Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

pe la cei ce cara termopane....toate rupte sau inscrise pe alta tara (ungaria...exemplu sunt vreo 2 aci) ....am cautat aprope un an asa ceva, si am gasit una ...si aia era vanduta de o luna :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost sa-l vad...nu e ce caut...nu mai are mai nimic original de country..cel putin la exterior...o vreau cat mai originala.

Multumesc.

Link către comentariu

Cu placere.

Daca dau de alta pe undeva pe drum te anunt.

Link către comentariu

Care sti un country de vanzare smile.gif

Faci misto sau......?? :icon_thumright:

Link către comentariu

este un golf 1 prin ferentari 1978 2 usi motor 1.3... e de vanzare in jur de 1100ron

masina este functionala motorul este de polo din 92 refacut dar are si motorul original.....necesita atentie la tinichigerie

este bun pentru un inceput de proiect o sa pun si niste poze cand ajung acasa

Link către comentariu

baga poze cu golful 1 din ferentari .. sau zii locatia pe unde e mai exact :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

cunosc masina,este in drumul taberei la 2 statii de ratb distanta de mine.de prin iarna sta pe dreapta.a si era sa uit are tapiserie piele,dar necesita reparatii de tinighigerie pe ici colo+ca are aripa dreapta fata (spre far) pocnita si f putin marginea de la capota....

Link către comentariu

unde in drumul taberei ca eu stau la ghencea si as vrea sa vad masina daac poti sa imi dai si mie un punc de reper ceva

Link către comentariu

la valea argesului,capatu' autobuzului 268,troleu 69 ....era prin parcarile alea stradale,acolo am vazuto ultima data.in principiu tot acolo trebuie sa fie pentru ca acolo am vazuto mereu cand treceam prin zona aceea.

Link către comentariu

s-ar putea sa fi gresit sectiunea ... un scirroco 2 de vanzare in craiova ... shtiu ca avea 2 motoare si il vindea cu oricare .. la cerere... masina e pregatita .. arata binisor .. o puteti vedea in lapus, in fatza ultimului bloc .. e albastra si se vinde cu vreo 2000 euro

Link către comentariu

mai fratilor am gasit azi in Covasna un mk1 cabrio Karman din 93 superrrrrrr frumos, mai ales la pret 2800 euro, e 1.8 GT , si cica ar avea euro 2, si e si inscris

PS. nu vrea nimeni un mk2 diesel, ca asa mia facut cu ochiu azi cabrioleta aia :coffee_lol:((

post-20993-1233857195_thumb.jpg

post-20993-1233857203_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!