Jump to content

Compatibilitate faruri Ibiza 2003 6L

Carmella
 Share

Postare recomandată

Am o Ibiza 6L, la care vreau sa schimb farurile. Momentan am modelul de faruri cu becuri H7+H3, dar as vrea sa trec pe cele cu H4+H1. Farurul pare identic la format, dar stie cineva daca se potriveste exact si la sistemul de prindere si conectica electrica ?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poate invers! sunt cele care au un singur bec pe ambele faze adica H4!

si cele care s-au pus pana in 2009 cu bec pe fiecare faza H3(lunga) H7(scurta) care bat foarte bine,parerea mea!

Link către comentariu

• 1 year later...
diamandievnicolae

salutare ! am si eu o intrebare : am faruri cu xenon din fabrica pe o ibiza 6l si as vrea sa stiu daca se potrivesc mufele cu faruri cu becuri normale ?  multumesc !

Link către comentariu

Toti alearga dupa Xenon oem, nu se potrivesc ,dar se pot modifica usor.

Link către comentariu

De ce ai vrea sa treci de la faruri cu xenon la cele cu halogen? Asa cum a zis si calin.g, nu se potrivesc direct, insa se pot modifica.

Link către comentariu

De ce spuneti ca nu se potrivesc? Eu am facut mutarea inversa pe Ibiza 6L -> am trecut de la faruri halogen la faruri xenon OEM si nu am modificat mufele.

Se potrivesc inclusiv motorasele de reglaj electric al farurilor, Ibiza 6L cu xenon OEM nu are autolevel.

Link către comentariu

In Etka Ibiza 6L cu xenon are senzor de autoleveling. Tu ai montat instalatia OEM, cu becuri D1S sau ai avut o instalatie Xenon after market?

Tocmai din cauza asta i-am spus ca trecerea de la xenon la halogen nu e asa de simpla precum pare.

Link către comentariu

LA ibitza mereg si fara senzor, are reglaj si la buton.

Link către comentariu

Am avut faruri xenon OEM...nu mai tin minte exact ce bec era, insa unul din cele doua: D1S sau D2S.

Si eu am ramas surprins, se potriveau motorasele de reglaj de la farurile halogen, mergea reglajul din interior si nu a fost nevoie de nicio modificare la mufe...totul a fost plug&play.

Link către comentariu

Probabil masina ta era produsa inainte de facelift, la facelift stiu ca s-a introdus autoleveling.

Link către comentariu

Era facelift a lui..la fel si a altui coleg de pe clubseat..cel mai bine puneti intrebari acolo ca sunt mai priceputi sa va raspunda..aici se stie in mare parte doar despre vw.

Link către comentariu

diamandievnicolae

salut ! costuri prea mari ! un droser costa 440 roni ! multumesc pt raspuns !

Modificat de diamandievnicolae
Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!