Jump to content

Golf 6 - Claxon

tuchbr
 Share

Postare recomandată

salut băieți, îmi puteți spune și mie unde se găsește aceasta spira, releul e bun, siguranța e buna, dar nu îmi dau seama de aceasta spira ce este și unde se găsește. ma gândesc ca tot sub bord este. țin sa menționez ca am legat pe direct claxonul. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...

Seara buna, am testat cu alt releu de langa el si tot nu merge claxonul, pun si o poza cu eroarea.

IMG_20241021_214759.jpg

Link către comentariu

Revin, se pare ca nu este tensiune in soclul la releu.

Link către comentariu

Atunci verifica siguranta de alimentare a releului.

Link către comentariu

Este ok, toate sigurantele sunt noi schimbate preventiv prin Franta, atat in compartimentul motor cat si in habitaclu.Cred ca problema ar fi din tabloul de la motor, pana la tabloul din habitaclu, in manunchiul de fire ceva este puscat, ori chiar in tabloul din compartimentul motor contacte imperfecte.Trebuie desfacut si vazut ce probleme sunt acolo.Daca constat asta, o sa trag dubluri de aceiasi grosime, si renunt la carpeli.Seara buna si multumesc pentru indrumari!

Link către comentariu

daca spui ca au fost schimbate sunt mari sanse ca una dintre ele sa nu fi fost pusa la locul ei. FA o poza cu panourile de sigurante

Link către comentariu

Pune siguranta aici, e lipsa.....

Screenshot_20241023_190736_Chrome.jpg

Link către comentariu

Buna seara, ce valoare sa pun acolo?

Ok, verific si revin cu raspuns.

Mno, imi crapa obrazul de rusine dar merge!Am pus alta siguranta de 5 A langa ea, maine verific daca am pini in stanga ei, ori altfel o mut.Graba strica treaba, oboseala dupa munca, am vrut sa fac ceva si nu am facut nimic.Iti multumesc si iti urez o seara placuta in continuare!

Modificat de sdR+
Link către comentariu

Vezi pe diagrame, de cat este. Găsești și pe Google,  cauta fuse box.

Vezi dacă nu cumva este cea de 5A de lângă....pusa aiurea, în slot gol

Link către comentariu

de 5A trebuie acolo si trebuie sa fie si cea de alaturi. In general, asta lipsa e pe goarna de alarma, dar vad ca alimenteaza si releul pentru claxon. 

Link către comentariu

21 hours ago, sdR+ said:

Mno, imi crapa obrazul de rusine dar merge!Am pus alta siguranta de 5 A langa ea,

No, important e ca ai rezolvat 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!