Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

am gasit din intamplare un golf 2 1.6d rosu pret 1300e

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

unde erau masinile astea acum cativa ani cadn mi-am luat tractorasul?

stiu ca si atunci BLR era de vanzare, salivam dupa masina asta da era pe la 4000+EUR atunci :)

etalon masina asta pt mine.

Link către comentariu

Lol, unde e laurica, sa vada ca i se vinde iarasi bijuteria.?????

Masina cu istorie.

daca imi permiteam sa tin 2 o luam,merita sa o fac sa arate ca un old autentic :)

Link către comentariu

Nu sunt 100% sigur, dar daca e masina care cred eu, te anunt ca sunt extrem de inselatoare pozele, in realitate are probleme urate care culmineaza cu lipsa fizica a actelor , cu fel si fel de povesti si scuze.

Link către comentariu

Nu sunt 100% sigur, dar daca e masina care cred eu, te anunt ca sunt extrem de inselatoare pozele, in realitate are probleme urate care culmineaza cu lipsa fizica a actelor , cu fel si fel de povesti si scuze.

Deci pentru ultima oara!!! Masina nu are probleme cu actele!!! Mai degraba are ceva probleme mici ce apar cu timpul, dar actele sunt in regula!!!

P.S. trebuie sa iubesti un forum unde cineva fara dovezi clare incepe o barfa si toata lumea crede ca asa e realitatea. cam nasol...

Link către comentariu

Bai omule nu cred ca e nevoie sa bagi forumu sau aceasta comunitate in discutie, mai ales in situatia in care s-au aflat bietii oameni (membri ai acestui forum), care au venit peste 700 km pentru a lua o teapa penibila. Unde ai mai vazut tu vanzari de masini in care vine omu cu banii in buzunar sa cumpere, si actele sunt la 250 km distanta de masina. Cine crezi ca cumpara in felu asta o masina, ma deranjeaza ca in loc sa ne ajutam ajungem sa ne batem joc. Si mai mare nesimitirea omului cand dupa ce le spune oamenilor ca masina nu are actele prezente ci prin partea cealalta a tarii, incepe cu reprosuri ca trebuia sa nu il tina 2 ore pe langa masina aiurea sa isi piarda el timpu daca nu o cumpara. Rusine mare ca faci reclama la astfel de oameni.

Link către comentariu

Ce pueril esti, ce spun eu si ce intelegi tu, am spus eu ca nu exista fizic in lumea asta actele pentru masina aia? nu cred. Tu nu intelegi ca nu poti merge sa cumperi o masina si vanzatoru sa nu fie in stare sa prezinte actele masinii? Tu de ai fi fost in locu lor ce ai fi facut? ai fi plecat cu masina fara nici un act, si cu speranta ca o sa trimita prin posta actele? Fii serios si judeca bine ce vorbesc nu te mai obosi sa ai dreptate, eu am facut doar sa critic modu copilaresc de vanzare a masiniilor, si mai mult de atat critic modu jenant in care se ia apararea la astfel de oameni intr-o comunitate de forumisti unde se presupune ca ne ajutam, gata cu off-topic, spor la vandut. Un sfat daca avea si atunci actele boier era, da cu povesti in vant nu poti vinde nimic.

Link către comentariu

....mi se pare ieftina! Arata destul de bine!

Link către comentariu

Tipic mie, la cateva zile dupa ce am luat bara fata pe producator, apare si la vanzare originala...sa ma dau cu capul de pereti nu altceva. Respectivul a zis ca are scris volkswagen pe ea si anul 1989, de aici am tras eu concluzia ca e originala. Ce ma tine un pic in dubii este semnul de sub numar, cel ramas de la turnarea in matrita, la cele originale nu am vazut sa fie asa, iar la asta a mea pe producator se vede.

http://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-...e-golf-gti.html

Modificat de zaytsuca
Link către comentariu

La mine in cartier zona titan pe barajul lotru nr 10 cei care stiu zona al 3 lea bloc de la gura de metrou dinspre potcoava blocul de la langa cel cu farmacie si dentist este un golfulet 2 care este nemiscata de cca 1 an si are acelasi proprietar de cand ma stiu arata bine la tabla are trapa si din cate tin eu minte are motor de 1.3

post-27759-1278568910_thumb.jpg

post-27759-1278568918_thumb.jpg

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!