Jump to content

Golf 4 FLA

Vizitator

Postare recomandată

Astăzi am dat comanda la reprezentanta de pedalele de gti si footrest. Abia aștept sa le primesc! Mai rămâne schimbator OEM care am văzut ca are un preț acceptabil si tempomatul! In rest bani sa fie!

Link către comentariu

Ce parere aveti de schimbatorul asta? Sper sa strang banii sa-l iau!  :icon_bounce: Stie cineva pe ce echipare a venit? Daca as face rost de un VIN l-as lua cu reducere!

post-77500-0-35798600-1364300312_thumb.j

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Ce parere aveti de schimbatorul asta? Sper sa strang banii sa-l iau!  :icon_bounce: Stie cineva pe ce echipare a venit? Daca as face rost de un VIN l-as lua cu reducere!

Frumos si pretentios dar si cam scump,65E! A fost folosit pe echiparea Sport Edition 2003 :  http://aebergon.perso.neuf.fr/VW/page_VW_Golf_Sport_Edition_2003.htm

Modificat de crisdaman
Link către comentariu

Cel din postarea ta nu cred ca e acelasi, asta are nuca cu capat din aluminiu! :) La noi la VW e 403 lei, adica vreo 90 de euro! Sper sa-l pot procura in viitorul apropiat!

Link către comentariu

Este schimbatorul SportLine : il gasesti aici la 64 Euro , arata bine parerea mea , piele , rama cromata ! Totusi daca ai putea sa cumperi unul de .:R daca tot ai facut ornamentele de interior "brushed aluminium" , doar ca nu mai stiu daca il fac pt 5 trepte !

Felicitari pt ornamente au iesit nesperat de bine , chiar arata bine !

Link către comentariu

Mersi! Nici eu nu ma asteptam sa arate asa bine! Iniatial am vrut sa fac clantele si bandourile, dar daca tot aveam vopsea am zis sa fac manerele din interior sa vad cum dau si asa am ajuns si la consola! Cel de R-line scrie pe site ,,only for 1.8T, 1,9TDI, 2,3V5, etc'', 1.6 are tija altfel si daca asta care e 65 de euro, la VW e 400 de lei, cel de R-line cred ca e peste 500! Daca il gasesc la vreun coleg de pe forum mai ieftin ar fi bine, daca nu mai astept sa strang bani si-l iau de la reprezentanta!

Link către comentariu

Pai de ce nu il cumperi direct de pe site-ul care ti-am aratat eu !! 65*4.4=290 lei , eu zic ca e ok ! Acum tu stii cel mai bine !

Link către comentariu

Pai de ce nu il cumperi direct de pe site-ul care ti-am aratat eu !! 65*4.4=290 lei , eu zic ca e ok ! Acum tu stii cel mai bine !

Sa vad ce rezolv! Poate gasesc pe cineva care are cont sau aduce dupa site, daca nu o sa-mi fac cont! Nu am mai cumparat niciodata de pe un site din afara si nu prea stiu ce trebuie ca sa-l cumpar de la ei, plus cat sunt taxele de curierat!

George- sigur ca o sa pun poze!

Link către comentariu

Iti aduce djhold de pe site, vb cu el

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

:) acum am vazut masina pe forum.felicitari arata excelent! o vad destul de de si prin oras!poate ne intalnim intr-o zi! salut

Link către comentariu
marius_magherca
le-ai vopsit tu?sau la vopsitorie?

Nu, la un prieten care e vopsitor!

ai vopsit si materialul pufos din sertar?

Am incercat sa izolez cat mai bine! A intrat foarte putin, mai mult gaz! Nu am putut sa-l izolez perfect!

Iluminarea manerelor ai facut o tu sau exista kit?

Aia se face! Nu este kit! Se leaga la blocul de lumini!

De ce ai nevoie pentru toata operatiunea si de unde le achizitionezi? Imi dau seama că acolo se leaga...

Link către comentariu

marius, vezi ca este discutat pe forum.

daca vrei sa faci tu, iti trebuie cablu, led-uri si (eventual) rezistenta pt a nu fi prea puternica lumina.

pe langa asta mai ai nevoie de cateva scule obisnuite si ceva pricepere.

poti lega la alimentarea de la butoanele geamurilor.

daca vrei sa faci treaba profi, exista lentile speciale ce se monteaza in manere (echipare skoda,audi) dar costa destul de mult.

Link către comentariu
marius_magherca

Multumesc. O sa caut topicul mai bine, pana acum n-am dat de el.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!