Jump to content

Golf 4 FLA

Vizitator

Postare recomandată

5 min dureaza...sa da jos imbracamintea de pedala vechea iar cea noua vine trasa peste pedala ( ca o soseta :lol: )

Link către comentariu

5 min dureaza...sa da jos imbracamintea de pedala vechea iar cea noua vine trasa peste pedala ( ca o soseta :lol: )

Niste sosete cam scumpe! :D Decat la acceleratie nu se da nimic jos, se pune peste! Acuma sa vedem ce facem cu schimbatorul, pentru ca e al naibii de scump!  :)

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

la footrest cum se monteaza? desfaci si partea cu manerul pt capota sau se baga pe sub?

Link către comentariu

Are un surub in partea de sus si apoi gliseaza in sus.

Modificat de blue_slid3r
Link către comentariu

asta stiu. daca nu ai montat (spui "parca)....are si o buza in stanga.

intrebam pe cine a montat

Link către comentariu

schimbatorul ala  este foarte fain , dar asteapta putin acum daca ai facut atatea investitii , stai o luna , nu mai face nimic si revii in forta :)))

Link către comentariu

da, are dreptate colegu.

si apoi poti sa bagi textul ala de cacao cu : " s-a cam pus prafu' p-aicia de cand nu am mai scris"

Link către comentariu

da, are dreptate colegu.

si apoi poti sa bagi textul ala de cacao cu : " s-a cam pus prafu' p-aicia de cand nu am mai scris"

Nu cred ca exista luna fara sa mai umblu la ceva! :D

Referitor la footrest, are o mica buza inspre clapeta de capota, dar o poti baga destul de usor pe sub plastic fara sa-l mai desfaci! Ideea e ca nu ma pot decide ce sa fac, sa dau 400 pe schimbator (l-am gasit la Volkparts pe forum la 350 :D) sau cu banii aia sa-mi pun tempomat! Acum parca fara un schimbator mai aratos, e cam naspa interiorul! :)

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Depinde cat de mult ai folosi tempomatul daca l-ai avea...

Eu as alege schimbatorul...cand te urci in masina mai repede observi/folosesti schimbatorul decat tempomatul...si macar termini cu proiectul acesta...ornamente...pedale...schimbator...tempomatul parca nu este din aceeasi categorie...

Parere proprie si personala :P

Link către comentariu

tempomatul e f util.

dar depinde daca folosesti masina urban pe distante scurte sau nu

Link către comentariu

Eu personal nu fac mai mult de 8000-9000 de km pe an si pe distante de 7-8 km, exceptand vara la mare si cam atat! Tempomatul l-as folosi de 2 ori pe an poate! Si am gasit si maneta OEM noua la 200 de lei, si m-a pus pe ganduri! Oricum la un moment dat o sa iau si tempomatul!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Pai si crezi ca nu o sa o mai gasesti si dupa ce iti iei schimbator si faci rost de alti bani?

Link către comentariu

eu apreciez modificarile facute de tine sunt foarte ok , si de bun simt , depinde si de bugetul pe care il ai si pana unde esti dispus sa mergi cu astfel de modificari , pana la urma doar sufleteste esti incantat ca banii nu ai sa-i mai recuperezi niciodata , poti sa le faci pe ambele luna asta si luna viitoare sa ai alte pasarele :)), oricum alege pana la urma varianta cea mai practica si care intr-adevar te atrage si mergi pe ea

Link către comentariu

nu lua maneta AM, mai bine una second din dezmembrari. 

eu folosesc tempomat si in oras uneori. plus in vacante vara (anul trecut 2mii km fara tempomat erau un chin)

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Si eu iti spun sa ti iei prima data schimbatorul, merita la ce interior ai acuma. Bft si te asteptam cu noutati. :icon_thumright:

Link către comentariu

eu apreciez modificarile facute de tine sunt foarte ok , si de bun simt , depinde si de bugetul pe care il ai si pana unde esti dispus sa mergi cu astfel de modificari , pana la urma doar sufleteste esti incantat ca banii nu ai sa-i mai recuperezi niciodata , poti sa le faci pe ambele luna asta si luna viitoare sa ai alte pasarele :)), oricum alege pana la urma varianta cea mai practica si care intr-adevar te atrage si mergi pe ea

Mersi! Oricum am pastrat si multe piese cu care a veni masina si cand o voi vinde, in caz ca nu e nimeni interesat de unele modificari, le dam jos! Oricum masina va mai sta la mine 2 ani sigur!

Muale - Ma tenta maneta aia la 200 pentru ca am intrebat pe forum la dezmembrari si era 250 de lei cu cablu, maneta de 10 ani! Asa o iau noua si imi face Florin sau Al Bundy cablul! S-ar putea sa aleg schimbatorul pana la urma! :)

Si eu iti spun sa ti iei prima data schimbatorul, merita la ce interior ai acuma. Bft si te asteptam cu noutati. :icon_thumright:

Mersi! Cred ca asa am sa fac! In viitorul nu foarte apropiat trebuie sa facem rost de cotiera, interior sport si bloc de lumini crom! Usor usor le fac pe toate!

post-77500-0-73474700-1364559360_thumb.j

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!