Jump to content

Vajait in treptele de viteza 2 si 3


dumy1961
 Share

Postare recomandată

Buna ziua, am un Seat Leon 1M din 2001 1.9 TDI 81 KW 110 CP. De ceva vreme se auzea un zgomot ca un vajait in accelerare indeosebi in treapta a 3-a de viteza. De vreo saptamana in schimb simt acel vajait si in treapta a doua , iar in treapta a 3-a in momentul decelerarii e mult mai strident acel zgomot. Precizez ca in momentul cand o scot din viteza nu se mai aude, ceea ce ma face sa cred ca e un zgomot din cutia de viteza. Mai precizez si faptul ca d.p.d.v. al functionarii mecanice a cutiei de viteze nu sunt probleme, intra f bine, merge lin fara greutati. Vajaitul acesta se cunoaste ca e un sunet mecanic, evident ca nu are vreo leg. cu vantul sau altecele din momentul ce dispare in momentul in care decuplez treapta a treia. Vreau sa aflu o parere pertinenta si daca a mai intampinat cineva aceasta problema si evident daca este musai sa o bag in service. Multumesc.

Rog moderatorii sa ma pasuiasca in cazul in care am deschis un topic despre care s-a mai discutat, dar am cautat chiar f adanc detalii despre acest subiect, pe acest forum si pe internet si nu am gasit detalii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut...ce spui tu legat de rulmenti... ar putea fi o cauza ... dar vreau sa stiu daca vorbim despre acelasi sunet. urc acum un filmulet ca sa se inteleaga despre ce vorbesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!