Jump to content

Volan Passat 5....5.5 pe 6N

christensen
 Share

Postare recomandată

Buna,

Ma bate gandul sa inlocuiesc volanul/airbag de la polo 6N2 cu volan provenind de la Passat 5 sau 5.5.

Intrebarea mea ar fi daca se potriveste partea de prindere?

Asa arata volanul de la passat:

post-77472-0-46104200-1355583073_thumb.j

post-77472-0-65928900-1355583081_thumb.j

A mai facut cineva aceasta manevra?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca ma plictisesc, il schimb ca sa am comenzi pe volan.

Link către comentariu

Nu o sa ai comenzi pe volan functionale [pe masina ta.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

De Passat nu am auzit inca in schimb am auzit ca se potriveste de Scirocco si am vazut un Polo 6n2 cu volan de new beetle.

Asa este nu o sa ai comenzi pe volan deoarece ele comunica can-bus cu ecu,acesta un un head-unit de genul gamma sau gala, iar ecu de pe polo nu cred ca-l vei convinge sa faca aceasta comunicare.

Link către comentariu

@Al Bundy iti spun un secret, ma ocup cu automatizari si doar de partea estetica/mecanica sunt interesat, partea electrica o rezolv fara unitatea de control originala.

@Aurelian 6n2, ce are ECU cu telecomanda? gamma, beta are o intrare separata/independenta pt telecomanda: Pinul 11 din mufa C2. Gala nu are nimica de impartit cu partea de telecomanda, la ea vine senzorul de viteza ce adapteaza volumul pt a acoperi zgomotul produs de masina. Tot aceste casetofoane au un pin ce este pe magistrala de comunicatie cu ECU si restul echipamentelor (K-line) dar doar pt diagnoza se foloseste si nu pt a comunica intre module!

Cum am mai spus, mecanic ma intereseaza sa se potriveasca, restul rezolv in timp! Pana nu sunt sigur ca se potriveste nu vreau sa cumpar volanul.

Link către comentariu

comanda pentru cass - vb pentru cel OEM, asa este - iti vine pe firul remote - daca folosesti modulul 452 - si il poti face functional.

Link către comentariu

Puneti si voi un cod ceva pt. modulul ala ca poate mai intereseaza si pe altcineva...

Modificat de Aurelian 6n2
Link către comentariu

pana ce mecanic nu este clara treaba, pot sa ai modulul de control ca nu iti este bun de nimic! oricum aici este un cod: 3C0 953 549 K

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!