Jump to content

Masina mea Passat B9 2009

REMUSGL

Postare recomandată

Salut,

Ma numesc Remus sunt din Galati si sunt fericitul posesor al unui Passat B9 2008/10.

Masina este recent adusa si cumparata: 24/12/2012. (Pe verificate la Reprezentanta in jur de 175 mii km)

Am sa prezint putin masina asa cum a facut-o toata lumea:

Motorizare 1.9 TDI 105cai, Bluemotion, seria motor BLS (am inteles de pe forum ca are filtru de particule)

Culoare neagra pachet crom exterior cu urmatoarele dotari:

Senzori ploaie si senzori lumini, leaving home, fara cornering (cred).

Sistem RNS510 cu 8 incinte acustice. (I-am pus deja harta V9)

Senzori parcare.

Scaun reglabil electric cu suport lombar (am inteles ca se strica frecvent acest sistem)

Oglinzi, geamuri electrice cu tenta fumurie.

Jante aliaj pe 16.

Sunt foarte multumit de masina, deja am parcurs peste 1000 km cu ea.

Singura problema care am depistat-o, masina are niste faruri slabe rau. Am faruri cu lupa.

Am citit topicul cu Xenon si deja eram iritat ... amenzi in afara ... etc...etc

Am rasfoit forumul am gasit acel topic cu cel mai bun bec H7 deja m-am hotarat pentru Bosh Xenon Silver sau Bosh 90+. Incept intai cu cele mai ieftine si cu concluziile din postarile mai noi.

La multi ani!!!

Revin cu poze.

Link către comentariu

Salut bine ai venit pe forum,Passatul este o masina foarte buna sa-l stapinesti sanatos ,si drumuri bune.Asteptam poze.

Link către comentariu

Singura problema care am depistat-o, masina are niste faruri slabe rau. Am faruri cu lupa.

Am rasfoit forumul am gasit acel topic cu cel mai bun bec H7 deja m-am hotarat pentru Bosh Xenon Silver sau Bosh 90+. Incept intai cu cele mai ieftine si cu concluziile din postarile mai noi.

La multi ani!!!

Revin cu poze.

Du-te si regleaza-ti farurile pe aparat. B6 vine din fabrica cu reglajul sub curba normala de reglaj. Apoi schimba-ti becurile. Un set de Xtreme Power de la Philips sunt ok. O sa spui ca ai alte faruri. :)

Link către comentariu

Bun venit pe forum ! Te asteptam si la intalniri !

Vezi ca masina este Passat B6 , nu B9 :)

Link către comentariu

La multi ani!!!

Revin cu poze.

Du-te si regleaza-ti farurile pe aparat. B6 vine din fabrica cu reglajul sub curba normala de reglaj. Apoi schimba-ti becurile. Un set de Xtreme Power de la Philips sunt ok. O sa spui ca ai alte faruri. :)

Am fost la un service la un prieten, El si cei de acolo mi-a spus ca farurile sunt reglate ok. Dar am sa trec si pe la reprezentanta. Sau poate imi recomanda cineva din Galati un service "ieftin" si bun :D

Bun venit pe forum ! Te asteptam si la intalniri !

Vezi ca masina este Passat B6 , nu B9

Am auzit eu ceva de niste intalniri vin cu mare placere

Imi place asa mult incat pentru mine este B9 :D

:icon_redface: Daca are binevointa un moderator sa modifice :D

Modificat de REMUSGL
Link către comentariu

e euro 5 sau euro 4 cu filtru particule? cit ai dat pe masina si daca era inmatriculata deja.

Link către comentariu

e euro 5 sau euro 4 cu filtru particule? cit ai dat pe masina si daca era inmatriculata deja.

Este euro 4 cu filtru de particole, emisii 136. Masina nu este inmatriculata, pe 10 am programare la RAR.

Am auzit niste zvonuri ca as putea sa o scot euro 5. A auzit cineva de asa ceva ?

Am dat pe ea 8250.

Link către comentariu

Cateva poze facute rapid dupa ce am spalat-o ieri .... acum iar este murdara :(

post-115967-0-62555700-1357479738_thumb.

post-115967-0-46187400-1357479739_thumb.

post-115967-0-58876100-1357479740_thumb.

post-115967-0-36979500-1357479741_thumb.

Modificat de REMUSGL
Link către comentariu

Salut, arata foarte bine masina, sa o stapaneti sanatos fara incidente neplacute! Intradevar acest model de passat are faruri foare rele.. am si eu unul si i-am pus becuri philips xtrem vision dar degeaba. urmatoarea faza trec la xenon...

Link către comentariu

aici tin sa va contrazic. mie mi se pare ca b6-le are niste faruri excelente. cele mai bune din cate masini am condus eu pe timp de noapte si drum lung. ba chiar singura care rar am avut nevoie sa dau faza lunga. faza scurta bate suficient de bine si corect si reglajul in functie de greutate ajuta. ce e drept pentru confortul meu estetic am pus becuri extreme vision dar nu afectau lumina ci doar culoarea sa fie mai spre alb. acum tot din exeperienta zic ca lupa din fata becurilor ajuta mult la o disipare corecta a luminii. ca teste puteti incerca sa verificati sticla farului sa nu fie matuita si sa difuzeze gresit sau poate oglinda sa aiba ceva probleme. eu am rezolvat f usor problema la un golf v cu plasticul matuit si tot h7 si dupa polishare zici ca e xenon pe langa ce lumina avea inainte si cum era imprastiata.

parerile cred ca sunt impartite si conteaza cu ce se compara. eu am comparat cu A6 cu xenon, x5 cu xenon si restul cu halogene si inafara de xenon nu am gasit o lumina mai buna pe vreo masina, inclusiv la un megane cu xenon care era praf si exemplele continua.

Drive safe!

Link către comentariu

Sustin afirmatia colegului Dan. Din pacate farurile pt becuri cu halogen dispun de lupe cam nereusite. Orice bec ai pune, fie el halogen performant, fie xenon HID, tot nu vei obtine o focalizare buna a razei de lumina. ("beam-ul", dunga aceia albastruie care apare cand orientezi masina catre un perete de ex, devine deja foarte difuza dupa doar 10m - ceea ce insemana ca farurile nu concentreaza lumina optim, implicit raza de bataie a luminii este redusa drastic) . De-a lungul timpului am testat destul de multe tipuri de becuri halogen, inclusiv din gamele premium si nu pot spune ca am rezolvat ceva. Acum am xenon de 35w si tot nu este ceea ce trebuie.

Si nu este masina mea de vina, am observat asta la multe altele. Chiar si la una noua..

B5.5-ul avea faruri mult mai bune. Pot spune ca bat mult mai departe. Lucru testat de mine. Kit-uri similare de xenon hid, unul pe a mea, celalalt pe b5.5-ul unui prieten. Avantaj curat b5.5..

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc intai sa reglez farurile mai sus si apoi voi incerca o pereche de becuri.

Stie cineva ceva de noua lege ... sa o inmatriculez ... sa mai astept .. orcicum pe 10 imi fac RAR-ul.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!