Jump to content

Zgomot In Spate Dreapta

Henty
 Share

Postare recomandată

Salut,

Imi suna ceva in spate dreapta la un VW Passat, pare a fi inauntru in usa spate sau in portbagaj dupa cum imi pare dar nu la gropi ci la balansuri ale masinii. Ca un plastic care loveste ceva.

Ce ar putea fi?

Merci.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica centura spate,intinde-o ca si cum ar fi cineva prins cu ea si fa teste,daca nu se mai aude,asta e,inseamna ca are joc tamburul pe care se imfafoara centura,am mai intilnit acest zgomot si asta era.

Link către comentariu

Salut

E posibil sa scartaie chederul in contact cu usa. De la vibratii (gropi mai ales :blink:) usa nu mai sta ferm in contact cu chederul cand e inchisa (se deplaseaza putin piesa aia de la incuietoare care e prinsa pe caroserie - sorry, nu le prea am cu termenii tehnici in domeniul asta) Sau cel putin asta e explicatia pe care mi-a dat-o mie mecanicul meu - am si eu problema asta din cand in cand la usa de la sofer. Solutia la mine: a mutat putin mai sus si mai inauntru piesa aia de care ziceam si zgomotul a disparut. Temporar, ca reapare dupa un timp...

Succes :huh:

Link către comentariu

premiumfaraplumb

Sticla din spate de la luneta :D

Link către comentariu

• 2 months later...

la passatul meu asa ceva se intimpla cind se goleste rezervorul pe la jumatate .

Motorina din el la frina dupa ce masina se opreste se aude acest zgomot.

Incearca sa faci plinul rezervorului si vezi ce se intimpla .

Sunt curios !

Link către comentariu

Zgomot am si eu in spate, sau poate sub masina! Mai ales cand e incarcata si stau la semafor se aude o bataie de as fi sigur ca teava de esepament bate in caroserie. Totusi cand am ridicat-o pe elevator nu pare ca ar putea sa atinga ceva pe la esapament.

Daca stie cineva solutia....eu am epuizat toate variantele.

Link către comentariu

daca este model variant ar putea sa bata plafoniera de la portbagaj...sau ceva la roata de rezerva...

Link către comentariu

si eu am aceeasi problema la masina din semnatura. in curbe luate mai tare pe stanga, se aud batai in spate dreapta. dupa ce am pus cauciucurile de iarna pe 15" nu am mai simtit acele batai. sunt curios acum cand le pun inapoi pe cele de vara cum o sa se comporte.

Link către comentariu

salutari

am avut si eu zgomot in dreapta spate si am crezut ca s a desprins tweeter-ul din usa dreapta spate dar nu e asa. am fost la firma care le a montat , am luat un baiat cu mine in mashina si am plecat pe un drum mai cu denivelari sa auda si el . surpriza : nu se mai auzea nici un zgomot . am dus baiatul innapoi la firma si am plecat singur. din nou se auzeau zgomotele . am pus un amic sa conduca si mam asezat pe bancheta din spate ! am gasit ! in scaunul din dreapta in spate sub tapiterie e ceva care "clantane" ! cum presez cu mana , tace nu se mai aude nik. cand o sa am timp sa l desfac sa vad ce e acolo.

salutari

Modificat de Virgil-M
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!