Jump to content

Lampa Usa

alexarad
 Share

Postare recomandată

Detin masina din semnatura, si as vrea sa sa-mi pun lampile alea din usi, fiindca al meu nu are...Si ar vrea sa stiu unde vine cablajul legat....Banuiesc ca pe undeva pe sub fata de usa...as dori sa stiu...si daca aveti o schema sau ceva...Si cum se poate da pragul de la usi jos fiindca vreau sa trag cablul de la de la antena de la statie.si o alta chestie care as vrea sa o fac ar fi sa fac semnalizarile sa stea aprinse adica sa fie ca cele din america...Mersi

Modificat de alexarad
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mufa cu 32 pini fata 18 si 19 se leaga la 2 si 1 de la lampa si mufa cu 14 pini spate 14 si 4 si se leaga la 2 si 1 de la lampa, pinii mai mici sunt pentru fata.

pentru praguri tragi de plasticurile alea. au niste cleme metalice care stau prinse fortat. tragi mai tare de ele si vor iesi. iar in legatura cu becurile de semnalizare sa'ti stea aprinse nu cred ca este indicat , pt ca momentan dupa cum vad inca ai masina in garantie .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste codari cu vagu pentru semnale america style, leaving home coming home, adaptare clapeta acceleratie, DRL ceata...Va rog

Link către comentariu

Cererile se fac in privat cu datele de contact de AICI.sau de pe aria prestari servicii

Link către comentariu

• 1 year later...

se pot monta si din cele cu logo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!