Jump to content

Golf 4 FLA


Vizitator

Postare recomandată

O sa schimbe mult look'ul masini.Cred ca o sa iti trebuiasca antena mai mica, cea care o ai acum o sa atinga in eleron cand deschizi portbagajul la maxim.

Link către comentariu

Ai dreptate, atinge putin in antena cand e deschis la maxim. As avea optiune de antena mai mica, dar in afara de cea shark fin, nu prea imi plac alte modele. Cu eleronul vechi, care era o copie de gti 25, nu atingea pentru ca era mai scurt.

Link către comentariu

Nu stiu ce semnal ai cu asa ceva,dar ar fi o varianta:

Volkswagen-Vw-Golf-1-2-3-4-5-6-7-mk4-mk5

Car-Accessories-Sticker-Blank-Radio-Shar

Link către comentariu

Momentan arata cam asa, adica fara antena! :D 

12810273_1094804913903984_1701506047_o.jpg

12810319_1094804887237320_742286655_o.jpg

12822753_1094804850570657_1117402432_o.jpg

Link către comentariu

evident ca arata bine (si) cu eleronul,legat de antena...parerea mea e ca decat o mini-antenutza ca si la cainii de vanatoare :) mai bine ce am postat mai sus

Link către comentariu

Mersi baieti. M-am convins si eu ca e mai bine cu, decat fara. Pana gasesc o solutie, merg fara antena. :D Revenind la frane, acum dupa ce s-au rodat, franarea este exceptionala, nu credeam ca o sa fie asa o mare diferenta. Am avut o tentativa de a lua un kit sh de 288, dar am zis ca mai bine raman la sistemul original, cu discuri si placute noi. Cu toate ca am zis ca o sa ma opresc din a mai baga bani o perioada, imi sta pe creier o alta chestie. De la o flansa amortizor spate uzata, care scotea niste sunete urate rau la gropi, am zis sa schimb ambele flanse. Ei bine, am si facut asta acum trei saptamani, am luat Sachs, dar la anumite denivelari mai pronuntate, tot se aude de parca amortizorul bate direct in caroserie. Le-am dat jos, sunt ok, dar au un comportament ciudat, daca se intervine cu un soc brusc asupra lor, devin piatra, si cand spun asta, ma refer la termenul propriu, asa ca m-am hotarat ca in viitorul apropiat sa schimb si amortizoare spate, cu ceva mai aproape de unele normale, as prefera unele moi, probabil Sachs sau Kyb. 

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Multumesc!!! Astazi am avut ,,norocul'' sa raman fara talon, vinovate fiind jantele. Culmea, chiar astazi le-am si vandut pe cele de R32, urmand sa iau altele in viitorul apropiat, de data asta pe 17''. Acum rulez cu jantele de iarna. Am gasit la cineva Santa Monica impecabile sau Siata. Ramane de vazut.

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Ceva rar pe 17'' nu prea se gaseste si sunt foarte putine modele despre care sa spui ca, chiar ies in evidenta cu ceva anume. Dintre modele OEM acestea doua cred ca sunt cele mai potrivite. Ma refer in special la dimensiunea asta. Incep sa vad masina ca pe o utilitate, nu numai partea de aspect. 

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Ce prostie...aveai omologate măcar cele pe 17" în talon?...chiar nu pot să înțeleg ce anume au polițiștii cu jantele , legea-i lege dar nici să facă uz de ea...pot să te întrebe de orice acum și de "o amenda" mică tot nu scapi...

Păcat , îmi plăcea extrem de mult cum dădeau cele de .:R32...

Link către comentariu

La pod la Mihai Bravu. Cele pe 17 erau omologate. Acum sunt la Rar si erau sa ma dea inapoi pentru ca in omologarea de pe carte scrii 225/45/ZR17 si ca eu am R17. :))I-am spus sa-mi arate el anvelope ZR 17 si eu le cumpar.

