Jump to content

Cum se pliaza oglinzile electrice la O2

olupas
 Share

Postare recomandată

Am fost azi la skoda pt o revizie si am vb cu unu de acolo care vindea masini si ne-am uitat peste tot si oglinzi pliabile electric nu exista decat pt superb asa ca sorry pt ce am afirmat mai sus probabil ala mintise mai mult ca sigur

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Orientarea oglinzii automat este valabila numai pentru oglinzile electrice cu memorie - cred. Luni pot afla sigur.

Asa este. Dar din pacate numai la Superb (nu stiu insa nivelul de echipare). La cuplarea treptei de mers inapoi, oglinzile se lasa un pic in jos pentru a-ti oferi vizibilitate sporita la rotile din spate. Motivele nu le mai expun ca sunt de la sine intelese.

Este testata de mine treaba asta, si chiar m-am distrat cu smecheria asta ca imi placea si ma gandeam cum sa fac si la Fabia mea. .... ooops, dar eu nu am nici macar ogl electrice.

Link către comentariu

Atunci de ce la mine in manual scrie de faza cu oglinda care se orientaaza in jos cand dai inapoi ? Chestia asta e scrisa inaintea explicatiilor oglinzii cu memorie... daca era asa , de ce nu au scris-o dupa faza cu memoria scaunelor si a oglinzilor..

Link către comentariu

A mea este elegance si nu are asa ceva nu se lasa in jos oglinda nu stiu cum merge la a ta doar daca ai ceva in plus la oglinzi

Link către comentariu

Am incercat si eu de m-am saturat. Am bagat in marsarier si cu oglinzile pe r si pe o si tot degeaba nu se misca si pace. S-ar putea sa fie valabil doar la oglinzile cu memorie. Chiar mi-as dori sa se poata si la mine :D.

Link către comentariu

deci am visat eu..sorry guys...sau probabil mi-am dorit asa demult ca mi-au autoindus ca am si eu asa ceva ;)

Link către comentariu

Aseara am incercat si eu oglinziile si chiar au mers. Cum: pus comutatorul pe R + bagat in marsarier. Intr-adevar nu am varianta clasica de oglinzi ci pe cele electrice & efect antiorbire.

Link către comentariu

Aseara am incercat si eu oglinziile si chiar au mers. Cum: pus comutatorul pe R + bagat in marsarier. Intr-adevar nu am varianta clasica de oglinzi ci pe cele electrice & efect antiorbire.

Si eu am oglinzile electrice si incalzite. Tu le ai cumva pe cele si cu memorie (PW4) sau numai cu efect antiorbire (PW3)?

Modificat de DarkOne
Link către comentariu

Automotive Electronics
Ai vazut tu cu ochii tai cum se pliau ? :)

Sau doar pliate ? ca si ale noastre se pliaza daca le impingi cu mana.

:D La oglinzile electrice este interzis sa se plieze cu mana deoarece se strica motorasul/angrenajul care actioneaza rabatarea oglinzii.

Oameni buni, dar la voi are loc faza cu rotirea oglinzii dreapta spre bordura, cand dati inapoi ? sau am visat eu treaba asta...ca in manual scrie ..

Aceasta optiune este valabila doar la Octi 2 care are scaune electrice cu memorie :D

Link către comentariu

si daca sunt electrice atunci nu putem plia niciodata oglinzile? atunci de ce au venit din fabrica cu posibilitatea de a fii pliate manual? sau te referi la oglinzi pliabile electric? nu stiu daca am fost prea explicit, dar e cam cam 4 dimineata.

