Jump to content

Usa Passat B6 indoita si julita

attyx
 Share

Postare recomandată

Inainte de toate va urez tuturor Un An nou fericit!!!

Din pacate am fost neatent si la Baumax am lovit (impins) un stalp din acela de beton care limiteaza locurile din parcare...(nu ma intrebati cum ca nici acum nu stiu cum dracu nu am fost atent).

In fine am atasat niste poze si as dori daca este posibil sa imi recomadati un service sau o persoana care ar putea repara usa si sa faca o lucrare de calitate!!!

in poze nu se vede dar si usa din spate este zgariata deci ar trebui vopsite amandoua dar cea din spate nu este indoita...

20121226095.jpg

20121226094.jpg

20121226093.jpg

20121226092.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in Giulesti la capatul tramvaielor este un service RED SUN...intrebi de domul Soare! incerc sa ti fac rost de un nr de tel

acum am vazut ca esti din tg mures...scuze

Link către comentariu

usa iese ca noua , se scoate indoitura si apoi polish. doar sa gasesti pe cineva priceput...nu stiu in tg mures din pacate.

in buc sunt cativa. cauta PDR sau paintless dent remove si poate e cineva mai aproape de tine

Link către comentariu

se desface panoul usii si se impinge din interior in tabla, cu grija. isi revine la forma initiala fara kit si alte smecherii.

Link către comentariu

Am si eu o problema foarte asemanatoare la Corolla, e insa pe usa soferului si nitel pragul indoit, fara zgarieturi si vopsea sarita. Un bezmetic cu un camion ceva a atins-o in parcare (se vedeau urme de cauciuc pe usa). Nemernicul a plecat insa fara sa lase nici macar biletel. Iarna trecuta cand s-a intamplat asta am fost pe la vreo 3-4-5 ateliere de vopsitorie/tinichigerie si mi-au estimat toti reparatia pe la 600 EUR daca reusesc sa indrepte usa (indreptat + vopsit) si vreo 800 daca nu reusesc (usa noua + vopsit). Nu erau insa prea optimisti cu indreptatul, cica indoiturile astea pe suprafete mari sunt cel mai greu de dres. In mod sigur m-ar costa in realitate ceva la jumate din preturile astea, dar mi s-a parut interesant ca toti au zis fix acelasi lucru si alceleasi preturi. Asa ca am amanat reparatia, sper sa ma loveasca careva tot pe partea aia ;)

Link către comentariu

Am avut pragurile indoite bine la un Renault Megane II cand i l-am vandut unui var si el l-a rezolvat f usor in Cluj cu vreo 600 RON, indreptat si vopsit.

Pt Passat, cred ca se poate trage si cu ventuze, incearca in mai multe ateliere.

Modificat de herur
Link către comentariu

Nu vreau sa va tai entuziasmul, dar din propriile patanii am constatat ca....nu prea iese. Daca tabla a fost impinsa pe o suprafata prea mare a fost "intinsa" cum spun tinichigii, iar deformarea devinde din elastica - plastica. Adica are nevoie de ceva ciocan la cald si apoi vopsit usa respectiva.

Trebuie si bandou nou pe usa din pacate.

Iti pot recomanda un service foarte bun in BV, e exclusiv tinichigerie, o ai gata in 24 h. Daca vrei, da un semn

Link către comentariu

Problema este ca este si zgariata si sigur trebuie vopsita :::

Niste poze dupa spalare ca se vede mai bine :::

20121227096.jpg

Uploaded with ImageShack.us

20121227097.jpg

20121227098.jpg

20121227099.jpg

Eu pot sa duc masina si in Bucuresti ca am la cine sa o las si sa o ia de la service; problema este sa fie persoana de incredere cel care repara pentru ca am patit-o deja anul acesta cu masina aceasta si si-au batut joc de ea sincer cu toate recomandarile cu care m-am dus la ei ....si dupa aceea nici nu avrut sa mai stea de vorba cu mine (mi-a spus seful de la service-ul resp :vwrullz: ectiv ca sa nu ma mai duc sa ii spun ce nu au facut bine ca nu il intereseaza)....de aceea imi este frica si as dori pe cineva serios si responsabil sa repare masina.....

Link către comentariu

Pai si nu ai facut macar o plangere la Protectia Consumatorului contra nemernicului?

Link către comentariu

Din pacate nu si am ramas intr-un fel cu "paguba" adica o lucrare facuta ca naiba......cu toate ca m-am dus cu recomandare de la prieteni de ai lor si asa mai departe si o gramada de promisiuni ca va fi iesi foarte frumoasa masina dupa lucrare si sa nu imi fac griji.....dar asta e.......sa speram cu nu voi mai pati la fel...

Link către comentariu

Nici o tabala de pe nici o masina indoita mai mult sau mai putin nu va iesi la fel decat prin indreptare si adaugare kit. A mai spus cineva mai sus, prin indoire se intinde tabla si oricum la revenire o sa sara vopseasua 100%.

Link către comentariu

• 8 months later...

o problema asemanatoare am si eu numai ca este la portiera din spate. ieri am gasit-o in parcare. unde credeti ca as putea repara repede si ieftin. sunt din constanta. mai adaug ca nu prea am bani de reprezentante. daca ma poate ajuta cineva, va multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!