Jump to content

VW Passat CC 3.6 FSI candy white

LostUser

Postare recomandată

Intradevar, capacitatea cilindrica e mare, mult mai mare decat a mea, insa diferenta de 10L intre consumuri mi se pare enorma. Apreciez insa frumusetea sunetului evacuarii si, nu in ultimul rand, al masinii in sine.

Link către comentariu
  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LostUser

91

• F l o r i n

16

• lambda_dryver

14

• CristianMarin

13

post-105001-13566497909477_thumb.jpgChiar daca nu vroiam sa ma uit, m-am uitat pe consum. Poza realizata pe la jumatea traseului vitan(targ auto) pana la Florin (SKF) la semafor.
Link către comentariu

Sa te poarte sanatos in cat mai multi kilometri si mult asfalt bun ca uscat nu trebuie.

Cat despre consum, nu cred ca e cineva de aici ca un 3.6 aspirat de 300 de cai consuma cat un 1.4 sau cat un diesel.

Link către comentariu

Cel din poza este consumul pe ultimii 1000 si ceva de km. Daca va uitati cu atentie la poza este 2-ul.Dan i, ti-am aratat cat consuma fiara mea in aglomeratie:)) back to topic, foarte frumoasa masina, destul de dotata. Drumuri bune si km fara probleme!

Link către comentariu

:) imediat imediat plec din vitan spre brancoveanu...deci trafic trafic si revin cu update-uri :)

Link către comentariu

Cand ai timp si am ai eu ne intalnim daca esti pe aproape :) nu e pb... Chiar si la un meeting as venii pt prima oara :)

Link către comentariu

post-105001-13566497909477_thumb.jpgChiar daca nu vroiam sa ma uit, m-am uitat pe consum. Poza realizata pe la jumatea traseului vitan(targ auto) pana la Florin (SKF) la semafor.

ai prins verde la toate semafoarele...... :lol:

Link către comentariu

@cogdao la rin grand in spate...

@sosoASD asa e :)) nu mi-am dat seama

@iwolffy ai dreptate..dar in cazul meu chiar am uitat sa resetez cei 1300 km parcursi...era prea frumos consumu

@florine :))))

Gata...

Moment surprins acum cateva minute...plimbat prin vitan, dristor, mers pe sport...cam agresiv mersul (semafor, liniute etc)

post-105001-13567205344387_thumb.jpg

Link către comentariu

@cogdao la rin grand in spate...

@sosoASD asa e :)) nu mi-am dat seama

@iwolffy ai dreptate..dar in cazul meu chiar am uitat sa resetez cei 1300 km parcursi...era prea frumos consumu

@florine :))))

Gata...

Moment surprins acum cateva minute...plimbat prin vitan, dristor, mers pe sport...cam agresiv mersul (semafor, liniute etc)

post-105001-13567205344387_thumb.jpg

Who's right?

Sent from my Galaxy using Tapatalk 2

Cristi.... ca doar de la el stiam si ti-am zis.....

Link către comentariu

Nu e rau 22.7 pt vremea asta(temp. scazute) si mers agresiv. M-as fi asteptat la mai mult :))

Modificat de JUG
Link către comentariu

Mi se pare prea mare consumul.. un 335i nu mi-a sarit niciodata de 18% in Bucuresti in aglomeratie.. Sa o conduci sanatos si mai sterge si tu praful pe acolo :))

Link către comentariu
Mi se pare prea mare consumul.. un 335i nu mi-a sarit niciodata de 18% in Bucuresti in aglomeratie.. Sa o conduci sanatos si mai sterge si tu praful pe acolo :))
:) da ai dreptate..dar la mers sportiv si 335-ul sare de 20..am mers si eu cu unul pe care l-am avut la vanzare. :) nu e praf...am o husa pamarama pe iphone si blitul strica tot...:) oricum...mor pe vremea asta...se murdareste intr-un hal pffff

Editat: ah da, se vede in poza..o pata dar e sub "geam". Trebuie sa desfac sa vad cum curat...am mai avut pb asta si la primu cc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de LostUser
Link către comentariu

Bmw 335i : urban 12l/100km, extra-urban 6,3l/100km, mixt 8,4l/100km

Passat 3,6 : urban 13,2l/100km, extra-urban 7,3l/100km, mixt 9,5l/100km

Diferenta de 600cc isi spune cuvantul la Passat, dar nu in mare masura dupa parerea mea.

Link către comentariu

335i este mai usor si posibil sa fi fost doar tractiune spate. Se simte diferenta intre tractiune fata/spate vs 4motion la consum.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Clar se simte. Aveti dreptate oricum...dar sincer facand diferenta intre cele doua nu pot sa aleg decat cc-ul. Eu unul il simt mai agresiv, imi place pozitia la volan mai mult..si aspectul interior. Dar avand de amandoua pot spune ca nu observ diferenta la pompa :)) adica...alimentez la fel.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Bestie 3,6, pana si 1.6 are consum de 8.5% mixt , dar un 3.6 care e de 2 ori si ceva mai mare la capacitate... e cam normal consumul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!