Jump to content

VW Passat CC 3.6 FSI candy white

LostUser

Postare recomandată

Te duci la PBN la Cornel Nourescu, cel mai bun consilier de service, e foarte corect si nu te fura.

De asemenea colegul Vlad_MHL lucreaza la PBN la VW si te poate ajuta. La o asemenea masina nu as sta pe ganduri si m-as duce la PBN. Decat sa gasesc in alta parte cu 200ron mai ieftin si apoi sa am probleme.

Link către comentariu
  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LostUser

91

• F l o r i n

16

• lambda_dryver

14

• CristianMarin

13

Poti sa incerci si la PBV1. Am avut experiente pozitive cu ei, nu acelasi lucru se poate spune si despre PBN, iar din pacate nu sunt singurul.

Link către comentariu

Salut, sa te poarte cu placere masina.

La 60000 sa nu uiti si de schimbul uleiului si filtrului din haldex.

Tot PBN as spune si eu, pentru haldex nu e mare scofala dar la DSG...

Link către comentariu

@xht20 in primuld rand mersi, ideea e ca m-am gandit si sigur o sa ma duc la pbn...nu ca nu as avea un service unde ma duc de zi cu zi dar...ma aleg totusi cu o garantie si sper si cu mana buna. Am notat numele tipului, poate imi dai si un pm sa imi spui ce sa ii spun in legatura ca vin din partea ta etc. Colegul Vlad_MHL e si el consilier service?

@The_Ego stiu si eu magariile de la pbn, am si beneficiat si de pbv1 stiu, am fost cu un a4 cu niste probleme neidentificate si le-au rezolvat...dar cred ca m-as duce la pbn..

@dan i nu stiu daca are haldex..nu sunt vreun cunoscator asa ca nu ma pronunt, de aceea am si rugat sa mi se spuna daca ar mai fi ceva de schimbat.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi...p

Link către comentariu

Motorul este transversal si da, are Haldex pe puntea spate.

LE: Daca vrei ma uit in cartea de service si-ti spun ce se schimba la 60.000 km.

Modificat de CristianMarin
Link către comentariu
Motorul este transversal si da, are Haldex pe puntea spate.

LE: Daca vrei ma uit in cartea de service si-ti spun ce se schimba la 60.000 km.

Chiar te rog :) multumesc
Link către comentariu

Ai Haldex Gen2. Se schimba uleiul + filtru. 1L ulei Haldex de la PBN si un filtru.

La Haldex Gen4 nu se mai foloseste filtru.

Da-mi emailul tau si discutam acolo. Si te ajut 100%. Am dezactivat functia de PM

Modificat de xht20
Link către comentariu

Inclin sa cred ca haldex-ul este generatia 4.

Sent from my Galaxy using Tapatalk 2

Uite si cartea de service.

post-55089-13583578452063_thumb.jpg

Sent from my Transformer Infinity using Tapatalk HD

post-55089-13583578640172_thumb.jpg

Modificat de CristianMarin
Link către comentariu

Mersi Cristian :)

Ai Haldex Gen2. Se schimba uleiul + filtru. 1L ulei Haldex de la PBN si un filtru.

La Haldex Gen4 nu se mai foloseste filtru.

Da-mi emailul tau si discutam acolo. Si te ajut 100%. Am dezactivat functia de PM

wedoo88@gmail.com
Link către comentariu

salut tuturor, m-am gandit sa mai adaug cate ceva...

intre timp cu ajutorul lui jaf`u masinuta a primit niste drl superbe albe, leduri numar, leduri pozitie fata si cu ajutorul lui Florin lumina si pe spate la scaune... :) Maine urmeaza sa ridic grilele de aer luminate si cromate din hong kong :) si la montaj la florin si in weekend primesc capacele de oglinzi din aluminiu etc.

Link către comentariu
post-105001-13590520075789_thumb.jpggata montaju = wow, m-a speriat la un moment dat Florin dar a fost bine in final :)) ps: florine nu mai glumii :))
Link către comentariu

@Muale ma bucur enorm ca le-am gasit la pretul la care le-am gasit pe bold sport ca....la midocar cand mi-au spus cat e doar o bucata am fugit :))

Link către comentariu

post-105001-13590520075789_thumb.jpggata montaju = wow, m-a speriat la un moment dat Florin dar a fost bine in final :)) ps: florine nu mai glumii :))

da, i-am zis ca le-a comandat gresit.... si i-am aratat ca i-au trimis una mai mare si una mai mica (din cele latera... asa cum e normal). Vreo 15 minute, a stat ca pe ghimpi.... :lol:

Link către comentariu

S-a facut o adaptare ceva pentru vitezometru? Cel de R e gradat pana la 300kmh iar al tau stock pana la 280kmh. Ma gandesc ca poate acum cand mergi cu 100kmh in realitate sa nu fie atat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!