Jump to content

proiectoare bara ingusta

Rrrrrazvan
 Share

Postare recomandată

da au fost puse si proiectoare pe bara ingusta, mai mult pe gti-uri.

eu aveam pe masina puse rotunde si arata bine.

post-79137-0-63045000-1357494099_thumb.j

post-79137-0-72433700-1357494761_thumb.j

Modificat de alyn_xwt
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am considerat ca farurile interioare la golfurile cu 4 faruri ca fiind proiectoare, desi nu inteleg din fabrica de ce ele sunt legate sa se aprinda impreuna cu faza lunga pentru ca fasciculul proiectat de ele e concentrat si imprastiat pe o suprafata foarte mica.

Ale mele sunt legate la buton si le aprind separat, si ma ajuta cand e ceata sau vizibilitate redusa.

Link către comentariu

de fapt nu sunt considerate proiectoare, sunt tot faruri.

la vremea aia nu prea exista halogen si becurile clasice nu ofereau o lumina buna si standard cele de interior veneau pe gti-uri care erau modelele performante, ulterior s-au introdus si pe restul gamei ca optional.

proiectoare le zice lumea dar ele sunt faruri, proiectoarele vin din fabrica legate pe acelasi buton cu ceata.

un golf cu proiectoare trebuia sa arate ca cel din poza mea.

Link către comentariu

Am inteles asta, da mi se par prost facute, lumineaza inutil daca se aprind in tandem cu faza lunga.De aceea eu le prefer sa le aprind impreuna cu faza scurta cand vremea o cere.

Modificat de capone26
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!