Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

este un golf 1 tzatza langa targul vitan, cum veniti dinspre piata bobocica si va indreptati spre targ pe partea dreapta.... prafuit..... dar arata de nota 10. 1983 1600d 1000e

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vezi ca la ala la care ai dat quote e din salaj si e pe motorina la pretu de 900 e

Link către comentariu

Greseala mea. Acum am vazut. Intr-adevar ma refeream la cel din Constanta. Ce ziceti, ar fi bun de proiect?

Link către comentariu

daca iti permiti sa-l repari,eu zic ca merita....acum depinde de acte sa fie ok

Link către comentariu

mai fratilor am gasit azi in Covasna un mk1 cabrio Karman din 93 superrrrrrr frumos, mai ales la pret 2800 euro, e 1.8 GT , si cica ar avea euro 2, si e si inscris

PS. nu vrea nimeni un mk2 diesel, ca asa mia facut cu ochiu azi cabrioleta aia :))((

Nu e nimeni de prin zona ?chiar m-ar interesa masina aia ! Dau si o bere (lada ) daca m-ar ajuta cineva cu o informatie , nr de tel , etc . Eventual un ochi asupra masinii , motorului etc. Nu se vinde aia pana in primavara , vara...........M-ar interesa daca are servo , si motorul daca e GTI sau GT . si starea generala . Va rog covasneni , dati un semn de viata !

Link către comentariu

da... era praf cand l'am vazut eu... nu mi'a placut si cerea si multi bani

Link către comentariu

o jetta care arata foarte bine,servo, jante aliaj,inchidere,alarma,nerulata in tara,unic proprietar,vopsea originala,150mii km originali,motor de 1.6,carte service

telefonul proprietarului este 0723627426

post-3768-1236446018_thumb.jpg

post-3768-1236446026_thumb.jpg

Modificat de 88BLR
Link către comentariu

Salut mihai1205 masina este acum la cineva care o dezmembreaza asa ca daca vreti ceva de pe masina respectiva contactati omul la id de mess aly_geo2001

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!