Jump to content

volkswagen passat 35i berlina

alyn_xwt

Postare recomandată

nu o iau personal, dar cand se incepe direct cu dao jos, este enervant. lupe nu pun pentru ca nu stau de modificari de genul asta si faruri de tuning cu lupe nu iau pentru ca am avut surpriza ca nici macar cu xenon sa nu aiba lumini, atat de proaste erau. asa ca eu raman cu ce am, trebuie doar sa dau jos si carcasa filtrului de aer ca sa montez frumos si celalt balast ca pe stanga nici nu se vede unde este montat :icon_bounce:

am altele in plan gen cautat abf + instalatie electrica si bagat tot in blocu meu, cautat cu timpu si montat autoblocant in cutie, trecut la roti pe 15 + frane de 280 mm fata, etrieri spate de golf 4, completat cu plasticele lipsa la interior, refacut total evacuarea cap-coada, si depinde ce mai imi trece prin cap si de ce am bani :lol:

Modificat de alyn_xwt
Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alyn_xwt

28

• Circoloco

10

• micutu6666

3

• Robotelu

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum ca nu mai inchizi topicul vreau sa iti urez drumuri bune, sigure si 2 ore de mers cu unul ca tine in spate. De dragul experientei, nimic altceva :)

Link către comentariu

da ce nu pot sa pun oglinda pe mod de noapte? asta pana cand imi pun pe spate foliile cele mai inchise :lol: :icon_bounce:

oricum in oglinzile laterale nu ma orbeste :beer:

Link către comentariu

da stiu. era retorica chestia. oricum nu caut hella black, le fac rosii ca la cele de state, arata mai bine.

asa arata cele originale:

si acu intrebare de nota 20: daca fac rost de ceasuri si maneta cu mfa ce modificari mai trebuie sa fac ca sa fie complet functionale? am vazut de exemplu ca instalatia de proiectoare vine standard pe modelul asta de passat, trebuie doar bara si proiectoarele si sunt functionale. este la fel si pentru mfa?

post-79137-0-92721900-1358623294_thumb.j

Link către comentariu

Trebuie sa pui pe cutie senzor electronic de viteza in locul cablului de kilometraj, tras cabluri de la senzor in interior, mai e de tras un fir de la calculatorul de motor in interior, trebuie montat pe suportul de filtru de ulei un senzor de temperatura, inca un senzor de temperatura exterioara montat in bara si binenteles tras cablurile aferente daca nu sunt de fabrica. Spor la lucru!

Link către comentariu

exista si ceasuri cu mfa cu vitezometru pe cablu. pe filtru de ulei am senzor deja. si senzor de temp exterioara, sunt trase firele cu mufe cu tot ca mam uitat la un gt.

Link către comentariu

planuri de week-end: dat jos arcurile spate (sunt de golf 3) si taiate cele originale din motivul ca vine foarte joasa de spate si nu imi place (plus ca dabea bag cricul pe spate) si cam atat. acum o sa vedem ce iese :D

Link către comentariu

am rezolvat azi :D am taiat o spira din arc si vine pragul perfect drept(asta ma si interesa) plus ca a ramas in continuare rigida si foarte stabila, doar ca nu mai stau cu frica ca lovesc in orice denivelare.

Link către comentariu

Pai cele de Golf 3 erau prea mici si cele originale prea mari, de le-ai schimbat/taiat?

Link către comentariu

cele de golf erau f scurte fata de cele de passat originale si era atat de joasa de loveam cu puntea spate de diverse denivelari din drum.

si cum de passat 35i nu am gasit sport decat suspensie completa am hotarat, dupa ce am mers cu masina unui prieten (tot passat 35i cu arcuri taiate) , sa le tai pe ale mele. doar ca am taiat doar o spira, nu doua cum vroiam original.

daca taiam 2 spire venea frumos roata langa aripa, dar iar statea masina putin pe spate, asa ca am taiat doar o spira si chiar daca zici ca pe spate nu e diferenta, cu toate ca e, la prag vine frumos, vine drept dintr-un cap in altul.