Link către comentariu

pfuuuuu. sunt incompetenti rau de tot! trebuie sa evit si eu filtrele astea, pe mine cu siguranta ma arde pentru evacuare :(

Link către comentariu

Dar în talonul tău mai apare trecute alte dimensiuni?...parcă pe talonul meu nu mai era trecută dimensiunea !!

Nu stiu sigur dar parcă puteau doar să caute să vadă , nu si in talon !!

Link către comentariu

In talon nu sunt mentionate dimensiunile, dar au scos pe loc din baza de date, datele masinii. Mi-au mai spus ca farurile nu sunt ok, chiar daca am becuri halogen., chestii din astea. Poate ca voiau sa ciupeasca ceva, dar si eu incapatanat si nu le-am dat nimic.

Link către comentariu

In talon nu se mai trece dimensiunea,dar asta poate fi lucru bun si lucru rau.eu am pe talon 195/65/R15 la rubrica dedicata si la alte mentiuni "alte modificari ce nu afecteaza performanta" am trecut 205/55/R16 lucru care de obicei nu se trece si majoritatea motoarelor de 1.4 nu au trecute.depinde de cazul fiecaruia si de RAR-ul specific pe judet.

Flaviu,stai linistit colegul de servici cu audi a6 2008 stock! si-a lipit pe oglinzi acele lupe/lentile de maresc (ca la incepatori/scoala de soferi) si s-a legat de el vreo jumatate de ora si l-a pus sa le dea jos.deci nu te mira de justitia din ziua de azi...

Link către comentariu

Ulterior am vazut ca sunt si ZR, dar eu am si de iarna pe 17 si cand le-am cumparat nu am vazut sa aiba si ZR in magazin.

Link către comentariu

ZR basically means the tyre is adapted for speeds above 149 mph. ZR tyres includes the speed ratings V(149mph), W(168mph) and Y(186mph).

Before 1990, the manufacturers used "ZR" to mean high performance tyres before the ratings got refined with W, Y…

Nowadays, the marking ZR is not relevant anymore but it is still used in the catalogues of manufacturers and tyre retailers. 
Look for the speed ratings V,W,Y to find the modern equivalent to ZR tyres and not for the marking ZR. 
What really matters is the speed rating (V,W or Y).

Link către comentariu

sincer nici eu nu am stiut....pana a montat un prieten rotile de vara(cele aurii) si am vazut ZR si mi-am adus aminte ca era o discutie aici la tine....

Link către comentariu

Frumoasa masina, modificari de bun gust, felicitari! :)

Si eu merg momentan fara antena aia si sunt in cautare de o solutie :D  Oricum nu prea ascult radio dar na, nu stii niciodata. Cat despre jante, imi pare rau. Sincer cunosc o gramada care merg cu jante mai mari decat ce au in carte, unii au fost opriti, luati la puricat dar de jante nu s-au legat. Avand in vedere ca pe GTI sunt pe 18, poti sa mergi la VW, sa iti dea o hartie cum ca pe G4 se pot pune jante pe 18 si cu aia mergi la rar si ai scapat. O sa coste ceva dar nu cred ca mult. 

Link către comentariu
1 hour ago, EmilianPop said:

Avand in vedere ca pe GTI sunt pe 18, poti sa mergi la VW, sa iti dea o hartie cum ca pe G4 se pot pune jante pe 18 si cu aia mergi la rar si ai scapat. O sa coste ceva dar nu cred ca mult. 

GTI-ul are 1.8T 150HP si daca nu gresesc era optiune si de V5.la 1.6 8V-16V ai 105-110HP,arata a fi GTI dar nu e.si chiar la reprezentanta sa incerci "pacaleli" nu merge.Nu cred ca, contra cost pot sa iti treaca R18 in carte/talon (desi in talon nu se mai trece)

 

Flaviu,te-ai gandit sa mergi pe varianta de Arietta,17" X 7.5",oarecum seamana cu cele de Aristo 18" R32.cod-ul lor parca e 1J0 601 025BB

 

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!