Jump to content

passat intermediar varriant 1995 - 2.0 l

campari

Postare recomandată

Salut tuturor, de acum 2 luni am achizitionat bijuteria din imagini, nu am avut pana acum decat masini dupa 2005 , dar pot sa spun cu mana pe inima ca aceasta masina ma unge pe suflet . Calitatea materialelor , silentiozitatea , siguranta pe care o transmite atunci cand este condusa , te face fericit . Ma bucur in fiecare moment atunci cand sunt la volan . Nu este cea mai sportiva , nu este cea mai eleganta , dar le imbina perfect pe toate .

Personal am adus-o din Germania , consuma in oras 12 -13 % dar cu o simpla modificare de filtru aer sport , a scazut consumul la 11 % . Motorul este cel de 8 valve , 115 cp. Daca minunatul guvern ma lasa sa o inscriu acceptabil la pret in Romania, urmeaza sa ii pun un power box de 15 cp, si consider ca este suficient . Suspensia am schimbat-o pe gaz ( foarte multumit) , discurile de spate + placute ATE , folie pe toate geamurile omologata , urmeaza jante de 17" si inca sunt in cautare de proiectoare in bara ! Becurile le-am schimbat cu Phillips Extreme Power - multumit de ele .

La dotari sta foarte bine din punctul meu de vedere ( climatronic, scaune piele cu incalzire , volan reglabil , oglinzi reglare electrica heliomate + incalzire, geamuri fata + spate electrice )

Cam atat deocamdata !

post-113276-0-07483400-1357820190_thumb.

post-113276-0-80811000-1357820203_thumb.

post-113276-0-34076800-1357820219_thumb.

post-113276-0-25494000-1357820350_thumb.

Link către comentariu

sa o folosesti multi km!

cat este taxa de inscriere?

folie pe TOATE geamurile, omologata? :) cine ti-a omologat pe fata?

intereseaza-te de soft. power box nu prea e recomandat, pe termen lung nu face bine.

arata f bine cu tapiteria de piele

Link către comentariu

Aratoasa masina , multi km fara probleme...de powerbox..el iti "pacaleste" senzori si tii da peste cap..incearca un soft :)

Link către comentariu

hm... deja imi este clar cu power box-ul, iar legat de folie , da au pus ceva abtibild cu marca si am primit o "adeverinta" cum ca toate geamurile sunt acoperite cu folie omologata RAR , cu mentiunea ca cele de pe fata au opacitate 5 % . in realitate ele sunt 30 % . Am facut RAR -ul masinii si nu au spus nimic cei de acolo .

Taxa cost 1760 euro . - Mai mult decat masina :)

Link către comentariu

numere de BG sau de RO si proces de recuperare taxa.

geamurile sunt acoperite cu folie omologata dar legal nu ai voie sa folosesti folia pe geamurile fata. folia este omologata, aplicarea pe fata nu.

nu au spus nimic la RAR/ITP, e posibil sa le fi scapat sau nu au avut chef. politia sigur spune-are de ce sa se lege si sa faca spaga sau amenda

Link către comentariu

Citez "

Geamurile aflate în câmpul de vizibilitate principal al conducătorului auto trebuie să asigure o transparenţă de cel puţin 75% pentru parbriz, respectiv 70 % pentru restul geamurilor.

Câmpul de vizibilitate principal al vehiculului este format din parbriz, geamurile laterale faţă şi luneta.

În cazul în care vehiculul este dotat şi cu oglindă laterală dreapta, luneta nu mai face parte din câmpul principal de vizibilitate.

În situația foliilor aplicate pe geamuri ulterior (ce nu au fost aplicate din fabrică), acestea, trebuie să fie certificate şi marcate corespunzător, iar aplicarea acestora este permisă numai în ateliere autorizate.

Modificarea transparenței geamurilor nu se înregistrează în cartea de identitate a autovehiculului, însă atelierele autorizate să efectueze operațiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie să elibereze un document privind certificatul de conformitate și licența emisa de Registrului Auto Roman.

Cu alte cuvinte, pentru a îndeplini condițiile legale, nicio mașină nu poate avea aplicată folie de culoare închisă pe parbriz și pe geamurile de la portierele din față. Nu există omologare pentru foliile vizibile aplicate pe geamurile laterale față (legea spune că se pot aplica și pe geamurile din față, dar gradul de transparență admis este foarte mare, astfel încât la o folie care să respecte condițiile legale, este aproape invizibilă diferența față de un geam normal)

Link către comentariu

ia in calcul ca (unele) geamuri au din fabrica acel procent de 75%. daca peste, pui folie de 75% deja nu mai ai procentul legal.

Link către comentariu

Asa este, este voie cu folie pe fata dar nivelul de transparenta foarte mare da senzatia de inexistenta protectiei solare dar ajuta la antiefractie.

Eu cu acest scop mi-am pus.

M-a oprit la un moment dat organu, mi-a cerut autorizatia pt folie (pe spate am transparenta 5%) deci vizibila folia, a citit autorizatiile (fata+spate) dupa care mi-a returnat actele ai asta a fost.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

nici yu nu stai rau cu a ta :) imi place interiorul , eu nu am piele da nam treaba .... :)

bafta cu inmatriculatul si drumuri bune

Link către comentariu

multumesc, deocamdata masina sta pe "tusa" astept verdictul la proces , pe 18 feb...pana atunci am montat proiectoarele , becuri Osram pentru vreme rea si pe faza scurta si in proiectoare..(.mega multumit ) au venit jantele de vara ...tot pe 15'' ...si inca asteptam suspensia reglabila .

Link către comentariu

pune poze cu jantele sa le vedem :) , daca esti interesat am si eu ceva bbs-uri pe 15 impecabile si le dau cu tot cu cauciucuri post-114578-0-44890400-1359704413_thumb.

parca era vorba ca vrei pe 17 ? suspensia sport de unde o cumperi ?

Modificat de AndRei88GUL
Link către comentariu

suspensia reglabila Tatechnics 275 euro , am ramas la 15 din 3 motive, ---RAR , consum, putere

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

ieri am castigat procesul cu minunatul guvern , urmeaza sa primesc si sentinta pentru inscrierea definitiva fara plata taxei sau a timbrului de mediu....cele mai lungi 20 zile :)

Link către comentariu

pai da, suspensia e pe drum , saptamana viitoare comand si folia de protectie  pentru faruri + proiectoare

Link către comentariu

da, suspensie vine noua, iar folia e pe negru  este cu opacitate 5 % protectie pentru pietricele si altele.

Link către comentariu

vezi ca sunt destul de chioare modelul nostru si cel anterior :) , poate daca pui e si mai chioara ...

Link către comentariu

In urma cu ceva ani la un pahar de vb cu un mecanic i-mi spunea ca passaturile sub anul 2000 sant cele mai reusite,drept dovada ca in ultimul timp mai exact in ultimul an passaturile b4 s-au inmultit cosiderabil,ma uit la mine in iasi la inceputul lui 2009 cand am luat eu masina nu erau mai mult de 10 masini b4,aku depasesc 40-50.

Felicitari pt masina si cati mai multi km cu ea.

Link către comentariu

cam orice model de masina pana in anul 2000 a fost fiabil, dupa aceea le-au construit pentru piese de schimb

Link către comentariu

faina masina...dar si mai fain interiorul   ;)

bafta in continaure cu masina si sa ne ti la curent cu ce mai mesteresti la ea   :D

Link către comentariu

cam orice model de masina pana in anul 2000 a fost fiabil, dupa aceea le-au construit pentru piese de schimb

as ridica limita pe la anul 2005. exemplu ar fi golf,passat,octavia...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!