Jump to content

My Scirocco 2.0 TSI

G3ox

Postare recomandată

Salut!

Vreau sa va prezint micul meu Scirocco achizitionat nou in aprilie 2012. Pentru ca am optat pentru motorul 2.0 TSI a trebuit sa fac unele compromisuri, masina dispune de urmatoarele dotari:

-transmisie manuala

-navigatie RNS 510

-Dynaudio

-volan multifuctional imbracat in piele

-geamuri fumurii

-jante Interlagos

Momentan nu am modificat nimic la ea dar in viitor intentionez sa schimb evacuarea si sa fac un Revo remap.

Am atasat cateva poze cu rotile de vara si cele de iarna.

post-116068-0-27924700-1357432883_thumb.post-116068-0-14731500-1357432904_thumb.

Link către comentariu

Foarte frumusica masina ta,jantele negre nu sunt pe gustul meu dar asta nu inseamna ca nu dau bine..in rest numai bine,hai cu mai multe poze si detalii ! :)

Link către comentariu

Ms ms, am sa mai fac cateva poze maine acum am pus ce am gasit :D , cat despre jantele negre, am avut un buget mai mic pt cauciucurile de iarna si am luat ce am gasit, sper ca la anul vor fi altele.

Link către comentariu

Foarte frumoasa sa-o stapinesti sanatos si drumuri bune.

Link către comentariu

Frumoasa, mie imi plac jantele negre :)

Poti sa imi spui aici sau pe pm cat te-a costat?(masina)

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Frumoasa, mie imi plac jantele negre :)

Poti sa imi spui aici sau pe pm cat te-a costat?(masina)

Masina a costat 27000 euro dar e luata in leasing.

Link către comentariu

Asa mult s-a scumpit? Eu am dat pe a mea 26800 euro si am mult mai multe dotari ca tine......

Link către comentariu

Nu cred ca e vorba ca sa scumpit, eu am vrut neaparat navigatie care e optiune de aproape 2000 de euro.

Link către comentariu

Cu banii aia iti luai si trapa si xenon.. puteai sa o pui dupa si ieseai mult mai ieftin :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Felicitari pt.ea si numai bine! Vad ca au inceput sa apara tot mai des pe forum vw scirocco.

Link către comentariu

Cu banii aia iti luai si trapa si xenon.. puteai sa o pui dupa si ieseai mult mai ieftin :)

Puteam sa fac si alte combinatii, da asa mi sa parut cel mai ok, mie nu mi se pare cine stie ce trapa inafara ca arata bine din exterior :D

La un moment dat vroiam sa iau motorul de 1.4 de 160 CP cu o cutie DSG dar acum ma bucur ca m-am bagat la cel de 2L.

Link către comentariu

Pentru mine xenon-ul era un must have daca imi luam scirocco...dar dc ti-a placut mai mult rns e alegerea ta si o respectam:)! Robi_zet are dreptate, luai rns ul dupa si era si mai ieftin...

Link către comentariu

Ce sa zic, numa la retrofit nu eram cu gandul atunci :D

De xenon imi pare rau cateodata, dar era bugetul intins la maxim, pana la dealer era vorba ca ma limitez la motor de 2 si atat!

Link către comentariu

Mersi, asta imi spun si eu in fiecare zi cand urc la volan, e o adevarata placere sa il aud :D

Link către comentariu

Si la xenon se poate face retrofit cu ceva bani... :D

Masina e cu interiorul de Golf VI, nu? Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Scirocco nu are interior de golf. Are bord de eos, scaune care am vazut doar la scirocco, nu are nimic din golf

Link către comentariu

Mie mi se pare ca seamana muuult de tot interiorul de Scirocco cu cel de Golf.. are aceeleasi butoane,display-uri,intrerupatoare,cluster,volan,etc :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!