Link către comentariu

Oglinzile electrice nu se pliaza automat decat in urmatoarele combinatii, conform configuratorului de la Avia:

1.se poate selecta PW4 - oglinzi laterale electric cu efect antiorbire si memorie = 191 euro, dar OBLIGATORIU cu PW5( senzor de ploaie si efect automat antiorbire pentru oglinzi retrovizoare) + PWA( scaun sofer cu reglaj electric si memorie) sau PWC( scaun sofer cu reglaj electric si memorie si pentru pasager). Alta conditie la cele scrise deja mai sus este adaugarea obligatorie la codul PWA a codului 9P1( avertizor centura de siguranta). Costul final este in functie de combinatie, intre 895 euro cu TVA si 1216 euro cu TVA.

2.se poate selecta PW6 - oglinzi electrice si incalzite cu functie de memorie = 92 euro, dar OBLOGATORIU cu PWA compus din 9P1( avertizor centura de siguranta) + PKA ( scaune fata cu tetiere active mobile) + PW4 sau cu PWC care aduce cu el 9P1 + PKA + PW4 + PW5.

Cu speranta ca nu v-am zapacit pentru ca eu insumi am cam ametit scriind cele de mai sus, trag concluzia ca nu avem nevoie de oglinzi pliate electric. Cum zicea electricu, poate nici cu mana nu se pot rabata si atunci asta este.

Link către comentariu

deci manual se pliaza ce naiba ca asta stie oricine dar electric eu am inteles dupa studierea ofertei si am intrebat si la skoda ca nu sunt decat pt superb dar dac tu zici ca da nu stiu ce sa zic...

Link către comentariu

• 5 years later...

Nu mai deschid alt topic ca nu cred ca are rost...intreb aici:

Stie sa-mi spuna cineva cine anume da temporizarea pt plierea oglinzilor?? ECU cand e contactul pus sau este vre-un montaj de temporizare in butonul de actionare al oglinzilor si acesta doar e alimentat cand pun contactul?

In mod sigur e o temporizare pt ca am incercat cu oglinda data jos de pe masina urmatoarea chestie:

Sunt doi pini in mufa pe care daca ii alimentez cu +/- pliaza oglinda iar daca schimb polaritatea pe aceiasi pini -/+ o deschid dar daca nu intrerup alimentarea la timp motorasul forteaza in continuare.

Ma gandesc ca as putea simula + contact si cu un montaj intercalat intre iesirea auxiliara de la alarma AM as putea comanda plierea odata cu inchiderea masinii.

Link către comentariu

am si eu o curiozitate: masina mea are oglinzi pliabile electric, dar doar daca apas si a doua oara, si mentin apasat pe butonul de inchidere. pot face in asa fel incat atunci cand incui masina, la prima apasare de buton sa se plieze oglinzile?

Link către comentariu

La mine se pliaza indiferent cand tin apasat pe inchidere, din prima, din a 2-a, din a 3-a ....Doar la deschide nu merge din cheie, se deschid doar cand pui contactul

Link către comentariu

Si la mine merge si din prima incercare,doar sa tii mai mult apasat pe buton.De deschis,la fel,se deschid cand pui contactul.Deci asa e gandita,nu e problema.

Link către comentariu

Intersant, la mine daca inchid oglinzile retrovizoare din telecomanda atunci se deschid automat cand deschid usa soferului(numai usa soferului, la actionarea celorlalte usi nu se deschid).

Link către comentariu

Pai nu ti se pare normal, ca doar nu poti conduce decat din stanga (locul soferului), iar soferii se urca in masina in 99,99% din cazuri pe acea usa? :)

Link către comentariu

La O2 FL, se pliaza oglinzile daca tii mai lung pe butonul inchis de pe telecomanda si se depliaza cand pui contacxtul.

Link către comentariu

nu am incercat sa tin apasat mai mult de la prima apasare, dar voi face asta dimineata. de revenit, intr-adevar revin cand deschid usa stanga fata.

Modificat de marius_lox
Link către comentariu

Pai si atunci unde e problema? La cei la care se deschid la contact sau la cei la care deschid la usa?

Link către comentariu

MY2011+ se depliaza oglinzile cand se deschide usa soferului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!