Jump to content

Passat 2.5 4MOTION

agi_gabi

Postare recomandată

Date Generale: :D

-An Fabricatie-Noiembrie 2004

-km 114000

-Motor 2.5TDI 4MOTION

-Cumparat din Germania acum 2 luni

-C.V.A Tiptronic proaspat schimbata la dealer datorita unui mecanic:)

Dotari: :icon_thumleft:

-NAVI MARE COLOR

-BI XENON

-SCAUNE SPORT RECARO/ELECTRICE/INCALZITE/PIELE ALCANTARA NEAGRA

-PARBRIZ INCALZIT

-MAG. 6CD

-VOLAN PIELE MULTIFUNCTIONAL

-PILOT AUTOMAT

-CLIMATRONIC

-SENZORI:/PLOAIE/LUMINI/ANTIORBIRE

-OGLINZI ELECTRICE/INCALZITE

-10 X AIRBAG

-COMPUTER BORD

-LUPA PROIECTOARE

-PACHET CROM

-JANTE ALIAJ 17' DE VARA

Recomand cu drag aces motor este senzatie pe 4roti, plus ca consuma exact cat trebuie, nu cum am auzit anumite exagerari!:* :icon_cool:

post-113727-0-35786100-1356423499_thumb.

post-113727-0-79415900-1356423514_thumb.

post-113727-0-33510200-1356423524_thumb.

Link către comentariu

uau...o raritate de masina.ma bucura faptul ca apar si masini cu motoare curajoase.sa ai parte de ea,si poate pui poze si cu interiorul...craciun fericit.

brgds

Link către comentariu

Cu 4 Motion si 2,5 TDI ii place iarna foarte mult, s-o stapanesti sanatos, craciun fericit.

Link către comentariu

Foarte tare combinatie 4Motion si un motor cu un cuplu urias ! Bravo , multi km fara probleme ! Craciun fericit :santa:

Link către comentariu

la superlativ din toate punctele de vedere...daca ar fi dupa mine,as inlocui trimurile de lemn cu unele piano black sau grey.oricum,o bijuterie.brgds

Link către comentariu

Craciun Fericit tuturor, ce pot spune a fost dragoste la prima vedere :D , cutia din pacate maine imi ajunge la VW Pitesti, datorita unui mecanic din elevetia, care mi.a umblat la ea( a completat uleiul original nu schimbat), iar acest lucru a dus la datul cutiei peste cap! Pana sa umble cutia rula perfect, nu exista cuvant ca sa pot descrie cu tragea sau cum schimba. Partea buna e ca am pus una noua:X :icon_rendeer: Astept cu nerabdare sa ninga iar:X

Link către comentariu

Frumoasa masina.. imi pare rau sa aud ca si in alte tari se practica tehnica romaneasca, mai ales in Elvetia :(. Cat te-a costat cutia noua?

Link către comentariu

Daca una la mana a2, e in jur de 2000, cei de la vw au decis asa: Pret intreg 50000Ron, :grrrrrr: iar redus adica sa dau cutia dupa masina pret-22300Ron (asa am ales) :santa: . Acum sper sa recuperez banii de la "mecanic".

Link către comentariu

Si cum ai de gand sa recuperezi banii? o sa il dai in judecata?

Ai platit pe o cutie cat jumate din valoarea masinii.... cam mult zic eu.

Link către comentariu

Are asigurare la service, normal la final ii trimit factura si ar trebuie sa primesc un cec care se poate deconta la banca...Mult e putin zis dar daca ma gandesc la pretul pe care l.am platit pe masina plus dotari plus km, nu stiu cate masini mai gasesc asa...Sincer daca masina avea alte pb, o vindeam dar asa cand o stiu iar cei de la VW au recunoscut km, iar interiorul e nou nu prea pot sa o dau:X:X :cool:

Link către comentariu

Frumos exemplar , ai cam tot ce vrei pe el nu mai zic de 4motion care e visul orcarui posesor de 3bg FWD.

Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimete neplacute.

Si nu in ultimul rand CRACIUN FERICIT!

Link către comentariu

Superba... si acuma imi plac masinile astea. De cate ori vad un 2.5 4motion ma uit lung dupa... Asta a ta vad ca are si jantele alea rare, Donington cred ca se numesc.

Sa o stapanesti fara probleme, arata extraordinar de bine.

Link către comentariu

Multumesc la fel fara evenimente, sunt ff mandru de ea, de ceea ce poate:X :D iar cu inm. am dat statul in judecata undeva in martie, aprilie max sper sa fie gata, pana atunci numere rosii. Daca nu asta e platesc taxa numai la noi se poate asa. Sincer imi era putin frica de consum si de inm, dar acum nu imi pare rau deloc:X...Vreau sa va spun ca am mers cu ea la munte exact cand era cod galben de viscol si am reusit sa urc cu ea pana la 1400 la sinaia, ceea ce nu am asteptam, chiar daca are 4motion (e divina):X:X. Acum astept sa vad cand sunt intalniri re iarna chiar imi doresc sa particip:X :icon_rendeer:

Link către comentariu

Daca una la mana a2, e in jur de 2000, cei de la vw au decis asa: Pret intreg 50000Ron, :grrrrrr: iar redus adica sa dau cutia dupa masina pret-22300Ron (asa am ales) :santa: . Acum sper sa recuperez banii de la "mecanic".

Frumoasa masina, ma tenteaza si pe mine un astfel de exemplar. Dar totusi ce faci cu cifrele alea, 22300 ron o cutie?! Nu temai juca cu zerourile alea :D ! La banii aia iti iei alta masina de acest gen.

Apropo, cat te-a ajuns bijuteria?

Link către comentariu

7600, stiu ca luam alta mai ales pe romania am gasit dar manuale, asta a fost placerea mea sa o iau noua sa stiu ca nu mai am pb cu ea!

Tot ce pot spune este ca recomand motorul asceste de 180cp; daca o pun langa una din 2008-2009 nu da gram de fum sau sa bata:x

De cand am luat masina am facut 7000km, dar nu s-a atins de ulei sau orice altceva, cei de la vw au fost uimiti de ea:X:X de asta a fost si pretul:D

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie. Chiar ieri salivam la masina asta si inca vreo 2, pe autovit.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!