Jump to content

volkswagen passat 35i berlina

alyn_xwt

Postare recomandată

salutare tuturor. pe la jumatatea lui noiembrie a trebuit sa imi cam schimb masina din cauza ca am facut greseala sa achizitionez un opel (big mistake). am tot cautat volkswagen golf mk2,3 jetta si nu am gasit nimic pe placul meu.

caroserii terminate, motoare neomologate + multe alte probleme.

si am dat peste aceasta minune de 2.0 8v din 1993 care functioneaza fara probleme, avand doar cateva lucruri destul de minore de rezolvat, cum ar fi telescoapele spate, ulei filtre, chestii uzuale.

sambata am schimbat suspensia cu una sport, marti am montat bi-xenonul (masina e chioara cu halogenul) si urmeaza alte chestii.

masina va fi facuta pe placul meu rezultatul sper ca va fi si pe placul vostru.

si poze de cand am luat-o pana in ziua de azi

continuare la poze, suspensia fata este fk completa si spate arcuri sport cu amortizoare stoc.

post-79137-0-68125600-1358450885_thumb.j

post-79137-0-55289200-1358450894_thumb.j

post-79137-0-09656300-1358450917_thumb.j

post-79137-0-82455400-1358450921_thumb.j

post-79137-0-85363900-1358450933_thumb.j

post-79137-0-27170200-1358450939_thumb.j

post-79137-0-18945400-1358450945_thumb.j

post-79137-0-58975800-1358450952_thumb.j

post-79137-0-68857800-1358450962_thumb.j

post-79137-0-91171000-1358451033_thumb.j

post-79137-0-35986200-1358451043_thumb.j

post-79137-0-25955300-1358451058_thumb.j

post-79137-0-37800800-1358451064_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alyn_xwt

28

• Circoloco

10

• micutu6666

3

• Robotelu

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut si bine ai venit....frumoasa, sa ai grija de ea....

Referitor la motor...sigur este 2.0 8v?....ma duce in eroare bordul, la tine kilometrajului este pana la 220 si cred ca tre' sa fie 240...poate s-au schimbat ceasurile....

La multi KM.....

Link către comentariu

Multumesc si a ta este foarte ingrijita.

Motorul este 2.0 2e 115cp, ceasurile au fost schimbate de fostul proprietar pe motivul ca nu functioneaza partea cu apa si rezervorul, dar eu le-am montat inapoi si functioneaza perfect. Masina are 254000km reali, motorul functioneaza impecabil si cam atat.

Link către comentariu

Frumos exemplar,spor la munca, imi place cel de la avatarr :) consumul real te rog..am mai intrebat persoane si se laudau cu 7 in oras ?! :tuktuk: si la o intalnire de forum " consum 7 Golf 5 GTI DSG " :ceuameni:

Link către comentariu

consumu difera si in functie de mers. in oras ia cam 10-11 daca mergi lejer si in afara consuma cam 6 tot asa mers lejer, deci o medie cam de 7.

la alergat logic ca nu se cauta consumu :D .

consumu sincer e destul de bun tinand cont ca e o masina de 1200 si de kg

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Insa nu pot sa nu remarc montajul bi-xenonului pe oglinzi, fara lupe... Deci pleci cu un mare minus la drum! Din respect pentru ceilalti participanti la trafic, ar trebui sa renunti la varianta asta.

Link către comentariu

imi pare rau dar am farurile reglate mai jos si nu il dau jos nici cu rugaciuni, mai ales ca modelul asta de masina pe halogen e chioara si lupe nu stau sa montez, am altele mult mai importante. cat timp sunt farurile reglate corespunzator nu deranjeaza pe nimeni.

Link către comentariu

Mai economic ieseai cu becuri de 100w,asta daca ai far din sticla,plus 2 relee si ai rezovat problema.Lumina data de becuri este cea normala!Vei avea mai putina carne in frigider :D Faina masinuta,am condus mai demult un break cu acest motor.

Modificat de micutu6666
Link către comentariu

2 becuri ma duceau cam 100 si ceva de lei. instalatia completa ma dus 220 ron si nu se compara la lumina + ca nu imi place sa stau cu modificari cu relee suplimentare. instalatia bi-xenon a venit direct cu instalatie plug&play ceea ce este foarte bine.

Link către comentariu

Eu am luat becuri philips,am gasit pe net si narva..Nu era mare scofala cu acele relee!Nu au ce comenta nici la ITP.Acum dc te-ai pricopsit cu alea mergi asa!.

Link către comentariu

la itp oricum nu au ce comenta cu instalatia de xenon. tot ce se vinde in comert este omologat, am factura tot. nu stiu de unde aceasta idee preconceputa ca ai probleme la itp pentru ca ai xenon.

Link către comentariu

Nu e idee preconceputa..Daca te ia pe bune la ITP.fii sigur ca se ia de xenon..Au fost patiti.

