Jump to content

Iepurașul furios - R20


c6t9

Postare recomandată

8x18 cu 45 teoretic ar trebui să păstreze fix același spațiu interior și să iasă spre exterior cu cca. 1cm. Cam asta e de căutat și luat. Deși poate mă enervez și iau 4 jante originale. O să întreb la TG.

Când ajung acasă încerc să văd cum e acum. Dacă nu o fi sub un munte de zăpadă. Eu am condus mașina o singură dată când am dus-o acasă, nu am sesizat aceste aspecte foarte bine. Oricum n-am cauciucuri de iarnă.

Nu vreau să o cobor.

Link către comentariu

Poti sa pui si 9J pe ET 45 fara sa atingi pe interior. Mai de grabaga o sa atingi in aripa, daca iesi prea mult in afara, decat in amortizor.

Un 8J ET 45-50 e ok.

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masina. Eu as pune jante albe pe masina albastra. Dau bine de tot

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Mulțumesc.

Nu le iau pentru cum arată. Sunt ceva mai puțin pretențioase la murdărie. Caut ceva de culoare închisă.

Numai să iau ceva.

După mai multe săpături, am înțeles că OZ Alleggerita HLT s-ar potrivi aproape la fix cu cele OEM. De unde am plecat și unde am ajuns. Nici nu știu cât de bune sunt.

Săptămâna asta să o și curăț la interior. Mă mai gândesc și mâine (nu știu dacă am timp de ea), unde să o duc.

Culoarea tot din ce am studiat, trebuie să fie cea de pe fostul Golf, Blue Graphite Pearl.

Am scos-o aseară la lumină de sub zăpadă și am mișcat-o puțin pe zăpadă. Am cauciucuri de vară, nici alea noi, dar nu s-a plâns.

Am apărătorile alea mici de plastic. De fapt una a căzut. Nu știu dacă să o cumpăr și să o pun la loc sau să le dau jos pe toate.

Îmi mai trebuie și covorașe de cauciuc, să văd dacă există pentru ea. Cred că sunt o pălărie de bani. Încet încet va fi gata, dar mai durează. Nici nu depinde de mine cu anumite chestii.

Link către comentariu

Foarte frumos daca e albastru grafit :D. Am mai vazut un .:R cu asa culoare si arata super.

Daca masina e daily driver eu as zice sa nu te duci spre OZ Alleggerita pentru ca sacrifica din duritate pentru ceva kg in minus. E posibil sa se trambe mai repede decat cele 19" oem. In plus arata foarte bine cu ele negre.

Daca vrei aripioara dreapta fata, am eu una. Initial imi luasem un set pentru fata pt ca iese putin anvelopa de vara in exterior, dar a disparut cea din stanga si nu mai investesc in capitolul asta.

Link către comentariu

Heh. N-am priceput exact care e sistemul. Eu am vazut că ar fi și niște urechi de prindere acolo. Chiar dreapta față lipsește :)

Probabil ai dreptate cu jantele, de asta și întreb. Mă mai gândeam și la unele ceva mai ieftine și eventual să le schimb la nevoie. ATS. Sau poate găsesc pe undeva BBS. Văd că e musai să o iau personal din magazin în magazin. Cam aiurea, că n-am timp de pierdut cu asta.

Link către comentariu

Nu sunt atat de slabe Allegerita cum zice lumea. Daca te porti cu ele ca si cum ai merge cu niste jante cu 18, nu 15, atunci sunt ok.

Link către comentariu

Numai eu n-am inteles ce e cu masina? Ai luat-o lovita? O revopsesti integral?

Nu vopsesc nimic. Am nevoie de un plastic transparent la semnalizare oglindă șofer. O aripioară din aia. Mai trebuie mici chestii din astea. Trebuie curățat interiorul. Am nevoie de jante.

Tot aștept o hârtie de la fisc să o pot înmatricula. Poate vine până la urmă. Pe de altă parte nu am nici cauciucuri de iarnă și văd că tot ninge. Asta complică deplasarea.

Link către comentariu

Si cand ne faci cunostinta cu ea?Eu tot astept pozele alea......

Esti ca picatura chinezeasca....vb de jante si probleme dar nu pui o poza.

Poti sa ne zici cat a costat?

Link către comentariu

Numai eu n-am inteles ce e cu masina? Ai luat-o lovita? O revopsesti integral?

Cred ca nu vrea sa mentioneze in ce stare a luat-o, cati dinero a fost, etc, a mai fost intrebat de cateva ori si pe pagina anterioara si a revenit la subiectul jante. :)

Nu dau cu parul, sa nu se inteleaga gresit.

Cat despre jante - sunt atatea seturi in stare ok, pe 18", pe forum. Un exemplu - vezi daca te coafeaza BBS-urile postate de iceman86.

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie. Daca as fi in locul tau as deschide topicul din nou. E greu de citit si abia pe pagina a 2a spui cate ceva despre ea.

Link către comentariu

1. Topicul pare abandonat. Sunt cu ET37, cam departe de ce vreau. Nu mă interesează anvelopele, pun Goodyear Eagle F1 Asymm 2. Nu sunt de culoare închisă. De fapt nu prea există nici un set la vânzare demn de luat în seamnă după cerințele specificate. Acolo m-am uitat prima dată, știam cam ce se vinde.

2. Abia de a ajuns acasă și a nins. Nu prea am unde să o duc pentru că nu are anvelope de iarnă și nici nu îi voi lua prea curând pentru că nu are sens. Cel mai probabil sunt de anul trecut și am X3-ul oricum. Nu e grabă.

