Jump to content

Iepurașul furios - R20

c6t9

Postare recomandată

Daca e doar un punctulet mic pe parbriz atunci ar trebui sa mergi la ceva service pentru parbrize ca sa iti sigileze crapatura, sa nu intre apa. Nu cred ca merita sa dezlipesti parbrizul original si sa pui altul (chiar de ar fi tot original) ca multe chestii -can go wrong-.

De exemplu eu am luat masina cu parbriz AM -deci a fost schimbat, probabil din acelasi motiv pe care il ai si tu- dar muchia dreapta a parbrizului nu e lipita bine de marginea de plastic si uneori intre 80-120km/h imi fluiera.

Link către comentariu

Cred că ar putea fi dat și jos și să-l pui iar cum trebuie. Ai întrebat vreodată?

Link către comentariu

Nu, ca am prins acel suport de plastic mai bine in clipsuri si nu mai fluiera. In plus, nu am mai iesit din oras de ceva timp deci nu ma afecteaza asa tare :)

Link către comentariu

Nu am auzit sa aibe probleme cei care si l-au inlocuit in reprezentanta, urmeaza sa il schimb si eu in curand.Iti recomand parbriz OE din mai multe motive(sticla mai buna, garantie caroserie si in caz ca se fisureaza dupa montaj, treaba facuta ca la carte, straturi fonoabsorbante etc)..

Cat de rau e busit parbrizul? Eu am luat o piatra ce a sarit din roata unui tir, nu a lovit tare dar deoarece a lovit in primii cativa cm de langa cheder s-a fisurat pe jumatate, ciupitura aproape ca nici nu se vede.

Link către comentariu

Si eu recomand schimbarea la reprezentanta a parbrizului. Am facut asta si a iesit perfect lucrarea.

Link către comentariu

La X5 am schimbat de 4 ori (diverse evenimente) parbrizul la reprezentanta. A iesit perfect.

Modificat de xht20
Link către comentariu

Sunt sigur că iese bine.

Nu m-ar deranja toate astea dacă ar fi greșeli personale. Dacă aș ajunge eu prin copaci, atunci ar fi altfel lucrurile. Însă la nimic n-am nici o vină :(

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Mă lovesc de o problemă și nici un service nu i-a dat de cap. Când dau cu spatele și pun frână, se aude un zgomot din față. Pare ceva metalic.

Am verificat cam tot ce se poate, incluzând și puntea, tot se aude. Nu este permanent, uneori nu se aude. Numai când dau cu spatele și pun frână.

Știu că a existat un recall pentru G6 cu niște șuruburi, însă pe modelul meu nu apare nicio acțiune și ca atare nimic de rezolvat. De altfel până acum pentru mine nici o acțiune nu s-a potrivit, deși am mai găsit pe G6 sau DSG diverse rechemări.

A mai avut cineva zgomotul ăla și a înțeles de unde provine?

Link către comentariu

Auzi trosnituri sub podeaua de la picioarele soferului? Se aude zgomotul si la trecerea peste denivelari?

Link către comentariu

Ia de volan stanga si/sau dreapta maxim si pleaca incet de pe loc, inainte sau inapoi, de preferat urcand sau coborand o bordura. Vezi daca se aude asa.

Link către comentariu

Vine de undeva dintre roți după urechile mele. Nu se aude în nici o altă situație. Am urcat bordură, una mai mică ca pentru mine. O să încerc să fac manevra și cu spatele, virat maxim de pe loc.

Link către comentariu

Cel mai probabil asta! Piesele necesare aici!

LE: ai si codurile in thread-ul ala, ca e mare transportul de pe ECS...

Modificat de Rave
Link către comentariu
hallucinogen

@rave si la mine se aude o pocnitura metalică cand cobor bordurile si am volanul stânga sau dreapta maxim - ce poate fi ?

Link către comentariu

E posibil ca placutele sa se miste in etrier. Am patit si eu asta. Aceleasi simptome ca ale tale. Au facut o perioada, apoi nu s-a mai auzit.

TEFF

Link către comentariu

Subframe ce înseamnă?

Așa tare să se miște plăcuța? E drept discurile sunt cam la final de viață.

Link către comentariu

Subframe ce înseamnă?

Așa tare să se miște plăcuța? E drept discurile sunt cam la final de viață.

Subframe e puntea fata.

Link către comentariu

Cred ca si eu am problema asta...nu este acoperita de garantie?

Link către comentariu

Cred ca si la mine e aceeasi problema. Cand e rece afara (sub 11grade), daca trec peste denivelari, o aud cum scartaie; deci scartaie in adevaratul sens al cuvantului. Sunetul mi se pare ca vine de sub praguri, mai exact de sub usa soferului. M-am dus la mecanic si mi-a schimbat bucsele. Pret total 120lei (70 bucse, 50 manopera). A doua zi acelasi sunet, acuma de cand s-a incalzit afara, nu mai suna nimic. Mi-a spus sa incerc si pe ploaie, sa vad daca mai face asa; am incercat si nu face.Si acelasi sunet la Golful 5 al surorii mele.

Link către comentariu

Cred ca si la mine e aceeasi problema. Cand e rece afara (sub 11grade), daca trec peste denivelari, o aud cum scartaie; deci scartaie in adevaratul sens al cuvantului. Sunetul mi se pare ca vine de sub praguri, mai exact de sub usa soferului. M-am dus la mecanic si mi-a schimbat bucsele. Pret total 120lei (70 bucse, 50 manopera). A doua zi acelasi sunet, acuma de cand s-a incalzit afara, nu mai suna nimic. Mi-a spus sa incerc si pe ploaie, sa vad daca mai face asa; am incercat si nu face.Si acelasi sunet la Golful 5 al surorii mele.

La tine e clara treaba, trebuie schimbate suruburile semi-puntii fata( cadru motor). Ai grija sa le strangi la cuplul indicat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!