Jump to content

VW GOLF 6 HL 4motion 2010

florin1

Postare recomandată

Master_Blaster

Asta e naspa eu când am dus maşina la vopsit la pbn am scos cardul sd din rcd ca să-l iau dar l-am uitat în maşina. Când am luat maşina era spălată interior/exterior iar cardul era lăsat tot în suportul de pahare. Ştiu ca un

card e un kkt dat tot puteau să-l ia. Aşa ca nu toate reprezentatele sunt chiar aşa naspa.

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin1

32

• The_Ego

9

• Rave

8

• Master_Blaster

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da? Eu cand am vopsit o masina la PBN mi-au sutit cardul (uitat din greseala in slot) cu toate ca este un "kkt" cum spui tu. Asa ca.... sunt naspa.

Link către comentariu

Eu am avut masina la ei cu SD Card, detector radar, aparat foto, un telefon vechi, diverse cabluri si la o revizie si cu portofel uitat in cotiera.

Lesne de inteles ca nimic nu a disparut niciodata... dar sunetm OT.

Link către comentariu

Nu era mai rentabil un retrofit de camera pt marsarier decat o lucrare la reprezentanta pt senzori?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Multumesc Nicusor!

@ The-Ego camera se murdareste repede, in plus pun senzori si pe fata. Asa am avut la ultimele doua masini si m-am obisnuit cu senzori.

@Circoloco am facut inventarul lucrurilor din masina, dar sincer nu cred ca se preteaza la asa ceva.

@Sor!n voi vedea in seara aceasta ce pret o sa-mi ceara.

Link către comentariu

Cea din emblema nu se murdareste, dar mai ramanea problema senzorilor pe fata.

Toate piesele sunt de la ei? Sa ne spui cat a fost per total.

Link către comentariu

Da piesele sunt de pe Carsystems.

Camera emite si sunete la apropierea de un obstacol?

Modificat de florin1
Link către comentariu

Asadar cred ca sunt mai folositori senzorii de parcare, dupa opinia mea.

Link către comentariu

Senzorii ajuta si optic via OPS...

Pot sa spun ca e mai utila camera dupa ce am folosit-o o perioada. Prefer sa vad cat de departe sunt de ce am in spate in loc sa aud sunete... E altceva!

Link către comentariu

Multumesc frumos!

Din pacate montarea senzorilor nu s-a incheiat in seara aceasta. Masina a ramas la Cardinal Motors pana luni seara, cand sper sa fie gata.

Link către comentariu
Master_Blaster

Camera te ajuta cel mai mult la parcare ca senzori sunt prosti, nu vad gropi borduri şi carlige de tractare. Eu parchez maşina folosind exclusiv camera

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Link către comentariu

am vazut la carsystems.pl cu 280e , cred ca pe ebay gasesti mai ieftin , si eu de a colo l-am cumparat

Link către comentariu

Felicitari pentru noua masina ! Am admirat-o deja life, dar nu observasem un amanunt....4 motion :) superba!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina!! 4x4 cred ca e o placere pe zapada :wub:

Asteptam rezultatele cu Park Assist-ul :D Si eu urmeaza sa il montez, doar ca in Bacau.

Link către comentariu

Am luat masina! Este totul perfect si functional. Cei dela Cardinal si-au facut treaba. Totul a iesit ca din fabrica.

Multumesc Andrei! Da, 4x4 este o placere,.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!