Jump to content

masina mea ;)

costeaua

Postare recomandată

Salut si bine ai venit colegu! Frumos Passat. Ce adaugari sa ii faci? Poi...poti sa ii schimbi volanul, sa ii pui unul cu comenzi, eventual daca iti permiti de asta nou din 2010 :)

Niste geamuri fumurii macar pe spate, ar fi fain :)

Link către comentariu

De geamuri fumurii nu este problema ,nu vreau folie ,vreau geamuri fumurii dar costa mult :)

Link către comentariu

Deocamdata pot sa zic ca sunt multumit de ea,nu o am decat de 5-6 luni ,si din ceea ce am citit pe forum ma confrunt cu aceleasi probleme ca si ceilalti colegi de pe forum ,de ex uneori ramane blocata oglinda din dreapta ( dar apoi isi da drumul ) geamul din dreapta cand vreau sa il ridic sus ,uneori coboara pana jos si apoi se ridica :) deci sunt chestii care nu ma framanta tare ,vazand ca multi din colegii de pe forum au aceeasi problema :) Acuma o sa imi cumpar vcds ca sa fac si eu ca si ceilalti colegi de forum unele modificari :)

Sunt foarte bucuros ca am am gasit acest forum ,am aflat unele chestii care habar nu aveam de ele :)

Link către comentariu

Un volan un comenzi si un rcd/rns 510 ar schimba complet peisajul.

Link către comentariu

Mutzam,volan am gasit 450 E nou ( astept sa gasesc ceva mai convenabil )iar de autoradio sunt in asteptare ,trebuie sa pun ceva after market gen ( erisin,eonon,million ),acestea am vazut ca se potrivesc bine si sunt cu display detasabil .Masina este parcata mereu in strada ,deci sa pun ceva frumos la vedere sa am neplaceri iar nu este bine :)

Multzam fain Edy ,Sarbatori Fericite tuturor !!!

Link către comentariu

Am facut comanda de software si cablu vcds 70 E ,astept sa imi ajunga si atunci o sa va cer la toti sa ma ajutati,locuiesc in milano si sunt nevoit sa le cumpar eu si sa va cer ajutorul ,nu cunosc deocamdata pe nimeni prin zona care ar avea vag sau vcds sa mi le faca ei .Aici orice problema ai te trimite la Vw ,ei niciodata nu o sa iti faca modificari :) mai ales ca te lovesc tare rau la buzunar :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, interiorul ala e vis!

Daca nu vrei folie neagra, cei de la Llumar au o folie ce seamana cu privacy-glass-ul original. Sunt cativa colegi care si-au montat. Iar cu geamul incearca sa il inchizi complet si mai tii cateva secunde butonul apasat, apoi il dai jos si din nou mai tii butonul apasat mai mult.

Drumuri bune si fara probleme! :icon_thumleft:

Link către comentariu

frumoasa masina :D interiorul aproape ca al meu .. iti lipsesc insertiile din lemn si alcantara dar sincer prefer si eu varianta care o ai tu , adica tot scaunul din piele ca e "belea" cu alcantara :D sa ai grija tot timpu de ea sa o cureti . La mai multi KM si vacante placute si nu in ultimu rand sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

ps. imi plac jantele tale :D, si daca vrei sa facem schimb de scaune ne auzim :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!