Jump to content

My first car :)

cristy91

Postare recomandată

Salut,a trecut putin timp de cand m-am inscris pe forum,asa ca m-am decis sa va prezint si eu prima mea masina. :)

Este un Golf 4 Pacific,1.4 16v BCA.

Dotari:

AC

Geamuri electrice fata+spate

Oglinzi electrice si incalzite

Abs

Esp

8 airbag-uri

Scaune reglabile pe inaltime

Volan reglabil

Casetofon Beta

etc.

Pe viitor as vrea sa ii pun folii,jante(aici ma tot gandesc ce model si marime),xenon(sau sa ii schimb farurile),pleoape,stopuri,proiectoare,inchidere centralizata cu telecomanda.

post-110631-0-17966800-1357050633_thumb.

post-110631-0-85923600-1357050754_thumb.

post-110631-0-96413900-1357050914_thumb.

post-110631-0-39568300-1357050938_thumb.

post-110631-0-77371700-1357051074_thumb.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Ca si prima masina e foarte buna, chiar daca nu e cea mai puternica. Acelasi motor l-am avut si eu la prima masina, foarte silentios.

Cati km are?

Link către comentariu

Salut, frumusica masinuta! ca sfat pt modificarile la care te gandeai si tu, ar fi bune niste proiectoare, nu te sfatuiesc sa iti pui xenon, dar niste faruri mai interesante nu ar strica la modelul tau, inchiderea centralizata cu telecomanda e chiar e utila.jante ti-ar recomanda ceva spitat si niste folii fumurii pe geamurile spate si luneta.bine ai venit printre noi!!

Link către comentariu

Sa te poarte linistit! Poti sa cauti niste jante pe 16, sunt cele mai ok pentru motorul asta! :)

Link către comentariu

Corectati-ma daca gresesc dar parca editia Pacific avea scaunele sport, volanul "jubile" sau cum ii spunea, ceasurile de bord cromate, proiectoare in faruri, jantele de 16" Route 66 si Parktronic.

Frumusica masina, cat a costat jucaria?

LE: BCA l-am avut si eu pe skoda, un consum foarte bun, un motor fara probleme...doar eternele bobine care pica din cand in cand. In rest, te asteapta milionul de km :)

Modificat de Bogdan Moraru
Link către comentariu

Masina are 154000, am cumparat-o la pretul de 3450 euro fara taxa,era cu nr rosii,acuma are 162000....De cand o am am schimbat distributia,ulei,filtre si ceva bucse,astea au fost chiar atunci cand am luat-o.

Imi pare rau ca nu m-am uitat mai mult la dotari,as fi vrut clima,computer de bord,dar din pacate m-am uitat mai mult dupa an nu dupa dotari. :D

Link către comentariu

Dupa stergatoare si stopuri pare 2003-2004 dar stergatorul de pe spate...e 2000-2001 din cate imi amintesc. Ce an este?

Link către comentariu

Foarte frumoasa..chiar simpatica ! ai inceput anul bine ! sa-ti prezinti masina aici :) multi km fara probleme

Link către comentariu

E din 30.10.2003...Modelul este Ocean nu Pacific,nu stiu ce am cu Pacificu,am vazut un model Pacific si mi-a ramas in minte. :D

Modificat de cristy91
Link către comentariu

Frumos golful sa-l stapinesti sanatos fara evenimente neplacute .

Link către comentariu

I-am schimbat casetofonul cu un Jvc kd-r401.....

Dintre modelele astea de jante voi care ziceti ca ar arata mai bine?Sau imi recomandati alte modele?:D

post-110631-0-32821600-1357243894_thumb.

post-110631-0-42301400-1357243915_thumb.

post-110631-0-18520300-1357243931_thumb.

Link către comentariu

vrei neaparat jante negre? ce dimensiune cauti, 15,16,17 ?

Bogdan Moraru, ce treaba are stergatorul spate cu anul de fabricatie, sunt mai multe modele pe golf 4? cele fata difera, sunt aero la modele mai noi.

Link către comentariu

Imi plac foarte mult cele negre,as vrea sa pun pe 17,dar am inteles ca nu merita si o sa pun pe 16.

Link către comentariu

modelul 1 sau 2, dar gri.

pe 16 sau 17, depinde cati bani vrei sa te coste aspectul (adica anvelope mai scumpe si bucse mai des scimbate)

Link către comentariu

Am inteles si eu cu nu sunt o idee buna negre pe 16',dar imi place foarte mult negrul.:)

Link către comentariu

Jantele negre o sa fie foarte greu de intretinut. O sa se vada urat orice pe ele. Eu as cauta ceva in 5 spite, gen cele Vancouver OEM sau gen OZ 5 star sau OZ Hydra

Link către comentariu

@Mishutz dintre modelele pe care mi le-ai recomandat,Oz Hydra sunt cele mai frumoase.Mai astept recomandari.:)

Dar pe alb cum ar arata?daca negru e cum e.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!