Jump to content

volkswagen passat 35i berlina

alyn_xwt

Postare recomandată

alba e 6000k. de la 8000k sunt albastre.

oricum nu mai raspund nimanui de azi incolo si sper sa il inchida topicul asta o data.

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alyn_xwt

28

• Circoloco

10

• micutu6666

3

• Robotelu

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

6000k sunt albe, nu crezi vino la targoviste sa vezi. legat de arcuri nu gasesti de passat decat set de 4 si nu aveam de ce sa cumpar 4 arcuri de passat sa dau pe ele 400 lei cele mai ieftine cand mie imi trebuiau doar de spate 2 arcuri, pe fata masina fiind compatibila cu orice golf mk3, am acum de vr6 suspensia fata fk -60mm si cu arcuri de golf pe spate de -40 masina e foarte foarte joasa de spate, am atins cu ea la denivelari de limitare a vitezei si trecut foarte incet nu in viteza. asa ca am luat hotararea asta dupa ce am mers cu passat-ul unui prieten care din acelasi motiv pe spate are tot arcuri taiate, doar ca el are 3 spire taiate nu doar una, arcurile de break fiind diferite fata de cele de berlina, si eu am taiat doar o spira ca sa vad daca e ok sau mai trebuie si nu mai trebuie si spre surprinderea mea foarte placuta masina a ramas foarte rigida pe spate chiar si cu arcurile stock doar cu o spira taiata.

asa ca asta este raspunsul. stiu ca nu este recomandat dar am prieteni care au de ani de zile spire taiate la golf-uri, dacii, audi-uri mai vechi si alte masini si nu au nici o problema. sunt anti taiat spire dar merge de urgenta pana o sa gasesc 2 arcuri sport de spate. daca nu gasesc asa sta ca oricum eu nu car cu ea, doar cand mergem la vreo plimbare suntem 4 persoane.

Link către comentariu

E ok ca este temporara treaba. E rigida pentru ca amortizorul are alta cursa, il limiteaza doar ca pe curbe, s-ar putea sa fie f periculos! Ai grija la aspectul asta.

Link către comentariu

nu este. am testat-o deja si sta mai bine decat stock.

si acum cu mare parere de rau va salut pe toti, cu bune cu rele, dar o sa ma limitez doar la aria mea preferata, adica golf mk1&mk2 chiar daca am passat 35i.

salutari tuturor

Link către comentariu

nu se da spaga si daca tot ai intrat domnul moderator o sa vezi ca am niste rugaminti de inchidere a topicului,

Am vazut rugamintea, dar eu zic sa te mai gandesti, ceea ce vrei tu nu se poate, adica sa ti-l inchid si apoi sa ti-l mai deschid cand vrei tu sa mai postezi ceva. Cu alte cuvinte moderarea si administrarea acestui forum este un act voit si voluntar din partea noasta, iar sa stea cineva la cheremul fiecarui user (sa-i inchida/deschida topic-uri dupa bunul plac) NU se poate. Deci mai cugeta asupra acestui aspect, cand esti 100% sigur ca vrei topicul inchis da-mi de stire.

In ceea ce priveste instalatia de iluminare, daca te interesezi foarte bine ai sa vezi ca pe faza de intalnire nu ai voie sa montezi alte becuri decat cele cu care a fost OMOLOGATA masina, maxim 55W. MONTAJUL instalatiei de xenon pe faruri fara lupa si fara sistem de basculare automata nu o sa fie niciodata omologata PE MASINA TA atat timp cat nu ii pui farurile cu lupa MACAR! Cu alte cuvinte ai cumparat o piesa omologata RAR pentru comercializare in rromanica, MONTAJUL ei pe o anume masina necesita alta omologare (A MASINII)!! Asa ca pune mana si mai citeste legea iar in clipa in care ai hartia aia de la Porsche Romania, daca esti amabil, te rog sa o postezi si aici, daca in baza acelei hartii ma documentez si totul e adevarat ce scrie in ea, eu ma angajez ca iti trimit prin virament banii pe care i-ai dat pe xenoane.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

sunt 100% sigur ca il vreau inchis.

p.s. instalatia este HID care difera fata de una xenon oem in totalitate.

si cu acestea fiind spuse rog din nou inchiderea acestui topic cu mentiunea ca nu voi cere redeschiderea lui niciodata.

Dar nu scrie la lege ca nu ai voie sa faci modificari la instalatia electrica de la faruri?

Oricum ai da-o, e o prostie xenonul pe faruri fara lupa. Cel care le are vede cu 2m mai mult, insa cei de pe contrasens....dar cui ii pasa de ceilalti?

nu vad mai mult decat cu cea originala pt ca sunt reglate farurile. se vede mult mai alb. nu m-a interesat distanta ca asa puneam 2 proiectoare de off-road si gata rezolvam toata problema.

si modificari instalatiei nu se aduc ca vine cu instalatie in cutie care se ataseaza instalatiei existente direct plug&play. modificare inseamna sa modifici mufele, sistem de prindere etc.

Modificat de alyn_xwt
Link către comentariu

Sincer mi se pare amuzanta atitudinea ta alyn_xwt..pe forum o sa gasesti si critici si laude. Topicurile din aria asta nu sunt topic-uri de pupat in cur. Hai ca xenon am avut si eu si nu arunc cu pietre dar sa tai arcurile ca sa arate mai lasata mi se pare cel putin o imprudenta din partea ta.Circoloco ti-a explicat mai sus de ce nu e bine sa tai arcurile si in plus e si ilegal. Pune mana si da-i o vopsea,pune-i niste jante,o evacuare si o suspensie ca lumea si sa vezi cate cuvinte de lauda ti se vor aduce. Bafta si nu mai fi asa suparacios.

Link către comentariu
  • Administrator

Topic closed - temporar.

PS: Voi reveni si cu ceva sanctiuni.

Link către comentariu
  • Administrator

mecea si alyn_xwt, cate 2 puncte penalizare si suspendarea dreptului de a posta pentru 4 zile pentru jigniri si flame.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!