Jump to content

VW Passat CC 3.6 FSI candy white

LostUser

Postare recomandată

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LostUser

91

• F l o r i n

16

• lambda_dryver

14

• CristianMarin

13

Ebay :) cautam husa si am dat peste ea si mi s-a parut ok..

Daca vrei caut mailul cu vanzatorul si te uiti la licitatiile lui,

Modificat de LostUser
Link către comentariu

smechera husa... dar asa cum ai zis, buna doar pentru cei cu kessy..... sa stai tot timpul sa desfaci fermorelul, in cazul celor fara kessy, destul de enervant.

Link către comentariu
  • 1 month later...

M-am gandit sa fac un update la topic asa ca :)

Am reusit sa imi fac timp pt schimbul de ulei pt cutie la 59.000

Fara sa ma gandesc ca mai vine iarna am incercat jantele cromate pe care le aveam pe a8 si dupa le-am lasat (235/35/19 anvelope conti)

Si o mica durere...radiatorul de clima trebuie inlocuit, fisura, pierde freon :(

Modificat de LostUser
Link către comentariu
lambda_dryver

Chiar voiam sa-ti caut topic-ul sa te intreb ce ai mai facut la masina :)) . Imi pare rau sa aud ca si tu ai probleme cu masina, dar lasa ca e frumoasa :D . Pune si tu o poza cum arata cu jantele de pe A8.

Link către comentariu

Tocmai ce vroiam sa iti scriu welcome back cu masina :) pai uite-te pe mine la topic-uri si vezi topic-up cu a6-le 2.7 ca le-am avut puse si pe ala

Nu am avut $ de investit ca aveam oferta foarte buna pt un set de 19 frumoase de R si cum stateau degeaba... Cauciucurile in schimb sunt noi ca...daca mai puneam sh pe 35 era deranj...

Modificat de LostUser
Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Mam..Ce-i cu nenorocirea asta de motor de 300 de armasari...Frumos frumos...No coment!!!

Cand ii faci un consum sa ne spui si noua...De curiozitate...:-) 

Bun venit in club:-) s-o stapanesti fara incidente si usor cu S-ul pe Romania

Link către comentariu
Mam..Ce-i cu nenorocirea asta de motor de 300 de armasari...Frumos frumos...No coment!!!

Cand ii faci un consum sa ne spui si noua...De curiozitate...:-)

Bun venit in club:-) s-o stapanesti fara incidente si usor cu S-ul pe Romania

mersi :) cu s-ul chiar il vad rar acum cu talonul pe 35...dar sper sa dispara gropile peste noapte ceva magie :))
Link către comentariu
lambda_dryver

Tocmai ce vroiam sa iti scriu welcome back cu masina :) pai uite-te pe mine la topic-uri si vezi topic-up cu a6-le 2.7 ca le-am avut puse si pe ala Nu am avut $ de investit ca aveam oferta foarte buna pt un set de 19 frumoase de R si cum stateau degeaba... Cauciucurile in schimb sunt noi ca...daca mai puneam sh pe 35 era deranj...

Merci :D. Lasa A6-ele, sa vedem CC-ul cu jantele pe 19"... Pe ce cauciucuri ai mers, de noi?

Link către comentariu

Am avut o combinatie cu un prieten si avea un set de conti noi nevandute 235/35/19 in depozit cu dot 2009 si tot setu 1000 ron

Link către comentariu
lambda_dryver

Wow. Foarte bun pretul :D. Si eu sunt in cautari acum. Sa vedem ce oferte mai gasesc, daca nu, o sa mi le comand din Anglia, ca le-am gasit acolo la un pret bun...

Link către comentariu
Wow. Foarte bun pretul :D. Si eu sunt in cautari acum. Sa vedem ce oferte mai gasesc, daca nu, o sa mi le comand din Anglia, ca le-am gasit acolo la un pret bun...
stai linistit ca vor fi vorbe in curand ca vai...sunt invechite pm etc :))...si eu ma gandesc ca nu mai sunt bune cum sunt cele fabricate in 2012,2013 dar...decat sh mai bine noi..
Link către comentariu
lambda_dryver

Daca au fost intretinute corespunzator, nu e atat de rau. Pentru cativa ani, tot sunt bune, si oricum mult mai bune decat SH, vorba ta :D!

Link către comentariu

Are cineva idee daca poti pe N sa accelerezi mai mult decat limita bine stiuta? La cc-ul 2.0 tdi este deajuns dezactivarea esp-ului

Link către comentariu

Depinde de anul masinii. Eu am avut CC 2TDI din 2009 si mergea cu ESP scos. Acum am CC 2TDI 2011 si nu mai merge, orice i-as face :)

Link către comentariu
Depinde de anul masinii. Eu am avut CC 2TDI din 2009 si mergea cu ESP scos. Acum am CC 2TDI 2011 si nu mai merge, orice i-as face :)

Salut..

Pai am avut si eu 2.0 din 2009 si mergea cu esp scos dar la asta nu..tot 2009 dar dsg si 3.6

Link către comentariu
  • 1 month later...
JohnnyCiorobea

Asculta-ma pe mine cu DOT-ul ..Mi-am luat 4 anvelope 97Y  DOT 0513 si sunt foarte moi si fac balans ..Nu prea prezinta satabilitate ca unele cu un dot mai vechi.Am observat asta...Ai de castigat ca sunt mai dure STA MASINA MULT MAI BINE PE DRUM!!!!!!

Nu asculta daca zice unul sau altul: "BA sunt vechi"...Imi pare rau ca le-am luat asa noi de an..Poate erau mai bune sa fi fost 2012 fabricatie...

Bafta!!

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Masina e frumoasa, iar motorul de vis, insa jantele alea sunt Big No No.

Link către comentariu

+1. Strica masina. Probabil ai vrut sa le asortezi cu oglinzile.

Exista jante oem de Audi asa cromate?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Aceste jante au o lunga poveste dar o sa incerc pe scurt un rezumat :)

Dupa cum stiti din pozele anterioare, setul principal este "interlagos" si cum anvelopele de iarna sunt noi trebuia sa cumpar de vara. Dar, s-a ivit posibilitatea de achizitionare a acestor anvelope 235/35 la un pret low si bugetul de noi anvelope pe 19 s-a redus drastic. Asa ca le-am pus pe acestea care in principal sunt de audi a8 dar se potrivesc perfect. Pentru "nobs" aceste jante sunt wow, dar nici eu nu cred ca sunt o potrivire excelenta. Oricum visul sunt talladega si usor usor ma apropii de el :)

Mai mult le-am pus pe astea pentru a ma obisnuii cu "duritatea".

In alta ordine de idei inafara de reviziile de 10.000km masina se prezinta excelent :)

Ps : jantele talladega vor vine cu bara de r, pragurile si eleronul :d

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Frumoasa masinutza , sa o stapanesti sanatos  :D  . In prima poza , legat de evacuare , tipsul din stanga este mai stramb decat cel drept sau unghiul din care e facuta poza o dezavantajeaza ? In rest big like  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!