Jump to content

Golf IV, 1.6SR 8V, 74 Kw

aleks_dani

Postare recomandată

Salut,

Urmaresc si eu forumul de ceva timp si m-am hotarat azi sa postez si eu niste imagini cu masina mea.

Am cumparat-o de la cineva din Bucuresti neavand foarte multi bani pt a achizitiona ceva mai nou dar sunt foarte multumit de ea. Ca sa enumerez niste dotari, ar fi cam asa:

-ESP/EPC (daca stie careva la ce se refera EPC-ul va rog sa-mi explicati si mie :D )

-ABS

-AC

-jante pe 16" din fabrica cu anvelope de vara BfGoodrich (205/55/16) si de iarna Tigar Winter 1 (205/55/16)

-folie geamuri Llumar tot din fabrica

-tapiterie albastru + gri

-xenoane pe farurile din stock (as vrea un set de faruri cu lupa pt xenon, daca stiti de unde pot cumpara mai ieftin)

-stopuri partial fumurii

-oglinzi electrice incalzite

-cotiera fata/spate

-suport pahare fata/spate

-geamuri electrice fata/spate

-numere BG :)) (taxa de inmatriculare la momentul la care am cumparat masina era de 3200 euro)

-cui remorcare (util iarna pt cei care nu franeaza la timp :D )

Si cam atat. Incantat de cunostinta.

post-115961-0-63374600-1357743882_thumb.

post-115961-0-59361200-1357743885_thumb.

post-115961-0-18409500-1357743888_thumb.

post-115961-0-95454700-1357743890_thumb.

Link către comentariu

Am uitat sa adaug:

-JVC KD-G631 4x50w + USB

-amplificator BOA MF 50 2x400w sau 1x800w

-subwoofer JBL CS1204T

Link către comentariu

Imi place culoarea...arata foarte curata...

nu imi place acea husa de pe volan...e pacat de volanul imbracat in piele...

ce euro este masina..de costa taxa atat? :(

Link către comentariu

Volanul s-a mai decolorat...si a devenit putin maroniu :D de asta am pus husa. Masina e euro 2, in momentul in care am cumparat-o taxa era undeva la 3200 euro...acum undeva la 1700 euro. Nu stiu ce s-a mai rezolvat cu taxa de inmatriculare acum...nu mai sunt in tara de un an jumate si nu am mai tinut legatura :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Sa ai noroc de ea si sa o stapanesti sanatos! Si eu,anu trecut in decembrie,am achizitionat un Golf 4 aceeasi motorizare (cel de la descriere) si mi se pare ca consuma cam mult in oras....cam cat ai consumu in oras?

Link către comentariu

Depinde de trafic :D ...daca o tin numai in 1-2-3..12-13%...daca e mai lejer...10-11%....duminica 9-10%...dar si eu nu conduc foarte econom...

Link către comentariu

ai plasticul de pe bord crapat?volanul il poti vopsi sau re-imbraca in piele

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum,frumos golful sa-l stapinesti sanatos,si cit mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Da e crapat... stiu ca se poate vopsi/imbraca in piele. Masina am adus-o in Londra asa ca am sa caut ceva pe aici :D

Multumesc Edy!

Link către comentariu

Teoria cu carligul care il opreste pe ala din spate este falsa! Cand o sa vina unu din spate, o sa iti strambe puntea, rezervorul si tot tacamul. El o sa schimbe o bara si daca e ghinionist si clemele de la faruri.

Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Frumos, im place culoarea si interioru, ce nu imi place este husa de pe volan...cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si la multi km fara pbme.

Superba culoarea.

EPC vine de la Electronic Power Control si este o functie implementata doar pe motorizarile pe benzina. Practic este partea din ECU ce se ocupa cu controlul electronic al motorului, aici inclunzand pe langa diversi senzori si controlul electronic al clapetei de acceleratie.

Faruri cu lupa oem pt xenon iti recomand sa cauti la dezmembrari sau chiar si pe net. Nu sunt chiar f usor de gasit datorita disponibilitatii mai reduse si pretul va fi mai mare decat in cazul unuor faruri obisnuite halogen. Poti incerca si diverse modele aftermarket asta doar daca iti plac ca look.

Marea majoritate a farurilor aftermarket au "sticla" din palstic care la marea majoritate sematuieste si se zgarie destul de repede.

Sfatul meu e sa reconditionezi volanul, e pacat de el fiind din piele.

Link către comentariu

Ms mult de info :icon_thumleft:

Nici eu nu sunt adeptul huselor de volan...dar pana nu reconditionez volanul....arata mai bine asa :icon_geek:

Link către comentariu

Nu ma refer neaparat in trafic sau pe autostrada...ci si la parcari...acum stau in Londra...si astia fac parcari la limita sau chiar se ating...asa ca e ca o protectie pt mine sa nu-mi zgarie bara din spate (foarte tare :D )

Link către comentariu
  • 1 month later...
marius1982.11

Teoria cu carligul care il opreste pe ala din spate este falsa! Cand o sa vina unu din spate, o sa iti strambe puntea, rezervorul si tot tacamul. El o sa schimbe o bara si daca e ghinionist si clemele de la faruri.

Sa te bucuri de ea!

Si radiatorul de clima si motor, si daca intr-adevar e ghinionist si capota, trager ,intercooler si motor.

orcum, ideea e ca nu sunt ca si carligele de pe dacie, care te mai salvau putin ca au design diferit unele. Acum in afara faptului ca distrugi masina in totaliate la om, nu te salveaza nici pe tine de pagube.

intr-adevar in parcari da, am vazut si eu "asi in ale volanului", unii chiar cu aspirații de pilot, care m-au atins in parcare.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!