Jump to content

VW Polo 6n2

dragos_extasy

Postare recomandată

Salutare, de curand sunt posesorul unui vw polo in 2 usi.

motor: 1.0 mpi 37 kw

an:2001

km:138000

dotari: geamuri electrice,oglinzi electrice,ABS, proiectoare ceata,trapa panoramica

Deocamdata sunt multumit de masina,o am de 3 zile si merge super...mail ales consumul.Am ferificat-o toata de la cap la coada si trebuie sa schimb urmatoarele:filtru aer,bujii,curea anexe,bielete antiruliu,rulment spate dreapta. Uleiul a fost schimbat,distributia mai merge,ce ia-am facut pana acum a fost sa-i curat clapeta de acceleratie si EGR-ul si reparat trapa(nu se inchidea perfect intr-o parte)

Pe viitor as vrea sa iau un set de jante pe 15, un alt player,un subwoofer,folie...si ce mi-o mai veni prin minte.

deocamdata pun doar o poza

post-86782-0-53815900-1355262957_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,eu zic sa faci un efort sa-i schimbi si distributia sau sa o mai lasi doar daca stii foarte bine istoricul.

Link către comentariu

Nu te juca cu distributia ca nu stii cat mai merge. Acasta impreuna cu pompa de apa se schimba obligatoriu la 90000 km si dupa aia din 60 in 60 de mii.

Masina rata fain , capacele nu... sa o stapanesti sanatos multi km de acum incolo.

Link către comentariu

Am dat jos capacele..nici mie nu-mi plac...

In legatura cu distributia...am incredere in mine ,ca sunt mecanic si mai am si cartea sevice de germania,a fost schimbata la 96000... o mai las pana da caldura...

Link către comentariu

astazi am reusit sa montez modulul de inchidere centralizata cu cheie tip briceag.mai trebuie doar sa fac lamele la chei.

Link către comentariu

astazi s-a montat rulmentul pe spate dreapta,cureaua de anexe,un amortizor la haion si reparat suitch-ul la pedala de frana

Link către comentariu

Am schimbat becurile de la plafoniera,portbagaj si pozitii. am pus smd_uri

Am achizitionat si un player sony x-pload cdx f7750

Modificat de dragos_extasy
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Maine am programare la RAR pentru identificare,iar daca am timp trec si pe la politie sa-mi iau numerele noi.

VN 90 XTZ

Link către comentariu

Faina masinuta, imi aduce aminte de 6n2 -ul, varianta GTI, cu motorul de 1,6 16V, o masina ce-mi place la nebunie.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 2 months later...
dragos_extasy

Masina a primit numere noi + un set de jante pe 15 7J

poze:

dsc04212f.th.jpg

dsc04220v.th.jpg

dsc04214ur.th.jpg

dsc04215q.th.jpg

dsc04217m.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa masina,sa ai parte de multi km fara probleme si incidente ! Asteptam pozele cu arcurile sport , asa cum e acum arata mai mult a crossover !

Link către comentariu
dragos_extasy

O poza cu arcurile pe masina.problema este ca imi sta un mic mai sus de fata,dar se rezolva si asta

post-86782-0-45237200-1364406650_thumb.j

Modificat de dragos_extasy
Link către comentariu
  • 5 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!