Jump to content

VW GOLF 6 HL 4motion 2010

florin1

Postare recomandată

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin1

32

• The_Ego

9

• Rave

8

• Master_Blaster

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce-i drept trebuie desfacut cam mult din masina, nu e atat de exagerat pretul.

Dar se putea si mai ieftin...

Link către comentariu

Dupa pret cred ca e doar Park Pilot. Park Assist-ul era inca 150 euro.

Maricel pretul. Mie mi s-a spus de la reprezentanta ca va fi undeva in jur de 600-700 lei, dar mi-au mai spus si ca nu au mai montat asa ceva niciodata si mi-au cerut manualul de instalare, ceea ce m-a mirat. Sper totusi ca si cei de aici vor face o treaba buna. :wacko:

Link către comentariu

Cum sa iti ceara o reprezentanta manual de instalare ? :)) eu cred ca nu aveau chef sa se complice

Link către comentariu

Scuze pentru offtopic, dar si eu am ramas la fel de mirat. Mi-au spus ca trebuie sa se consulte cu electricianul daca stie sa monteze asa ceva. Initial nici nu stiau din ce consta sistemul Park Pilot. Am vrut initial sa il achizitionez prin intermediul lor si imi faceau oferte cu niste senzori de parcare Discovery sau ceva de genul, cand eu tot insistam pe Park Pilot si m-am certat doua zile la telefon ca vreau piese originale, ca intr-un final sa primesc o oferta cu senzori spate originali VW, dar fara nicio integrare sau ceva de genul. Romania, din pacate...

Link către comentariu

Pentru ca nu sunt instruiti sa monteze si sa faca adaptari. Stiu sa repare, si chiar si acolo doar ce este scris alb pe negru.

Mai bine te rezumi la colegii nostri pentru retrofit-uri si adaptari. Reprezentantele sunt bune pentru cumparaturi, reparatii si revizii, atat!

OnTopic: Vrem poze cu instalarea si afisajul senzorilor :)

Link către comentariu

Poze cu instalarea nu am, deoarece aceasta operatiune s-a executat in reprezentanta timp de 3 zile. La inceput mi-au spus si mie ca nu se baga, ca nu au mai facut asa ceva, ca nu va merge codat, ca vor manualul de montaj s.a.m.d. Dar dupa insistentele mele s-au apucat de treaba si treaba a iesit f bine.

Link către comentariu

Retrofit xenon oem la reprezentanta cred ca este peste 3000ron doar manopera (inclusiv montarea autoleveling).

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Sau gaseste niste leduri pentru alea din fara. Sa se potriveasca la culoare...

Link către comentariu

@yopy: Tu ai deja led-uri in far :P. Vrei sa ai doua seturi?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cred ca asa trebuie, dar DRL din faruri sunt pe acelasi bec cu faza lunga. Singura solutie este sa pun bec pe xenon la DRL din far si halogen pe faza lunga, ca exista asa ceva ca m-am interesat.

Oricum se integreaza f bine ledurile in acele grile.

Modificat de florin1
Link către comentariu

Cum sa pui xenon la DRL din far si halogen pe lunga? Tocmai ca exista un singur soclu in sta becul cu cele doua filamente unul pt DRL si altul pt faza lunga, iar pt ce zici tu trebuie doua.

Sa pui xenon pe acea oglinda si ca DRL inseama ca practic se va vedea ca faza lunga constant :( .

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu trebuie doua, am intrebat pe colegul @ c4linutz si mi-a spus ca exista un singur bec cu asa ceva. A sunat de fata cu mine la furnizor si i-a spus ca exista. Ar fi foarte nasol sa stea faza lunga cu xenon aprinsa. Sper sa gasesc o solutie.

Modificat de florin1
Link către comentariu

Nu am link la chestia cu xenon si halogen pe acelasi bec. Trebuie intrebat colegul calin tel 0723737896.

Modificat de florin1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!