3. O poză cu telefonul fiind în parcare murdară nu are sens. Ce se poate vedea? Dar dacă e musai, poate-i fac mâine. Vreau să fac poze cum trebuie când are roțile puse, e și ea curată etc. Mașina merge, nu are nimic. Ce trebuie schimbat am menționat (o aripioară sau le dau jos pe toate, plastic transparent oglindă șofer, un releu parcă, covorașe). Eu vreau acum niște jante, dar se pare că e prea mult pentru o țară ca România să ai pretenții. Trebuie să iau la picior fiecare vânzător și să încerc o soluționare.

4. Când vor fi gata toate cele, o să cer completarea primului post. Nu avea sens să deschid topic în altă parte pentru că oricum aș fi întrebat mai multe și pe lângă subiectul cu jantele.

5. Serios dacă văd problema. Speram să primesc niște îndrumări concrete către x sau y ce oferă chestii aproape de ce-mi doresc.

Link către comentariu

Daca vrei jante care sa vina la fix pe R, iei 18x8J ET45 cu anvelope 225/40/18. De la dimensiunile astea pleci si cauti modele diferite de jante. Succes

Link către comentariu

Mulțumesc frumos. Cam fix concluzia la care ajunsesem și noi pe topic și ce aveam nevoie, de ajutor, nu critici.

Link către comentariu

Azi am crezut că scap repede la Administrația financiară, dar până la urmă am fost nevoit să mă plimb aiurea și la alt punct de lucru și s-a dus o zi. Incredibil. Și la final, nici măcar nu mi-a dat hârtie să pot să plătesc, mi-a scăpat motivul și n-am mai insistat. Impozitul e 165 de lei pe anul în curs.

Mâine probabil altă zi cu alte plimbări. Poate ajung să vorbesc despre semnalizator oglindă, covorașe și aripioare (încă nu am decis dacă le dau jos sau nu, probabil și în funcție de preț). Și dacă se poate, miercuri la RAR. Posibil tot miercuri să mă duc și să vrobesc direct pentru jante, că așa e cel mai sănătos. Am avut intenția să-i fac o poză, dar e atât de murdară încât am renunțat până la urmă.

Link către comentariu

Cata, daca tot exista jantele de pe R-ul tau, oem, dar pe 18" nu ar fi deloc rau sa intrebi cam cat costa (noi, la sh mai putin probabil); poate iti da o mana de ajutor, cu un discount, si colegii de vwforum care lucreaza la porsche RO sau care ar putea face ceva in sensul asta. Astea oem, ieftine nu au cum sa fie, dar arata f bine, modelul asta, negre pe R.

Dpmdv, inainte de a lua o decizie m-as interesa cat se poate de bine cu cele oem pe 18" si daca nu ar dif de pret in plus semnificative, pe ele le-as lua din mai multe pct de vedere. Oricum nu ai motive sa te grabesti cu decizia, chiar daca te streseaza putin chestiunea.

Daca alegi alte jante, una dintre alegerile optime ar fi un model "smoked", dar ceva facut cum trebuie si nu un aliaj de alu vopsit cu o vopsea ordinara.

Am vazut ca Voinea ti-a recomandat jante albe, acum nah gusturile nu se discuta, doar ca eu nu as alege o astfel de varianta; pe o alta masina si intr-un alt context poate ar fi o varianta de luat in seama.

Pt momentul actual, la cum ai tu perspectiva asupra acestei masini si la cum vine R-ul stock, nu numai ca nu sunt justificate tot felul de modificari after market, dar cel mai bine ar fi sa mentii un aspect "clean" (care oricum e cam o raritate in zilele noastre).

Pana una alta, chiar si asa murdara cum e, pune macar 2-3 poze cu masina; altfel toata lumea va astepta pana la primavara - cand vei putea circula linistit-legal chiar si cu actualele jante pe 19". :D

p.s.: bafta cu formalitatile privind inmatricularea.

Link către comentariu

Jantele OEM sunt undeva pe la 500 de euro bucata. Cred! S-ar putea sa fie mai scumpe. Si sunt si foarte grele.

Mai degraba astea:

6228621178_11802f7745_b.jpg6228102671_d797e0a065_b.jpg

Arata demential, se gasesc pe dimensiunile/specificatiile potrivite, ceva mai usoare decat cele OEM dar si destul de rezistente cat sa faca fata Bucurestiului de zi cu zi...

Link către comentariu

Arată foarte bine astea. Sunt pe drumul cel bun cu jantele.

Azi am mers de nevoie prin zăpadă prin tot felul de locuri, ba chiar și pe străduțe pe unde nici dracu nu a intrat la deszăpezire. Cu excepția faptului că nu aveam frână aproape deloc, la plecările de pe loc n-am avut nici un fel de emoție.

Mă cam enervează cutia cu S-ul în cap și azi mi s-a întâmplat să vreau să trec din S în D și să ajung fix în N. La BMW e imposibil să faci așa ceva. În rest trage foarte bine, schimbă și la mers încet și la accelerări foarte lin. Am vorbit și pentru semnalizator. O să mă ocup încet de toate. Mâine sunt prins toată ziua. Uite că nu m-a dus tărtăcuța să-i fac niște poze prin zăpadă, că nu era nici dracu pe acolo și aș fi putut să opresc.

Există preșuri de cauciuc cu logo R? Am găsit fără logo, cu GTI sau cu Golf, dar astea din urmă nu figurau ca disponibile de nici o culoare. Evident că nu vreau GTI, mai repede iau fără.

Link către comentariu

Exista si din cauciuc si din textil.

Textil: 5K1061325041

Poti sa le iei de aici la pret bun.

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_R--2.0T/Search/5K1061325041/ES2522600/

Daca vrei neaparat din cauciuc uite aici:

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=290760146606

Poze cu ele pe un R:

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5592245-Golf-R-Monster-mats

O simpla cautare pe Google face minuni

Modificat de xht20
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!