Jump to content

VW Passat CC 3.6 FSI candy white

LostUser

Postare recomandată

Da era un s3 care nu a circulat niciodata masina aia era doar pentru poze :)).

S3ul acela merge zilnic si vai cum merge :) E o masina extrem de modificata ce merge grozav zi de zi

On topic sa fiu masina a primit un soft, un castig de 35 de cai..da e mult! Realizat de acelasi om care detine recordul mondial de 45 cai pe rs4.

Felicitari am vazut poze pe FB. Imi place foarte mult motorul asta, iar cei 35 de cai sunt foarte plauzibili doar are 3600 cmc :D

nici cu masina din semnatura ta nu mi-e rusine :D bestie :D frumos frumos
Link către comentariu
  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LostUser

91

• F l o r i n

16

• lambda_dryver

14

• CristianMarin

13

Eu nu am nimic de impartit cu Marius RBN, din contra, face treaba buna, dar 35CP dintr-un aspirat nu va scoate nineni cu chiptuning si evacuare. Nu vb acum de vreun AMG care pleaca de la peste 500.

Oricum nu puterea conteaza la un astfel de motor, ci raspunsul acceleratiei si senzatia de suflu nemarginit datorat cilindreei.

Link către comentariu

JUG asa se spunea de rs4 si el a putut...deci? Aspirat...si pana la ora actuala multi jucatori de pe piata de tuning au vrut sa afle de la sursa cum se poate la fel ca si firme cunoscute din lume.

Stiu foarte bine polemicile create pe ideea "ala a facut, altul nu" dar totusi am postat, mai ales facand diferenta intre un m3 stock si cc meu. Dar...inchei posibila polemica curenta prin afirmatia "nu stiu cati cai am castigat"

Link către comentariu

Daca tot suntem vecini , poate imi prezinti si mie masina intr o zi !:D

Link către comentariu

Ajutat de Florin cu iluminarea rosie si cumpararea cheitei kessy, scuze de upload..

post-105001-13579953260544_thumb.jpg

post-105001-13579953854659_thumb.jpg

post-105001-13579954175114_thumb.jpg

Modificat de LostUser
Link către comentariu
Ai montat lampi oem la manerele de deschidere, sau doar ai pus leduri? Arata foarte bine!
in primuld rand mersi, nu nu am montat lampi..o modificare facuta de Florin cu un super foarte mic beculet care nici nu se vede etc, e perfect, va urma si pt usile spate
Link către comentariu

Daca nu este confidential, cat costa modificarea asta la 4 usi? Este un mic artificiu, dar de un mare efect!

Link către comentariu

la CC nu exista optiunea asta , nu mergea sa faci un retrofit decat sa gauresti si sa pui led? ma mira faptul ca are atatea briz-briz-uri si au omis acest aspect

stiu ca exista de cumparat niste lampi speciale de iluminat manerele, vin ca dotare pe audi

Modificat de Muale
Link către comentariu

Sunt foarte scumpe acele lampi, in jur de 100lei bucata si nu merita parerea mea. Arata foarte ok si cu un led rosu, bine ascuns, si nu isi va da nimeni seama.

Link către comentariu

sunt sigur ca si benzina e scumpa la un motor de 3,6l.

anumite masini se preteaza la anumite modificari...

Link către comentariu

Problema cu acele lampi este ca trebuie decupat un dreptunghi perfect in care sa intre ele...si este foarte greu sa para din fabrica acea decupare facuta. Ideal ar fi sa se cumpere suportul cu totul :) la masinile care au din fabrica posibilitatea asta.

Link către comentariu

Daca nu este confidential, cat costa modificarea asta la 4 usi? Este un mic artificiu, dar de un mare efect!

iti dau pm

la CC nu exista optiunea asta , nu mergea sa faci un retrofit decat sa gauresti si sa pui led? ma mira faptul ca are atatea briz-briz-uri si au omis acest aspect

stiu ca exista de cumparat niste lampi speciale de iluminat manerele, vin ca dotare pe audi

nu prea am cautat, stiam cum vine asa pt ca am vazut tot la un coleg si...

Pe tiguan vin clante iluminate pe fata. Poti verifica, poate merg

o sa verific, daca merg si nu sunt foarte scumpe ok daca nu ramane asa..nu de alta dar am alte modificari pe lista

sunt sigur ca si benzina e scumpa la un motor de 3,6l.

anumite masini se preteaza la anumite modificari...

benzina e mai scumpa da dar modificari cu gust se preteaza..daca ar fi existat ca gen a8 cu iluminat din fabrica as fi luat..
Link către comentariu

la CC nu exista optiunea asta , nu mergea sa faci un retrofit decat sa gauresti si sa pui led?

ba exista optiunea.... ideea de a face un retrofit - OEM - cap coada - ai nevoie de manere complete cu decupaj si ledurile cu plasticul - fibra optica pt iluminare - pretul.... nu vrei sa stii....

altfel, poti cumpara plasticul si chinuiala la decupat... daca ai jumate de zi la dispozitie, cred ca le poti face cat de cat, sa nu se vada urat.

Link către comentariu

Cum ai facut legaturile? La calculatorul de usa si activat cu VCDS sau direct la firul de iluminare de la butonul de actionare al geamului?

Link către comentariu

ma astept sa fie sume grasute la piese.

vazusem pe undeva praguri luminate, nu vreau sa stiu nici pretul lor.

decupajul cu un dremel iese perfect. trebuie doar acele plastice transparente in care se monteaa ledul si conduc lumina .

una peste alta, e important ca soferul sa stie ce optiuni are si sa fie multumit de rezultat - cred ca este din ce am citit

Link către comentariu

Nu e asa usor cu decupajul. Am si Dremel... am si Nspe freze, etc... dar sa iasa perfect ca cea OEM, cam greut.... nu imposibil, dar dificil.

Pragurile Exclusive sau Individual - undeva peste 1000 lei.

Link către comentariu

Tobele nu mai sunt disponibile, au fost donate lui Barca Andrei ca urmare a solicitarii sale.

Link către comentariu

Am nevoie de niste sfaturi. Ma apropii de 60k si nu stiu daca sa ii fac schimbul de ulei pt cutie....si daca mai trebuie vreo operatiune de genu..

Link către comentariu

Recomand sa il faci, recomand sa il faci la PBN. E mai scump, dar esti sigur ca e ok. Daca vrei sa il faci mai ieftin la un alt service risti sa ai probleme cu DSG.

Acum depinde de buzunarul tau

Link către comentariu

Iti recomand sa faci schimbul in provincie (reprezentanta) e mult mai ieftin decat in bucuresti. Bineinteles daca ai si drum.

Link către comentariu

In provincie nu stiu, dar la pbn m-am gandit si eu, am si un coleg pe acolo deci sare gandul ca poate sa dispara ceva dar nu stiu, inca nu sunt 100% convins...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!