Jump to content

GOLF MkIV, 1,6 16V, Highline

andy_n

Postare recomandată

ok scuzele mele  :beer:  f.ingrijita masina :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andy_n

22

• Muale

5

• rudiRUD

4

• zebrocksky

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar foarte frumoasa masina si ingrijita. Imi place in special culoarea!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Parere personala. O sa traga cam greoi masina cu ele... Daca nu te intereseaza aspectul asta si ai niste pietre la rinichi carora le-ai pus gand rau, sunt faine.

Link către comentariu

intr'adevar...super alegerea pt jantele de /R...dar la 1.6...se vor incaleca dintii in grup la plecarea de pe loc

Link către comentariu

Pai il poti inchide daca nu suporti ca altii sa isi dea cu parerea ;)

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

la chestile astea m-am gandit si eu inainte sa iau jantele...ca altfel nu le luam...si in al doilea rand e nu sunt RACER,deci nu am nevoie de plecari de pe loc ca sa imi sfartece capul, eu sunt low and slow ;)

Modificat de andy_n
Link către comentariu

Is curios ce jante, fitmenturi aveti, sau ati avut cei care veniti cu replici dinastea. Eu unu merg cu 215 35 19, 9 cu 10J si nu am NICI CEA MAI MICA PROBLEMA, incepand de la povestiile nemuritoare cu "omoara planetara, rupe directie, consuma cu 200L in plus, nu trage masina, etc" Intradevar, masina nu are acelasi demaraj (dar nimic de ordinu' supranatarului), directie ii USOR greoaie , dar nici poveste de Alba ca Zapada, drumuri ca in palma fara gropi si alte cele. Insist Andy, nu cre' ca ai ales bine forumu' comparativ cu 'filmele tale'.

Link către comentariu

Stai linistit fracili calin ca m-am lamurit singur

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

Link către comentariu

cum zicea si colegul mai sus...daca nu esti dispus sa auzi si alte pareri,inchide topicul(nu fac referire la initiator ci la prietenul sau).Oricum,cu siguranta 4tunninng ar fi mai indicat,de vreme ce aici e forum(*dex)  tehnic in cea mai mare proportie si nu cancan.Oricum,o frumusete de masina Andy!

Modificat de zebrocksky
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sper ca nu dai jantele doar pt ce au spus colegii mai sus :(

foarte frumoase, pacat ca pretul anvelopelor e maricel la 18"

Link către comentariu

Am trecut la altceva, Carsat Cargraphic 18" 5x100, buza de inox, 8.5j et 36, am trecut la raritati ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

post-103739-138619247073_thumb.jpg

Link către comentariu

Cat am vanat eu jantele astea .. dar pana la urma ma bucur ca au ajuns la tine.Sa le stapanesti sanatos !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!