Link către comentariu

Frumusica masina, in stil "bad ass" sau "bad boy" look. Mi-a placut mereu Passatul din generatia masinii tale. Eu n-am sa comentez despre xenon sau alte modificari pentru ca este o tara libera in care fiecare face ce vrea, iar sanctiunile le dau cei in masura, nu noi.

Nu are rost sa-ti inchizi topicul, nu vad de ce ai face asta. Spor la modificari si chiar voi mai intra pe topicul asta.

Link către comentariu

mersi de aprecieri, acum nu mai e asa lasata de spate din motivele enumerate mai sus, ma gandesc pana in vara daca mai tai o spira din arc sau nu.

legat de xenon nu exista sanctiuni, mam interesat foarte bine, inclusiv despre formularea celor de porsche romania in caz ca este nevoie de ceva.

Link către comentariu

deci, imi mentin parerea si cu asta basta, daca vreti sa va axati doar pe asta este problema dumneavoastra a tuturor, prefer sa am lumini nu sa merg ca chioru.

cand are timp moderatorul o sa inchida topicul si gata. puteti sa o luati ca pe ce vreti dar nu asta este scopul unui site specializat. nu a zis nimeni bravo ca ai bagat ceva bani sau ca ai schimbat aia (toate mi le fac singur sau cu fratele meu), toata lumea a criticat un lucru.

normal ca-ti mentii parerea, ca doar tu vezi, ce conteaza ca-i orbesti pe ceilalti participanti la trafic, in definitiv ma-ta te-a nascut cu sosea cu tot si esti regele la tot ce misca, mitocan nesimtit.

mai pune ma si niste proiectoare cu xenon in ele si atuncea sa vezi tu ce bine o sa vezi, plus ca o sa ai masina tunata sa te dai smecher cu ea.

eu iti doresc sincer sa te opreasca un rar in trafic.

Link către comentariu

deci, imi mentin parerea si cu asta basta, daca vreti sa va axati doar pe asta este problema dumneavoastra a tuturor, prefer sa am lumini nu sa merg ca chioru.

cand are timp moderatorul o sa inchida topicul si gata. puteti sa o luati ca pe ce vreti dar nu asta este scopul unui site specializat. nu a zis nimeni bravo ca ai bagat ceva bani sau ca ai schimbat aia (toate mi le fac singur sau cu fratele meu), toata lumea a criticat un lucru.

normal ca-ti mentii parerea, ca doar tu vezi, ce conteaza ca-i orbesti pe ceilalti participanti la trafic, in definitiv ma-ta te-a nascut cu sosea cu tot si esti regele la tot ce misca, mitocan nesimtit.

mai pune ma si niste proiectoare cu xenon in ele si atuncea sa vezi tu ce bine o sa vezi, plus ca o sa ai masina tunata sa te dai smecher cu ea.

eu iti doresc sincer sa te opreasca un rar in trafic.

daca esti nesimtit si nu sti sa vorbesti, abtinete, nu tia cerut nimeni parerea, nu toti ne-am nascut cu bani de r32 si oricum raru nare ce iti face.

si cu aceasta ocazie inchei orice discutie pe acest forum, de aceasta data de tot, din cauza unor, sa le zicem "colegi", care deja au inceput cu injurii si chestii de genu.

drum bun tuturor si fara probleme

Link către comentariu

drum bun tuturor si fara probleme

ai uitat baza > si cat mai putini mitocani ca tine care sa ne orbeasca.

Link către comentariu

ba daca esti prost taci din gura. deja ma enervezi. ce esti mai destept ca restu din cauza ca ai masini smechere? lasane in pace pe astia care ni le facem cu mana noastra.

