Jump to content

probleme cu cutia de viteze

88BLR
 Share

Postare recomandată

salut am si eu o problema cu masina mea am schimbat discul si placa de ambreiaj si de atunci imi sare din marsarier deci daca o fortez putin cand dau cu spatele sare si se aude un carait rau de tot si nu stiu de la ce este, probabil mecanicul care mi-a schimbat discul si placa nu a pus tijele de la cutie bine,sau poate fi si tamponul de la cutie rupt sau nu stiu sigur ce poate di daca poate sa m-a ajute cineva ? va rog mult de tot

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut am si eu o problema cu masina mea am schimbat discul si placa de ambreiaj si de atunci imi sare din marsarier deci daca o fortez putin cand dau cu spatele sare si se aude un carait rau de tot si nu stiu de la ce este, probabil mecanicul care mi-a schimbat discul si placa nu a pus tijele de la cutie bine,sau poate fi si tamponul de la cutie rupt sau nu stiu sigur ce poate di daca poate sa m-a ajute cineva ? va rog mult de tot

Salut.Si mie imi sare cateodata.Am fost la mecanic si am constatat ca e din timonerie.La tine sare toto timpul sau doar cateodata?Incearca sa o tii cu mana cand dai cu spatele.Parerea mea e ca nu e din cutie,mai ales ca daca ai schimba discul nu ai desfacut cutia.

Apropo:cat te-a costat schimbul de placa si disc ca si mie imi cam patineaza discul

Link către comentariu

e simplu sa faci diferenta :)

te uiti care e traseul de impingere al tijelor la marsarier si il faci tu manual anuland timoneria dupa care te joci umpic cu mersul inapoi.

Daca nu mai sare e din timonerie.

Link către comentariu

sal din nou daca vreau sa tin maneta cu mana dardaie tot motoru de zici ca se rupe,si trebuie sa dau cu spatele putin cate putin ca sa nu mai sara ca m-a disperat de tot

si pe placa si disc am dat 7000000 placa este sachs si discul nu prea imi comvine este spaniol si nu prea este asa bun dar un disc ca ala am mai schimbat asta vara si m-a costat 1500000 dinala spaniol el asa este bun dar nu prea tine mult la alergatura eu merg mai mult in forja cu masina si trebuie sa m-a dezvat de asta ca costa mult stima si respect

scuza-ma nu ti-am raspuns la ce mai intrebat tu da imi sare tot timpul adica de cate ori bag in marsarier

respect

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!