Jump to content

VW Passat CC 3.6 FSI candy white

LostUser

Postare recomandată

mai greu cu descalecatul, la el..... :lol: :lol:
:))) am uitat de partea asta..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LostUser

91

• F l o r i n

16

• lambda_dryver

14

• CristianMarin

13

noua ne-ar trebui un pres, sa ne dam mai usor jos..... :D

in rest, daca nu era pitica - deci nevoie de spatiu... plus altele - tot pe CC ma axam si eu... e suprem, ca design.

Link către comentariu

:))) lol tare faza cu presu... In fine, ai dreptate..daca era putin mai mare era super ;)) asa daca esti de 1.60 m si 50 kg e marfa :)))

Link către comentariu

daca era mai mare.... nu mai era CC - era B6... e foarte ok masina.

Link către comentariu

este, ca altfel nu era al doilea pe care il ai..... :icon_thumleft:

Link către comentariu

In primul rand scuze adminilor dar ne avand inca 1 an, nu am acces in aria donatii.

Asa ca daca are cineva nevoie de tobele dupa catalizatoare, le ofer gratis.

Tobele le puteti ridica de la sediul topgear dupa ce vorbiti cu mine si eu cu baietii etc.

On topic sa fiu masina a primit un soft, un castig de 35 de cai..da e mult! Realizat de acelasi om care detine recordul mondial de 45 cai pe rs4.

Modificat de LostUser
Link către comentariu

Sunt curios, de unde 35 hp?

Sent from my Transformer Infinity using Tapatalk HD

Link către comentariu

Cristian :) daca as stii toate denumirile ti-as spune...:) oricum modificari peste modificari..grafice, teste, ca deosebire hm..cam la fel cu m3 e46..fara limitare, un raspuns la pedala mult mai rapid...:) se simte...

Inseamna ca acum ai 334 cp, si nu este deloc rau. Cum se simte la acceleratie acum?
nu fac colectie dar plus evacuarea...in iunie/iulie serpisori si restul..in final e destul un 350 daca iese :))

Daca sunt bani...hgp are kitul de 500 cai biturbo dar si pretul e uhhh

Modificat de LostUser
Link către comentariu

Este mai mult decat ok daca ajungi la 350 cp si nu merita sa iti pui kitul ala costisitor de la Hgp. Cu bani de pe masina si pretul la kitul Hgp cred ca te apropii de un Gtr second. :)

Link către comentariu

Clar :)) asa ziceam si eu ... :) bine daca ai mega fonduri..

Link către comentariu
Si pana la urma unde e facut soft-ul?
marius... Rabanne..am zis partea cu rs4 pt ca e de lauda, mai ales ca e roman!

Link către comentariu

Cel mai bine faci un dyno la Sebastian deoarece are cel mai performant dyno din tara si pui vezi atunci cati co ai castigat, sincer un castig de 30cp mi se pare fabulatie dar dar cine stie.

Link către comentariu
Cel mai bine faci un dyno la Sebastian deoarece are cel mai performant dyno din tara si pui vezi atunci cati co ai castigat, sincer un castig de 30cp mi se pare fabulatie dar dar cine stie.

rbn a scos 17 cai pe motorul de 1.6 8 valve cand toti scot mai nimic si din rs4 a scos 47 de cai cand toti ceilalti scot 10-12...pe dyno! Da pare wow dar e real...

Acum nu fac reclama, dar il cunosc, stiu masinile, sunt convins.

Link către comentariu

Eu am 1,6 8v si mi-ar prinde bine cei 17 cai :D O sa caut acum pe site-ul lor mai multe detalii.

Modificat de Sor!n
Link către comentariu
Eu am 1,6 8v si mi-ar prinde bine cei 17 cai :D O sa caut acum pe site-ul lor mai multe detalii.
:) faci si dupa un dyno, te convingi si relatezi :)

Link către comentariu

Da era un s3 care nu a circulat niciodata masina aia era doar pentru poze :)).

Link către comentariu
Avea un S3 interesant... :)
are si acum :) e the best of the best din toata munca lui dar sincer nu prea sunt fan a3/s3

Link către comentariu

Cat despre 1.6 cu acel castig e plin forumurile de afara, toti tunerii ii faceau off la knock sensor iar motorul avea la detonatii grav de tot.

Masina ta este superba iar dupa ce o sa ai o evacuare cu custom manifold o sa fi wow!

Link către comentariu

Cam vag, ce sa spun.......

Sent from my Transformer Infinity using Tapatalk HD

Link către comentariu
Da era un s3 care nu a circulat niciodata masina aia era doar pentru poze :)).

S3ul acela merge zilnic si vai cum merge :) E o masina extrem de modificata ce merge grozav zi de zi

On topic sa fiu masina a primit un soft, un castig de 35 de cai..da e mult! Realizat de acelasi om care detine recordul mondial de 45 cai pe rs4.

Felicitari am vazut poze pe FB. Imi place foarte mult motorul asta, iar cei 35 de cai sunt foarte plauzibili doar are 3600 cmc :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!