Jump to content

My first VW(Golf MK4 1.4 16V)

dumitrualexander

Postare recomandată

dumitrualexander

Saaalut!

De pe 30 decembrie anul trecut sunt mandrul posesor al unui Golf 4 1.4 Special, motor AXP cu 75 de caluti:) luat de la un nene din Sibiu.Masina este din 2002, are 163000 km in prezent, iar eu sunt al3lea proprietar.Masina pare sa fi avut o viata placuta la ceilalti proprietari si asa vreau sa aiba si in continuare.

Ca si dotari, masina are:

-geamuri electrice;

-aer conditionat manual;

-scaune incalzite si reglabile pe inaltime;

-spalatoare de faruri;

-folie Llumar pe spate si luneta;

-culoarea negru;

-jante Avus II pe 15";

-computer de bord la care i-am activat recent functia Range;

-Cd player Sony(nu e cine stie ce)

-Boxe si tweetere pe fata;

-4 airbag-uri;

-ESP;

-Proiectoare de ceata in faruri;

-inchidere centralizata pe cheie;

Cam atat imi vine in minte in momentul asta.Am reusit de curand sa o inmatriculez:).Acum masina este incaltata cu cauciucuri Nokian WR D3 si sper pentru la vara sa ii pun jante pe 16",de preferat tot originale.:).Astept pareri,bune sau rele:).Poze am doar dinainte de cumparare,urmeaza sa pun si mai noi.

post-114815-0-69776900-1358540796_thumb.

post-114815-0-52757400-1358540797_thumb.

post-114815-0-30831200-1358540798_thumb.

post-114815-0-61865400-1358540799_thumb.

post-114815-0-87583500-1358540800_thumb.

post-114815-0-70071200-1358540801_thumb.

Link către comentariu

felicitari ptr masinuta,imi place ca ai spalatoare de faruri...ar merge niste faruri cu lupa si un xenon parerea mea,bafta

Link către comentariu

uite un om fericit cu picioarele pe pamant. este o masina care tine cu casa, nu o sa te dezamageasca. e bine ca esti multumit cu achizitia, sa aveti km placuti impreuna.

nu pot sa cred ca ai pus un carton pe numar :).

Link către comentariu

Foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.Cat ai dat pe ea? :)

Link către comentariu
dumitrualexander

Multumesc de aprecieri.

@nemtzalau La xenon ma gandeam si eu.Dar inca am dubii.Nu stiu ce ar fi mai bine:xenon sau becuri xtreme vision de la Philips?:-?

@ kendoo In principiu vreau sa o tin cat mai clean.Nu sunt fan al modificarilor extreme.Daca imi voi permite pe viitor,as vrea un KIT R32 si jante mai mari.:).In curand sper sa ii pun "Follow me Home"

@ b77eru Cartonul pe numar a fost pus de fostul proprietar cand a facut pozele pentru anunt:)).Masina e constanteanca acum : CT 03 DUM, in caz ca ne vedem in trafic.

@ cristy91 Am dat 3400 euro pe ea.Acum nu stiu ce sa zic.Unele persoane mi-au zis ca am dat cam mult.Mie mi se pare totusi corect.Asta a fost bugetul meu si am vrut ca masina care o iau sa fie cat mai intretinuta in banii astia.Parerea mea:)

Link către comentariu

Cine spune ca ai dat mult 3,4k pe special din 2002 inmatriculat in Ro nu prea stie despre ce e vorba.Masina buna costa.Cred ca ii vin bine jante 16 OEM,nu mai mari,vei demara mai greu....de asemenea sunt de parere ca elementele de R32 arata bine dar devin de senzatie in colaborare cu cai mai multi,cei 75 ai tai nu prea te ajuta....dar asta e doar parerea mea,eu sunt adeptul masinilor OEM cu jante mari si muzica!Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.

PS Daca vinzi jantele Avus sa ma anunti si pe mine.

Modificat de vali zak
Link către comentariu

Arata foarte bine masina, sa o stapanesti sanatos, eu zic ca e un pret corect pentru o masina cu dotarile enumerate de tine.

Link către comentariu
dumitrualexander

Intr-adevar 75 de caluti nu te ajuta sa te dai rotund pe sosea,insa nu de asta am nevoie pt ca nu am talpile grele. :)

Update.Azi dupa 15 minute de chinuiala am pus becuri portocalii la pozitie.US Style:).In poza nu se vad prea bine,insa in realitate arata chiar foarte bine.

post-114815-0-56038100-1358591218_thumb.

Modificat de dumitrualexander
Link către comentariu

frumos golfu' :icon_thumleft: ! sa il stapanesti sanatos! si eu caut sa imi pun becuri galbene la pozitie da nu gasesc decat pe net :lol:

Link către comentariu
dumitrualexander

Eu le-am luat de la un magazin de piese auto.4 lei bucata.:)

Link către comentariu

eu am luat la rind magazinele de piese din zona si nu avea nici unul, am dat o comanda pe un site pe internet, si tot astept da nustiu cand va veni! imi place cum se reflecta galbenul in far! :icon_thumleft:

Link către comentariu

salut, arata bine cu noile becuri (sunt becuri clasice sau led?).

pune o poza cu tot botul masinii, pe inserat. cu ele aprinse si apoi cu faza scurta sa ne facem o parere.

eu am leduri dar m-am plictisit de ele si parca as trece si eu la becuri galbene

Link către comentariu
dumitrualexander

Sunt becuri clasice,de semnalizare laterala.mai pe seara ii voi face o poza cu tot botul. si eu sunt curios de cum se vwde pe inserat:).

Modificat de dumitrualexander
Link către comentariu
dumitrualexander

Pozele promise.Se vad cam ciudat pentru ca sunt facute cu telefonul.

post-114815-0-88491400-1358611432_thumb.

post-114815-0-73221400-1358611459_thumb.

Link către comentariu
  • 1 month later...
dumitrualexander

Azi masina a primit o curatare usoara de primavara in compartimentul motor,ocazie cu care am verificat putin si distributia.Arata bine,nu prezinta crapaturi dar ar fi timpul sa o schimb pentru ca se apropie de 90k de km de cand e pe masina.

Link către comentariu

schimb-o odata nu mai sta asa cu ea , ma mir sincer cum de a rezistat si atat in mod normal la 50k sau 60k stiu ca se schimba dupa ce a fost inlocuita cea originala

Link către comentariu
  • 1 month later...
dumitrualexander

Am descoperit azi ca masina are alarma. Habar nu aveam. Cautam ceva in torpedo cu usa pasagerului deschisa si din greseala mi s-a apasat butonul de inchidere, moment in care masina a inceput sa claxoneze. Mai e cineva care a descoperit asta?:)

Link către comentariu

Da,si eu am alarma. Am activat sa faca bip cand incui/descui masina.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu
  • 3 months later...
dumitrualexander

Fiind plecat nu am mai postat nimic in topicul asta,dar masina e bine si asteapta sa fie condusa. Am pus cateva poze mai recente cu masina. Zilele astea urmeaza sa cumpar o unitate audio si difuzoare pe care le voi monta la toamna.:). Aveti vreo recomandare de cd player 2din si difuzoare pe component la vreo 250 dolari? Ce jante credeti ca ar da bine? Maxim pe 16". Ma gandeam la BBS montreal 2. Un alt model placut?

post-114815-0-34977600-1375407423_thumb.

post-114815-0-97676900-1375407434_thumb.

post-114815-0-33872100-1375407449_thumb.

post-114815-0-56596400-1375407475_thumb.

post-114815-0-03078700-1375407495_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!