumos,pacat ca nu ai deschis usa sa o vezi si in interior.! Mai sigur,trimitemi pe pm ,un id de mesenger.

Link către comentariu

La distributie eu as merge pe clasicul: curea Conti, role INA, pompa apa Hepu daca vrei sa mergi pe aftermarket. Desi multi lauda pompa de apa Hepu, datorita paletilor metalici pe care ii are, tin sa iti atrag atentia ca nu neaparat asta e cea mai mare slabiciune la pompele de apa (adica sa cedeze paletii), ci anume ca pompa curge (pierde antigel) si atat din experienta cu B5-ul cat si din auzite am auzit ca Hepu cam are obiceiul sa o faca (sa curga).

De asemenea iti recomand sa schimbi si intinzatorul LA DISTRIBUTIE (atentie, nu cel de la accesorii, ala il schimbi optional/daca face zgomote) ca sa fie treaba facuta ca la carte si sa stai linistit.

Si eventual cureaua de accesorii.

Ca fapt divers, eu cand am facut anul trecut pe vremea asta distributia la 1.8T-ul meu am preferat piese OEM, insa a fost un fix de-al meu, tinand cont ca e o componenta importanta care poate conta mult.

De asemenea, iti recomand sa schimbi uleiul la timp, de preferat undeva la maxim 10.000 km pentru ca 1.8T este un motor pretentios si face depuneri daca mergi cu ulei prost sau uzat. Pana la urma uleiul este viata oricarui motor. Eu personal folosesc 5W40 dar in functie de regimul de exploatare (de exemplu daca faci multe drumuri scurte in oras si cand iesi la drum lung mergi cuminte) poti merge si pe 5W30, dar iti recomand sa pastrezi tot limita de 10.000 km pentru schimb.

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Da sa vedem,eu am avut la masinile din trecut numai pompa hepu si sincer nu am avut nici o problema,dar din ce am mai auzit unele modele ''cik'' nu au pompa de apa?

Modificat de florintzk
Link către comentariu

Nu exista sa nu aiba pompa de apa :). Cine recircula lichidul de racire prin motor in acest caz?

TOATE 1.8T au pompa de apa, nu ma bag sa generalizez pentru toate motoarele cu ardere interna ca cine stie ce exemplu poti sa imi aduci ca si contraargument si nu am pretentia ca le stiu pe toate :P

A ta banuiesc ca e AVJ, daca e motorul de 150cp (110kw), eu din cate stiam acest motor s-a pus doar pana in 2002. Incepand chiar cu MY2003 s-a montat BFB de 120kw. Asta legat de postul tau initial

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Asa am citit eu da nu mai stiu pe unde sincer:)) Acum trebuie sa rezolv cu inmatricularea,am fost am tradus ce era de tradus am facut dosarul azi de dimineta am pus un set de nr rosi.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!