Jump to content

Jante Vw pe Skoda

Laurentiu_LWR
 Share

Postare recomandată

Salutare colegi posesori de Skoda...

Am gasit pe cineva interesat sa puna jantele mele...model LeCasteliet pe o Octavia dar m-a intrebat si daca stiu vreo solutie sa schimbam semnul de VW cu unul de Skoda...

post-14266-0-79809500-1355072010_thumb.j

Am gasit doua modele de jante de Skoda care au capacele asemanatoare cu cele ale mele

post-14266-0-71989800-1355072080_thumb.j post-14266-0-67584300-1355072110_thumb.j

Acum...intrebarea si rugamintea...a facut cineva pana acum aceasta modificare?sau are cineva din Bucuresti unul din aceste 2 modele si are bunavointa sa ne intalnim sa probam capacele sa vedem daca merg de pe o janta pe alta?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu vreau sa iti dau sperante, dar eu cand mi-am luat jante de golf 5 cu capace de vw , am zis ca le schimb. am luat din targ niste chinezarii de capace cu sigla skoda si normal ca nu se potriveau si nu din cauza ca erau china ,ci din cauza ca neamtul nu e prost sa se potriveasca capacele de la un brand la altul. asa ca am lasat-o balta si merg cu capacele de vw.

Link către comentariu

colant de dimensiunea aia nu exista? pentru ca pe dopurile normale se potrivesc (asta daca nu iei direct setul de dopuri cu sigla aferenta)

Link către comentariu

ce dopuri zici?

eu ma refer la aceste capace...

post-14266-0-33555800-1355076523_thumb.j post-14266-0-67857800-1355076524_thumb.j post-14266-0-38243700-1355076535_thumb.j

vrei sa spui ca se demonteaza si siglele din centru si sunt universale ca marime ? intra de pe un capac pe altul?

merci:)

Link către comentariu

doar cu un subler poti afla asta

nu stiu acum cit si cum se potrivesc, dar eu am luat pentru jantele de aliaj set de dopuri+emblemele aferente (ce se lipesc pe dopuri inainte de montaj)

exact ca astea, dar nu originale si zici ca de acolo sint:

post-1792-0-29068300-1355078035_thumb.jp

pentru cazul tau, ma gindesc ca exista si sigle de diametru mai mare...asa ca poti incepe sa cercetezi problema.

nu de alta dar sa le scoti pe alea nu prea cred ca ai sorti de izbinda.

Link către comentariu

acele dopuri sunt pe alte jante (cum am eu...) la el sunt niste capace mai mari (gen bbs).

daca le masori si au prinderea la fel,sa mearga pe skoda.

daca nu, sticker din ala siliconat din targ pus peste si in fc de noroc il schimbi 1/an.

Link către comentariu

nu te agita, era doar ca exemplu sa stie ca e posibil sa se poata, de aia i-am zis de colant..

Link către comentariu

Ma duc acum la depozit unde le am si ma uit daca se scoate doar emblema si ii masor diametrul...dar nu prea cred..:-(

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

la reprezentanta au seturi de colante pentru fiecare marca in parte, ce se lipesc pe capace. VAG are in oferta si jante multi-marca (vw, skoda, audi, seat )

Link către comentariu

eu am rezolvat..nu a mai fost nevoie...din partea mea se poate sterge...dar in acelasi timp nu ma deranjeaza daca altcineva va continua investigatile....

Link către comentariu

Pai cel care le vroia pentru skoda s-a sucit....dar le-a cumparat cineva cu vw....de asta am spus ca nu a mai fost nevoie....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!