Link către comentariu

Despre ce hartii de la Porsche Romania vorbesti? Fii serios, nu-ti da nimeni niciun fel de hartie despre niste petarde de becuri cu descarcare in xenon montate asa, de capul tau, pe masina. Si e o diferenta intre instalatie HID omologata spre a fi vanduta si OMOLOGAREA MONTARII ACESTEIA pe faruri care nu au lupa si care nu au sistem de basculare automata a farurilor plus sistem de spalare a farurilor. Carevasazica ce-ai facut tu este ilegal, deci eu zic sa te mai documentezi cand te apuci da vorbesti pe-aici. Si, desigur, daca te duci la rar cu becurile alea esti respins; daca te opreste rar pe strada ramai sigur fara talon, evident, daca nu cumva dai spaga.

Link către comentariu

nu se da spaga si daca tot ai intrat domnul moderator o sa vezi ca am niste rugaminti de inchidere a topicului, asa ca te rog frumos inca o data sa inchizi topicu. si interesativa voi, eu mam interesat si este perfect legal.

in lege scrie ca orice imbunatatire adusa luminarii farurilor este acceptata si mai scrie si ca tot ce se vinde in comert cu FACTURA are omologare RAR.

asa ca vorbiti voi fara sa va interesati.

end of discution, mam saturat sa dau acelasi raspuns de 11 mii de ori fara ca macar unul din voi sa se intereseze despre cum scrie in lege de fapt.

Link către comentariu

In primul rand nici eu nu sunt deacord cu xenon pe faruri fara lupa si dupa cum ti-au spus si colegii sunt deranjante pentru ceilalti, dar nici cu persoanele care nu stiu sa vorbeasca pe un forum public (cred ca se intelege de cine vorbesc)

In al doilea rand alyn nu o sa primesti de la RAR sau de la orice dealer nimic care sa confirme ca ai dreptul sa ai xenon pe o masina care nu a fost conceputa sa aibe asa ceva.Xenonul implica mai mult decat becuri si drosere si iti garantez ca o sa ramai fara talon daca te opreste politia cu Rar-ul.Partea cu factura = omologare Rar e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o.Sunt si eu curios unde scrie o asemenea prostie?

Blitz din cate stiu exista si masini care nu au faruri cu lupa si au xenon (vezi mercedes S 2001), dar cei drept sunt special facute pentru xenon adica cu reglare automata si spalatoare la faruri

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

deja mam saturat sa tot raspund.

legea e lege, asta e nu e legal ce fac si cu asta basta. va rog sa imi aratati unde scrie in lege ca nu am voie cu xenon.

tocmai asta e nu scrie.

scrie asa: trebuie sa ai pe fata lumini albe sau galbene si pe spate rosi, albe sau galbene.

nu scrie nicaieri ca nu ai voie si partea cu factura ca nu reprezinta nimic alta prostie. orice piesa, instalatie sau ce vreti voi dintr-un magazin de piese auto are omologare rar. am lucrat in magazin de piese auto, rar-ul vine periodic si verifica orice este in magazin, inclusiv instalatiile xenon pentru ca au o fisa de omologare rar, dar asta e eu nu stiu nimic, ca na doar nu m-am interesat. sunt doar un mitocan cum a spus colegu care a montat si el o instalatie xenon si atat.

Link către comentariu

Dar nu scrie la lege ca nu ai voie sa faci modificari la instalatia electrica de la faruri?

Oricum ai da-o, e o prostie xenonul pe faruri fara lupa. Cel care le are vede cu 2m mai mult, insa cei de pe contrasens....dar cui ii pasa de ceilalti?

Link către comentariu

Ai lucrat in domeniul auto si tai arcurile cu flexu sau bomfaierul?

Aia numesti suspensie? Arcul ala are un numar de spire, o grosime si o tarie optime. Scuratandu-le pe genunchi cu flexul ti se pare in regula?

Asta ca sa schimbam subiectul, sa trecem la tuning si sa nu inchizi topicul!

Ps: scrie in lege ca nu ai voie sa aduci modificari sistemului de iluminare. Ceea ce tu ai facut deja si cu... culoare albastra!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!