Modificat de micutu6666
Link către comentariu

ba este pentru ca sunt omologate tocmai de, ghici cine, rar.

si ideea ca nu se pune xenon pe faruri deschise, alta idee tampita. exista inclusiv masini de fabrica cu faruri deschise fara lupe.

un bun exemplu este renault laguna 2 care are xenon pe faruri deschise de fabrica, doar ca scrie xenon pe faruri. :icon_bounce:

Link către comentariu

Eu nu am spus nimic de ITP. Tocmai pt ca ştim cum se poate rezolva o problema ca asta. In ceea ce priveşte omologarea, e valabilă şi corecta dar numai în combinaţie cu lupe în faruri. Discuţia poate continua la nesfârsit fara rezolvare, tocmai de aia sunt atatia înjurati pe drumuri. Dacă îi întrebi, toti le au reglate în jos. Dar deranjează enorm. Cauza e sticla şi oglinda din far normal. La Laguna farul e conceput astfel încât să nu fie nevoie de lupe, oglinzile directionand fluxul de lumina în jos. Iar sticla e clara. Oricum, închei aici, tu ramai cu xenoanele şi noi rămânem chiori noaptea şi injuram. De aia suntem români, ca ne pricepem la chilipiruri de genul... Fii tu sănătos!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Link către comentariu

bun vad ca toata lumea se ia doar de xenon. este alegerea mea si atat. ma gandeam ca daca prezint masina poate primesc sfaturi legate de masina motor, etc. nu ca toata lumea va fi impotriva unui singur lucru, lasand imaginea de ansamblu undeva in fundal, adica masina, ce am facut la ea si ce vreau sa fac in continuare. rog un moderator sa inchida topicul (alegerea mea) si cand oi avea chef de postat ceva o sa anunt un moderator.

sincer ma asteptam la altceva nu la asta.

numai bine tuturor si cat mai multi kilometrii fara accidente.

p.s. xenonul e art nu juanjing :D

Link către comentariu

Eh, hai, acuma n-o sa inchizi topicul doar pentru ca sunt cativa membri(printre care ma numar si eu :icon_geek: ) care nu sunt de acord cu xenonul AM pe far oglinda. Pana la urma e masina ta si esti liber sa-i faci ce vrei. Noi doar ne dam cu parerea. Uite si un clip:

Multi km fara probleme! :Driver:

Link către comentariu

deci, imi mentin parerea si cu asta basta, daca vreti sa va axati doar pe asta este problema dumneavoastra a tuturor, prefer sa am lumini nu sa merg ca chioru.

cand are timp moderatorul o sa inchida topicul si gata. puteti sa o luati ca pe ce vreti dar nu asta este scopul unui site specializat. nu a zis nimeni bravo ca ai bagat ceva bani sau ca ai schimbat aia (toate mi le fac singur sau cu fratele meu), toata lumea a criticat un lucru.

Modificat de alyn_xwt
Link către comentariu

Pana una alta schimba farurile, s-ar putea sa ramai surprins ca vezi si cu halogen. Doar ca nu o sa mai fie cool.

Link către comentariu

what ever. farurile nu au absolut nimic. cel de pe stanga este original 100% hella si nu are nimic si cel de pe dreapta e nou din cauza ca avea oglinda ruginita. am prieteni care au tot acest model de masina si nu au lumini pe farurile ei pe halogen.

aceste e ultimu post si din nou rog un moderator sa inchida topicul asa cum se fac si pe celelalte arii. multumesc.

Modificat de alyn_xwt
Link către comentariu

de ce nu? daca toata lumea a vazut doar un lucru. daca stiam ca se va face atata tevatura doar pe seama xenonului nu mai faceam acest topic de la inceput. eu nu vreau proiectoare sau becuri mai puternice, imi place masina asa cum este, prefer sa am lumini fara sa stau cu frica ca aoleu imi ia foc instalatia (becuri de 90-100w). de cand am xenonul pe masina am mers f mult cu ea noaptea si nu mi s-a dat nici macar o data flash, asa ca eu zic ca asta zice ceva.

cand se va axa discutia pe masina si modificarile aduse pana acum sau pe care le voi aduce in continuare, atunci o sa mai discut, pana atunci asta e viata.

Link către comentariu

Xenonul pus de tine este o modificare. Deci ne incadram in barem cu aceste pareri/comentarii.

Fa-o cum trebuie daca o faci, asta e ideea.

Link către comentariu

sincer, daca eu sunt orbit de un "mester" cu csenon made asia, nu ma apuc sa dau flash ca e mai importanta siguranta mea, reduc frumos si tin linia de pe dreapta. am avut cazuri cand am si oprit din cauza minunatei instalatii pusa de om. nu judeca nimeni ca tu vrei sa vezi sau ca iti place masina sau ca tii la ea.

ideea era ca fiecare si-a dat cu pararea si a dat sfaturi (in legatura cu un lucru periculos <<vizibilitatea noaptea>>) doar pentru a te ajuta pe tine si pe restu participantilor la trafic. nu o lua personal.

Numai bine!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!