Jump to content

Passat 2.5 4MOTION

agi_gabi

Postare recomandată

Salut "vecine". MIsto masina, sa o stapanesti sanatos. O sa o vad prin Alexandria mai des? Sau o tii in alt oras? Nu vinzi jantele alea? :P

Link către comentariu

De joi da mult mai des :D, jantele ii dau tot farmecu sa fim seriosi, nu as vinde nimic de la ea mai ales acum :))

Bine joi o sa fie la pitesti pentru montare C.V.

Link către comentariu

Dar de curiozitate cum se comporta masina acum? Nu putea fi rezolvata problema cutiei doar cu schimbarea blocului de valve??

Link către comentariu

Pai acest "mecanic" a bagat un ulei ce merge si la c.v. automata, manuala, servodirectie, pompe hidraulice:)), cred ca si la gatit iar cei de la vw, au zis ca e o sansa prea mica sa se mai faca ceva. Masina in momt de fata numai schimba treprele, numai muta pe manual sau greu, iar ca sa plece din loc se tureaza maxim la 2500 RPM, doar sa dai in spate se comporta Ok. Nu prea ma incanta sa schimba ceva si dupa 7-8 luni sa pice iar asa ca am decis inlocuierea:(.

Pe testar a dat ulei degradat, comutator spart, se presupune ca uleiul s.a incins a facut spuma si din cauza asta; repet masina are 114000km reali si nu e normal sa pice C.V. cei de la vw spun ca o C.V.A tine in jur de 250-300000km fara sa se umble la ea, dupa daca e nevoie schimbat ulei dar cu original!

Link către comentariu

Mda... ceva mai mult de reparat la ea insa daca platesc cei ce ti-au stricat-o merita :). Pune mai multe poze cu ea... cu interiorul etc

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Din cate stiu,la modelele ce au iesit din productie cu ceva timp in urma,cutia de viteze de schimb nu este noua,este una refurbished,motiv pentru care o si dai pe a ta la schimb si diferenta de bani.Bine asta nu influenteaza calitatea ei,insa nu este " noua " . Poate gresesc insa te poti documenta si afla mai multe detalii. Oricum felicitari pentru masina si pacat ca a trebuit sa ai parte de asemenea ghinion.

Link către comentariu

A avut de ales intre una noua si refurbished.. a ales refurbished. Scrie pe prima pagina :). Oricum ar fi are 2 ani garantie :)

Link către comentariu

Eu am citit si inteles foarte bine tot topicul,mai arunca tu o privire pe postul #9 si #10 ( scris chiar de tine ). Ca o paranteza,eu am pe Mercedes cutie automata si am schimbat uleiul si filtrul la cutie la 60.000 km si 120.000 km,deci din 60k in 60k,asa recomanda producatorul.Probabil cei de la VW au alt plan de service.

Link către comentariu

Cred ca te referi la postul 11 in care spune exact ce a luat.. nevermind. La DSG 6 cer la 60.000km insa la cele vechi nu stiu cum se procedeaza.

Link către comentariu

Vw spune ca si cutia aceasta e noua, dar asta e reducere ca o las pe cea veche, chiar nu ma pricep ce ma intereseaza e ca am garantie, iar ptr mine tot noua ramane oricum ar fi ea:D

Link către comentariu

bravo !

ce pozitii de A6 vrei sa pui ? baga o poza, ca sa inteleg despre ce e vb....

Link către comentariu

Bravo pentru cutie!

Pozitiile alea din poza nu potrivesc, iti trebuie leduri T10, din alea poti sa pui fara probleme.

post-77175-0-64458000-1356738332_thumb.j

Link către comentariu

ca sa se aprinda farurile cand descui masina, pui un modul coming home/leaving home.

are userul BOBBY de vanzare pe forum. eu am montat de la el, vezi pe topicul meu cum functioneaza.

de la generatiile mai noi de passat/golf aceasta chestie se face din calculatorul masinii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!