Jump to content

VW GOLF 6 HL 4motion 2010

florin1

Postare recomandată

Xenon ca DRL pe acea oglinda = efect de orbire. In sensul asta ziceam ca actioneaza ca faza lunga.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin1

32

• The_Ego

9

• Rave

8

• Master_Blaster

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

@yopy: Tu ai deja led-uri in far :P. Vrei sa ai doua seturi?

Si unde scrie ca nu pot ? Am un fetis cu proiectoarele de R si asta e o metoda ieftina (comparativ) de a avea ceva similar. :)

Modificat de yopy
Link către comentariu

Drl functioneaza doar ziua, cand dau de comutator pe faza scurta, se stinge Drl.

Link către comentariu
Master_Blaster

DRL-ul are bec separat in oglinda de la faza lunga.

Si eu as vrea drl-uri led dar din alea care inlocuiesc ochii de broasca aka proiectoarele.

Link către comentariu

DRL nu are bec separat, este acelasi bec cu faza lunga. La mine asa este, m-am uitat f bine.

Modificat de florin1
Link către comentariu

Deci pana la urma, cred ca nu exista H15 cu xenon hybrid. Ramane poate doar sa dezactivez DRL de pe bec si sa raman cu cele montate pe led.

Modificat de florin1
Link către comentariu

Eu de exemplu le dezactivez oricum ca nu imi plac iar la farurile xenon(versiunea initiala fara led-uri) nici nu mai am ce dezactiva ca nu exista drl-uri.

Link către comentariu
Master_Blaster

DRL nu are bec separat, este acelasi bec cu faza lunga. La mine asa este, m-am uitat f bine.

Adevar becul ala mic e pentru pozitie.Eu eram sigur ca becul ala mic e pentru drl-uri.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Incaltata de vara cu jante originale 16" si anvelope Pirelli Cinturato 205 55 R16.

post-8925-0-01793700-1368539743_thumb.jp

post-8925-0-97864600-1368539746_thumb.jp

Link către comentariu
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • Administrator

Am vazut pe aria de anunturi ca o vinzi ! O masina frumoasa si ingrijita bine de tine (zic asta pentru ca a fost si pe la noi la atelier si a facut Mugur ceva verificari). Sper sa ramai in grup VAG cu urmatoarea dar sigur o sa-ti ramana draga asta pentru ca tin minte cum vorbeai de interiorul ei crem alcantara :)

Link către comentariu

Poza facuta in data de 8 noiembrie 2014.

post-8925-0-17652200-1420660627_thumb.jp

Modificat de florin1
Link către comentariu

Din motive sentimentale, dar si obiective, masina a fost scoasa de la vanzare. Este mult prea buna fata de ce se gaseste pe piata. Drept urmare probabil va mai ramane la mine circa 2 ani.

Modificat de florin1
Link către comentariu
  • 7 months later...

Nu s-a vandut, pentru ca nu l-am tinut mult la vanzare. Dar peste putin timp o scot din nou la vanzare, deoarece am achizitionat un VW Passat B7 Variant, tot 2.0 TDI 140 cp, tot 4motion si tot highline. Dupa ce termin cu inmatricularea, scot Golful din nou la vanzare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!