Jump to content

Tapiterie Jetta Highline 2013 - alcantara sau nu ?

75NOR
 Share

Postare recomandată

Salut !

O intrebare rapida: la Jetta Highline MY 2013 stie cineva daca tapiteria mai e alcantara ?

In configurator, atat la noi cat si la nemti apare STOFA GLOSS !

Au scos alcantara ?

Nu mai sunt scaunele astea care se puneau in 2011 ?

Merci !

post-9928-0-17851800-1358772938_thumb.jp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suna la un dealer. Ciudat sincer. Iar fac ieftineala ? Oricum fata de editia2011 au mai scumpit.o cu vreo cateva sute de € au mai bagat garantie 2 ani niste prostii in plus , dar chestiunea cu interiorul chiar nam auzit.o

Link către comentariu

Tapiteria e exact cea din poza, cum se pune din 2011 si se cheama Gloss. Nu cred ca pe JETTA a fost vreodata Alcantara (cel putin 2011>).

Eu am HL 2012 si e ok tapiteria Gloss.

Link către comentariu

hm.. e cam cam.. daca ai observat la prinderea dintre bucatile de material se cam descos atzele alea . iar la mn la scaunul din dreapta mi s-a agatat tapiteria in fata si s-a rupt un fir pe vreo 10 cm.. ce ma enerveaza, bine ca e undeva jos si nu prea se vede. la reprezentanta am intrebat si a zis ca doar sezutul fara burete, scaun, doar tapiseria costa 1800 roni :)) zic "frate faci misto de mine? vrei sa lesin aici? " , banuiesc ca e asa scumpa , dar n'am intrebat, pentru ca e cu tot cu incalzirea la sezut.din ce cunosc vine cusuta perna cu tot cu tapiserie. acuma trebuie sa mai astept sa se mai invecheasca si sa cauta ceva pe la dezmembrari ani viitori. eu mi'as umple bucatile de material textil cu nijte catifea maronie (gen piele intoarsa) , daca stiti ca la tiguan ! dar sa gasesc vreun tapiser bun si mai vine vorba si de bani :D salutare ! daca are cineva vreo cunostinta si ajunge prin germanica si se mai dau aia peste cap pe acolo si are cum sa faca rost de asa ceva ... pls pm

Link către comentariu

Catifeaua aia de care vb si care aduce a piele intoarsa se numeste alcantara.

Link către comentariu

Stati asa, sa nu avem confuzii:

Deci tapiteria ar trebui ca pe mijlocul scaunului sa fie imitatia de piele intoarsa - se numeste Alcantara, iar lateralele scaunului si tetiera sa fie imbracate in piele.

Asa e ?

Link către comentariu

Aia e Alcantara...se pune pe Passat, Golf in combinatie cu piele ecologica...la Jetta HL in loc de Alcantara este stofa

Link către comentariu

dap alcantara, dar m'am interesat pe net si de fapt si de drept este un inlocuitor al alcantarei. nu este originalul. alcantara original se pune doar pe masinile de clasa gen peste 60 000 €. precizez ca alcantara este mai scumpa decat pielea

Link către comentariu

Nu te-ai documentat destul.

Alcantara este o marca inregistrata/firma ce produce mai multe versiuni ale aceluiasi material sintetic ce imita pielea intoarsa.VW afirma ca la golf si passat (nu m-am uitat la jetta dar din cate stiu la ea se foloseste alt tip de stofa ce nu este neaparat ceva negativ deoarece alcantara are bunul obicei de a se scamosa) scaunele sunt imbracate cu alcantara deci este originala deoarece altfel ar fi dati in judecata pentru folosirea abuziva a numelui.

http://www.alcantara.com/#/en/home

Modificat de TDR
Link către comentariu

La Passatul meu asta e tapiteria de Highline: Alcantara pe mijloc si Piele Vienna pe laterale + tetiere

Din ce am inteles de la dealer, la Jetta este Alcantara pe mijloc, textil pe lateralele interioare ale scaunului si piele ecologica pe lateralele exterioare ale scaunului.

De tetiere nu stiu nimic.

post-9928-0-16810200-1358859488_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Asta cu alcantara care se scamoseaza am tot auzit dar nu am vazut asa ceva, pe un Tiguan cu mai mult de 100k km si nici pe golful meu la aproape 23000 km. Chiar se scamoseaza sau tre sa ajung la 200k pt a vedea fenomenul?

Link către comentariu

75NOR, la Jetta nu e nicio Alcantara pe mijloc, o sa te convingi daca o sa te urci intr-una.

Cum am mai zis, piele ecologica/vinil pe scaune si tetiere, mai putin partea din mijloc care e din stofa. Vorbim de Jetta HL.

Scaunele de Jetta HL nu se compara cu cele de Passat HL / Golf HL, sunt mai slabe la toate capitolele...

Master_Blaster, depinde cum ingrijesti Alcantara. Am un prieten cu B6 HL din 2006 si la el e cam varza Alcantara dar nu a menajat-o deloc.

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Merci de lamuriri ! N-am vazut o Jetta HL pe viu si de asta intreb.

Am 90 000 cu B6-le cu Alcantara si Vienna si arata perfect. Tratamente anuale de ingrijire si mare atentie: fara portofel in buzunarul de la spate, fara chei si brelocuri prin buzunare si fara jeansi cu tinte la spate. In rest....e super ok !

Link către comentariu

La mine intretinere speciala 0, iar la tiguan horror. Anyway poate e si o chestie de noroc, de lot etc.

Link către comentariu

eu la jetta vreau sa scot husele si pe mijloc unde este stofa vreau sa o tapitez cu piele intoarsa gaurita , ce parere aveti ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!