Jump to content

Iepurașul furios - R20

c6t9

Postare recomandată

Hmm, nu cred, pana acum am facut doar un drum de la Cluj pana la Campulung Moldovenesc si intors pana la Targu Mures:D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Urmează în curând despărțirea de Dunlop Winter Sport 4D, pentru acest sezon cel puțin. Anvelopele s-au comportat bine. Inclusiv la +20°C. Nu am ce să le reproșez.

Mașina merge bine, așteaptă drumuri mai bune.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Când este DCC în Sport, se schimbă ceva și în răspunsul mașinii? Ori sunt eu nebun ori parcă răspunde mai repede. Cutia e tot în D.

Link către comentariu

Cand pui pe Sport la DCC se modifica urmatoarele:

- suspensia

- directia

- raspunsul pedalei de acceleratie

TEFF

Link către comentariu

Deci nu-s nebun.

Mulțumesc mult.

Sper să schimb roțile săptămâna viitoare, deși azi pe la munte dădea zăpadă.

Link către comentariu

Cu placere.

Poate dupa Paste facem si noi un R-meeting. Intr-o duminica dimineata, undeva parcare Baneasa KFC, bem o cafea, mai vorbim. Ca suntem ceva R-uri pe forum

Link către comentariu

Hai că s-a întâmplat și inevitabilul, noaptea trecută am lovit un câine. Am făcut tot posibilul să-l evit, însă n-am reușit. Surprinzător de solidă bara față la cât de mare a fost și viteza. După impact m-am gândit că plec pe platformă, însă nu a fost așa.

Nici nu știu procedura cu accidentul.

Link către comentariu

S-a spart bara? Banuesc ca trebuie sa mergi la politie sa dai declaratie ca nu ai lovit alta masina sau pieton si a fost doar in caine.

Link către comentariu

Nu e sparge bara(este din polipropilena), am incercat cu ciocanul si nimic...

Caini am luat doi(de talie medie) pana acum si daunele au fost : carcasa proiector crapata, grila proiector rupta o ureche, cateva tubulete de la spalatorul de far sparte, bara putin zgariata si spalatorul desprins .Se pare ca si pentru ei este foarte safe ca ambii s-au ridicat bine mersi si au plecat mai departe

Modificat de TDR
Link către comentariu

Senzorii sunt ok, merg. Spălarea farurilor merge și ea. Apa n-am pierdut-o, dar voi da bara jos oricum, să văd ce e acolo. Luminile sunt și ele ok.

Link către comentariu

La viteza si distanta aia, fizica si timpii de reactie medii umani ne spun ca tu de fapt ai inceput sa franezi d-abia dupa ce ai lovit deja cainele. Omeneste posibil nu aveai ce sa faci. :)

Ai casco?

Link către comentariu

Trecând peste paguba materială (nici nu știu care este, oricum se putea și mai grav), azi am fost în stare de șoc. Așa sunt eu se pare :(

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Bun, am  vopsit bara față și am înlocuit grilele. Dar nu mă așteptam să țină mult minunea, am lovit o bucată de cauciuc care a zburat dintr-un tir. Am să văd pagubele după spălare, ploua prea tare să observ ceva atunci.

În plus acum câteva zile în Oradea am primit o nouă lovitură în spate, a doua, același loc. Bine că nu m-am gândit să o vopsesc și pe asta.

Și încă ceva ușor, parbrizul a cedat și el la un contact cu un pietroi.

Trebuie să repar cumva AC. Mă enervează. Caut soluții zilele următoare dacă am timp.

În rest toate bune. Fuge iepurele de n-are treabă.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!