Jump to content

Golf 4 FLA

Vizitator

Postare recomandată

Nu am mers niciodata cu masina asta cu 3 persoane in spate, maxim doua.Cum tu zici ca mergi si cu ea plina si cu bagaje, ideea in felul urmator, nu o poti lasa foarte si sa mai bagi si 3 persoane in spate, totusi e o suspensie cu poate 30-40% la suta mai tare decat una stock. Daca o tii la nivelul unei suspensii sport de fabrica sau foarte putin mai jos nu cred ca sunt probleme. Cu cat o lasi mai jos se reduce cursa amortizorului. Eu zic ca tie iti e de ajuns o suspensie sport fixa cu 40mm drop!

Link către comentariu

Nu merg des incarcat, ma gandeam pur si simplu cum ar reactiona. Oricum inainte de o calatorie ceva, voi umbla la reglaje.

Link către comentariu

Si poze de la montajul grilelor, am matisat toate firele cu banda oem si le-am legat pe toate trei din partea stanga de la bloc. Am pus de proba si ceasurile sa vad daca sunt in regula.Nici nu le-am incercat de cand le-am cumparat si la inceputul lunii spre sa le montez.

Arata foarte bine cu grilele de bora, cat te-au ajuns?

Link către comentariu

Masinile setate pe suspensii sport necesita doar sofer, maxim pasager in dreapta :) Daca pleci in concediu cu catel&purcel e indicat sa ridici pe spate la 3cm intre roata si aripa ca sa vezi soseaua si nu pasarile cerului. Intr-adevar, pentru a rasuci filetele pe spate trebuie demontate telescoapele. Spor la treaba!

Link către comentariu

Si poze de la montajul grilelor, am matisat toate firele cu banda oem si le-am legat pe toate trei din partea stanga de la bloc. Am pus de proba si ceasurile sa vad daca sunt in regula.Nici nu le-am incercat de cand le-am cumparat si la inceputul lunii spre sa le montez.

Mersi. Au fost 200 ron!

Link către comentariu

Mersi. Au fost 200 ron!

Le-ai gasit foarte bine la pretul asta.

Link către comentariu

Nu chiar! A fost putina migala pana le-am matisat pe toate si le-am tras in stanga, la blocul de lumini. Multi iau curent de la blocul de lumini doar la cea din stanga si la cea din mijloc si dreapta de la dezaburire, dar am preferat prima varianta ca sa nu dezizolez toate firele prin masina.

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Nu chiar! A fost putina migala pana le-am matisat pe toate si le-am tras in stanga, la blocul de lumini. Multi iau curent de la blocul de lumini doar la cea din stanga si la cea din mijloc si dreapta de la dezaburire, dar am preferat prima varianta ca sa nu dezizolez toate firele prin masina.

Mi se pare mai ok varianta ta.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Astazi am facut revizia, ulei si filtre, la 165000 km. Am mers pe Aral 5w40 ca si data trecuta. Am dat folia pe spate jos, mi se parea prea inchisa si ma plictisisem de ea si am mai coborat suspensia cu 1 cm pe fata si pe spate reglajul e la maxim jos.

post-77500-0-69686200-1399325960_thumb.j

post-77500-0-63064400-1399325970_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
redline1619

Sa il cureti bine de praf dupa vreo 5-6k km sau mai bine zis de 2 ori intre schimburi de ulei(aici depinde si cat de mult circuli cu masina).

Modificat de redline1619
Link către comentariu

O sa-l curat odata pe an, pentru ca iarna o sa pun filtrul ei si oricum mai mult de 8-9000 pe an nu fac! Acum am o intrebare, filtrele care vin in punga sunt deja unse? Mi s-a parut putin uleios la mana!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Da esta!

Se vede dupa culoare, dc este uns are o culoare rosiatica..de fapt mov

Link către comentariu

Eu l-am luat in ideea ca sistemul ala stock e ca dracu, filtrul e pus pe motor, trage aer de langa conducta de la radiator unde e cel mai cald si vara era pur si simplu lesinat. Sper sa fie o mica imbunatatire vara cand e cald rau.

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Mai interesant imi pare acesta....

Ar fi mai pozitionat mai bine...aerul vine mai direct spre filtru...doar ca...nu stiu cum reactioneaza cand ploua...sau cand spalam masina...ce se intampla dac se uda...

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

La Tdi e sistemul mai bine facut, si din ce stiu carcasa filtrului are o fanta pe unde trage aer de afara. Cred ca ti-ar fi de ajuns unul de carcasa! La mine sper sa nu se ude, e destul de ferit zic eu, si oricum le zic la spalatorie sa nu bage jetul orizontal fata de grila, ca-mi face motorul ca naiba!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Nu este deloc gandit nici la tdi...intr-adevar in carcasa vine o tubulatura...dar aerul pe acea tubulatura vine de undeva din spatele farului...deci nicidecum nu vine direct de afara...

Treaba asta cu direct air intake e super ok...dar nu stiu cum reactioneaza la apa:(

Unde il ai tu nu are cum sa ajunga apa la el...

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!