Jump to content

Sfaturi pentru demontarea rezervorului la mk2


capone26
 Share

Postare recomandată

Am nevoie de niste sfaturi sau ponturi, vreau sa desfac rezervorul sa il curat pentru ca am un intreg ecosistem natural creat in el. As vrea sa stiu ce pasi trebuie sa urmaresc, unde sa am grija sa nu stric, chestii din astea pentru ca nici nu m-am uitat pe sub ea inca ca sa vad ce ma asteapta, stiu doar ca exista niste curele ce aparent il tin prins, da sunt sigur ca mai sunt si alte detalii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca bate cu sistemul de la mk1 o sa aiba doua benzi de metal cu care e prins care sunt captusite cu ceva material, nu mai stiu exact daca l-am putut da jos fara sa desfac si puntea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate tin minte ai o siguranta de metal ca un fel de arc la gura rezervorului si 3 benzi de tabla sub masina , sa desfaci conductele de tur si retur si PUNTEA SPATE ... aici e distractia :) sper sa ma insel cu puntea. In caz ca e nevoie sa dai puntea jos te sfatuiesc sa nu desfaci de pe lonjeroane ca nu mai nimeresti in veci la fel si strici unghiul , desfa din cele 2 suruburi de la bucse.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e asa greu de dat jos, ai cele 3 benzi de tabla prinse cu cate 2 suruburi fiecare (problema e sa nu fie ruginite, ca numai cu flexu le dai jos) pe langa conductele de tur si retur de care zicea colegul, mai ai 2 holsuruburi la gaura rezervorului, dar pe care le poti desface doar din interiorul aripii. Din cate stiu,puntea nu e necesar de a fi demontata

Modificat de r4ulik
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mersi fain, mie greu sa cred ca trebuie si puntea. Raul zici ca suruburuile de la gaura rezervorului se desfac din interiorul aripii: adica de unde mai exact? din habitaclu sau dinspre roata (roata data jos normal).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, dinspre roata, e cam nasol pe acolo. Daca intri pe mess, iti arat ceva poze cu rezervorul dat jos de pe masina si iti explic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!